- 3 Şubat 2018
- 25.755
- 110.823
- 598
Size mevzuyu tam aktaramadim. Bu hayat beni yoruyor sorunları çözemiyorum. Kestirip atamıyorum. Çocuğumla bir sıkıntım yok. Hayat bana ağır geliyor. Halime sukretmek istiyorum ama kafam bulanıyor. Evi terk etmeyi düşünmüyorum. Sadece hiç olmamayı dilerdim.
Öncelikle bunu dile getirmeniz aslinda iyi birsey. Cünkü bir cok kadin hayatin yükünün altinda ezilirken yargilanmaktan korktugu icin susup sonra cok yalnis kararlar veriyor. Sorunlariniz tam olarak ne bilmiyorum, ama sorunuza kendi ailemden bir örnek ile cevap veriyim: Annem babam vefat ettikten sonra psikolojik olarak cöktü. Bunu evlat olarak görmek zordu tabi, elimizden gelen destegi de sagladik. Ama ne kadar zor olsa da olsun annemin sacinin bir telini bile dünyaya degismem. Su anda yorgun ve bitkin olsaniz bile, sesinizi de yükseltiyorsaniz inanin yoklugunuz o evlada daha agir gelir.
Türkiyede yardim alma imkanlar var mi yok mu anneler icin bilmiyorum, ama muhakkak yardim isteyin. Ya ailenizden yada doktorunuzdan baslayabilirsiniz