Mutsuz bir evlilik

yagmurum09

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
27
0
286
Aydın
hanımlar nolur bana bi akıl verin daha 1,5 aylık evliyim.. çok severek evlendiğimizi sanmışım :( evliligimizin ilk haftası dayak yedim hala yiyiorum kayınvalidemle ciddi sorunlarım vAR.. bi de üstüne üstlük sorumsuz, duygusuz bi eş.. bunlar yetmezmiş gibi bir de kumar oynadıgını ögrendim ne yapmalıyım bi yuva kolay kurulmuyor.. :'( tek düşündügüm intahar..

hanımlar nolur bana bi akıl verin daha 1,5 aylık evliyim.. çok severek evlendiğimizi sanmışım :( evliligimizin ilk haftası dayak yedim hala yiyiorum kayınvalidemle ciddi sorunlarım vAR.. bi de üstüne üstlük sorumsuz, duygusuz bi eş.. bunlar yetmezmiş gibi bir de kumar oynadıgını ögrendim ne yapmalıyım bi yuva kolay kurulmuyor.. :'( tek düşündügüm intahar..[/Q

canım kıyamam sana daha çok yeni evlisin kumar oynadığını nerden öğrendin eğer kumarı varsa Allahım yardımcın olsun illet bi hastalık çünkü ailen biliyormu bu durumu çok üzüldüm bitanem

hanımlar nolur bana bi akıl verin daha 1,5 aylık evliyim.. çok severek evlendiğimizi sanmışım :( evliligimizin ilk haftası dayak yedim hala yiyiorum kayınvalidemle ciddi sorunlarım vAR.. bi de üstüne üstlük sorumsuz, duygusuz bi eş.. bunlar yetmezmiş gibi bir de kumar oynadıgını ögrendim ne yapmalıyım bi yuva kolay kurulmuyor.. :'( tek düşündügüm intahar..

İntihar mı... Bak şimdi,benimde bunu düşündüğüm umutsuz dönemlerim olmuştu...Fakat düşünsene seni seven birçok insan var,sana emek veren...Seni üzen kıran birkaç kişiyi görüp bu tarz şeyler düşünme.Öncelikle bunu halledelim.
İkincisi evliliğinizde ilk 1.5 ayda birden mi farkettiniz yani eşinizin daha önce şiddet eğilimi var mıydı,yada annesiyle ilgili bu tarz şeylerin olacağı beklentisi yada kumar mevzusunda..Yani birden mi karşılaştınız hepsiyle...Ve de çalışıyor musnuz?Eşinizin yaşı ne? Neden şiddet eğilimi gösteriyor sizin fikrinizce?

Aman dur hele ne intiharı sen onların hayatını alt üst et eşin olacak o hıyarı sen döv düzeltmez ise bas boşanmayı bu genç yaşında cehenem hayatı yaşama olanları ailene anlat

canım kıyamam sana daha çok yeni evlisin kumar oynadığını nerden öğrendin eğer kumarı varsa Allahım yardımcın olsun illet bi hastalık çünkü ailen biliyormu bu durumu çok üzüldüm bitanem[/QUOTE]

yeni ögrendim canım ailem sagolsun hep destek bana ama bu konuda yapabilecekleri hiçbişiy yok :(( süreklı para harcıyordu arastırdım meger kumarmıs :((

Of sakın intihar düşünmek yasak hiçbirşeyy için intihar etmeye değmez,canım sakın öyle şeyler getirme aklına. Ailenle aran nasıl onlara aç durumu ve hemen uzaklaş oradan. Şiddetin sonu gelmezz, ofsss eğer işin gücün varsaa atlanmak kolay olur psikopatbirini çekmene değmez

Evlenmeden önce baban eşinin huyunu suyunu,kökünü araştırmadımı?yoksa kaçtın mı?

İntihar mı... Bak şimdi,benimde bunu düşündüğüm umutsuz dönemlerim olmuştu...Fakat düşünsene seni seven birçok insan var,sana emek veren...Seni üzen kıran birkaç kişiyi görüp bu tarz şeyler düşünme.Öncelikle bunu halledelim.
İkincisi evliliğinizde ilk 1.5 ayda birden mi farkettiniz yani eşinizin daha önce şiddet eğilimi var mıydı,yada annesiyle ilgili bu tarz şeylerin olacağı beklentisi yada kumar mevzusunda..Yani birden mi karşılaştınız hepsiyle...Ve de çalışıyor musnuz?Eşinizin yaşı ne? Neden şiddet eğilimi gösteriyor sizin fikrinizce?

daha önce de vardı nişanlıyken, sevgiliyken.. annesi zaten hep istemedi beni ama pek umursamadım ben.. herkesin dediği sen annesıylemı evlenıyorsun oldu.. kumar oynadıgını da daha yeni öğrendim.. ev hanımıyım butik açmak üzereyim.. eşim 26 yaşında.. insanlar aile yaşantısında yaşadıklarından ya ibret alır ya örnek alır.. eşim örnek almış kendi aile düzenını bizim evimizde de devam ettiriyor..

daha önce de vardı nişanlıyken, sevgiliyken.. annesi zaten hep istemedi beni ama pek umursamadım ben.. herkesin dediği sen annesıylemı evlenıyorsun oldu.. kumar oynadıgını da daha yeni öğrendim.. ev hanımıyım butik açmak üzereyim.. eşim 26 yaşında.. insanlar aile yaşantısında yaşadıklarından ya ibret alır ya örnek alır.. eşim örnek almış kendi aile düzenını bizim evimizde de devam ettiriyor..[/QUOT

kumar için bir şey diyemem belki mücadelyle düzeltebilrisin fakat dayak olayını görmezden gelemezsin ilk aydan eşine el kaldıran birisi bunun şiddetini dahada arttırı. Bak canım sakın bukonuda susma işini düzneini kurarkurmaazzzz şutlaa adamı uzaklaşş birazzz

Ağlanıp sızlanmanın faydası yok ya ben ya kumar diyeceksin tedavi olması gerek dayakta atıyor üstelik!

daha önce de vardı nişanlıyken, sevgiliyken.. annesi zaten hep istemedi beni ama pek umursamadım ben.. herkesin dediği sen annesıylemı evlenıyorsun oldu.. kumar oynadıgını da daha yeni öğrendim.. ev hanımıyım butik açmak üzereyim.. eşim 26 yaşında.. insanlar aile yaşantısında yaşadıklarından ya ibret alır ya örnek alır.. eşim örnek almış kendi aile düzenını bizim evimizde de devam ettiriyor..

Canım benim biraz baştan belliymiş olacaklar ama olanla ölene çare yok..Mühim olan artık ne yapılabiliri düşünmek..Eşinle konuşmayı denemişsindir illa ki,tepkisi ne oluyor...Kumar durumu çok ekstrem bir durum,sanıyorum bir kazık yemeden ondan dönmesi zor yada büyüklerini önemseyen bir çocuksa aile büyüklerinden birinden yardım istesen acaba ? Bilemedim beyin fırtınası işte .Kayınvalidenle sorunlarınız çok mu aşılmaz acaba eşin için eşinin ailesinden destek alsan,sorunlar aşılabiliyorsa?

canım kıyamam sana daha çok yeni evlisin kumar oynadığını nerden öğrendin eğer kumarı varsa Allahım yardımcın olsun illet bi hastalık çünkü ailen biliyormu bu durumu çok üzüldüm bitanem

yeni ögrendim canım ailem sagolsun hep destek bana ama bu konuda yapabilecekleri hiçbişiy yok :(( süreklı para harcıyordu arastırdım meger kumarmıs :(([/QUOTE]

canım evet yuva kolay kurulmuyo yıkmak daha zor ama hiç kimse için kendi canından olmaya değmez sakın deme dışardan konuşmak kolay diye senin yaşadığını annem yıllarca yaşadı kumarda babam tüm servetini yitirdi ve hala fırsatını bulunca oynuyo annemede bizede şiddet uyguladı ama annem iki kızım var sosyal güvencem yok baba evine dönemem diye yıllarca katlandı sonrada sağlığından oldu belki senaryonun en kötüsüyle karşı karıyasın ama can çıkar huy çıkmaz ailene git konuş seni atacak değiller ya yada eşini çeksin konuşsun bu durumda ailen seni yalnız bırakmaz canım sen yeterki güven kendine kim evladının huzuru olmadığını bile bile yaşamasına izin verir

Merhaba Canım Arkadaşım,
bi kere neden evlendim ,niye bu kadar ecele ettim vs gibi kendini suçlayacak psikolojiden çıkmanı tavsiye ederim..

Hepimiz kendi yaşantımızda maalesef sonunu düşünmeden (iyi mi kötü mü?) ani ve düşüncesiz kararlar alabiliyoruz unutma ki bunu yapan sadece Sen Değilsin!
Böylece kendini az da olsa yıpratmayı bırakmış olursun.Eşine ve evliliğine gelince " Evlilige baslamak, bitirmekten daha kolaydir. Ve suçlu daima esinizdir... " :)
Böyle bir yazı okumuştum bi yerde,sıkıntını içine atmadan en azından burada bizlerle paylaşırsın sana Dağ gibi gelen bu problemler bir anda küçücük kum tanesi kadar azalacaktır inan bana ..

Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim.32 yaşındayım ve hamileyim.

Evliliğin ilk yıllarında eşlerin kötü davranışları gözardı edilerek devam edilebiliyor ama zaman geçtikçe neden bu adamın kahrını çekiyorum ben diyor insan ..
Buna göre düşünmeni tavsiye ederim,eğer eşin anlattığın kadar bencil ve kadına şiddet uygulayan biriyse işin zor olabilir.Ben senin yerinde olsam konuşmayı denerdim.
1 kere anlamadı mı,1 kere daha denerdim.Olmadı ailesiyle paylaşırdım.Baktın düzelmiyor karar senin canım.Çünkü bu senin hayatın ve hayata insan 1 kere geliyor geçenzamanımızda geri getirilemiyor maalesef..

İntihar kimseye çözüm olmamış bugüne kadar .Olsaydı herkes bu şekilde çözerdi sorunlarını,beterin beteri yaşamlar evlilikler var tatlım.Lütfen kendi hayatın için iyi olumlu ve yapıcı fikirler üreterek sorununa çözüm bul.Ve sakın çocuk yapma !

Senin için küçük bir yazı eklemek istiyorum.Ve seni kocaman öpüyorum.Unutma ki herşey sevgiyle , hayat sevgiyle güzel ..

Hastalık ve dünya sıkıntılarından kurtulmak için ölümü istemek caiz değildir. Fakat dindeki fitneler sebebiyle ölüm istenebilir. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Ölümü istemeyin! Çünkü bir kişi iyi ise, yaşadıkça iyiliği artar. Kötü ise, hatalarından dönüp doğru yola gelebilir.) [Buhari]

Kur'an-ı kerimde mealen buyuruldu ki:
(Kendinizi öldürmeyiniz!) [Nisa 29]

Hadis-i şeriflerde de buyuruldu ki:
(Bir şeyle canına kıyana, Cehennemde onunla azap edilir.) [Buhari]

(İple boğazını sıkarak intihar eden, boğazı sıkılarak azap görür. Herhangi bir bıçakla intihar eden, Cehennemde bıçaklanarak azap görür.) [Buhari]

Bir kâfir, uyku hapı içerek veya narkozla her tarafı uyuşturulduktan sonra da ölse, çok şiddetli olan ölüm acısını duyar. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Ölüm meleğini görmek, bin kılıç darbesinden daha şiddetlidir.) [Ebu Nuaym]

(Ölüm acısı çok şiddetli ise de, ölümden sonraki acılara göre çok hafiftir.)

Dirilene kadar ölüm acısı duyulur. (İ.Evzai)

Merhaba Canım Arkadaşım,
bi kere neden evlendim ,niye bu kadar ecele ettim vs gibi kendini suçlayacak psikolojiden çıkmanı tavsiye ederim..

Hepimiz kendi yaşantımızda maalesef sonunu düşünmeden (iyi mi kötü mü?) ani ve düşüncesiz kararlar alabiliyoruz unutma ki bunu yapan sadece Sen Değilsin!
Böylece kendini az da olsa yıpratmayı bırakmış olursun.Eşine ve evliliğine gelince " Evlilige baslamak, bitirmekten daha kolaydir. Ve suçlu daima esinizdir... " :)
Böyle bir yazı okumuştum bi yerde,sıkıntını içine atmadan en azından burada bizlerle paylaşırsın sana Dağ gibi gelen bu problemler bir anda küçücük kum tanesi kadar azalacaktır inan bana ..

Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim.32 yaşındayım ve hamileyim.

Evliliğin ilk yıllarında eşlerin kötü davranışları gözardı edilerek devam edilebiliyor ama zaman geçtikçe neden bu adamın kahrını çekiyorum ben diyor insan ..
Buna göre düşünmeni tavsiye ederim,eğer eşin anlattığın kadar bencil ve kadına şiddet uygulayan biriyse işin zor olabilir.Ben senin yerinde olsam konuşmayı denerdim.
1 kere anlamadı mı,1 kere daha denerdim.Olmadı ailesiyle paylaşırdım.Baktın düzelmiyor karar senin canım.Çünkü bu senin hayatın ve hayata insan 1 kere geliyor geçenzamanımızda geri getirilemiyor maalesef..

İntihar kimseye çözüm olmamış bugüne kadar .Olsaydı herkes bu şekilde çözerdi sorunlarını,beterin beteri yaşamlar evlilikler var tatlım.Lütfen kendi hayatın için iyi olumlu ve yapıcı fikirler üreterek sorununa çözüm bul.Ve sakın çocuk yapma !

Senin için küçük bir yazı eklemek istiyorum.Ve seni kocaman öpüyorum.Unutma ki herşey sevgiyle , hayat sevgiyle güzel ..

Hastalık ve dünya sıkıntılarından kurtulmak için ölümü istemek caiz değildir. Fakat dindeki fitneler sebebiyle ölüm istenebilir. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Ölümü istemeyin! Çünkü bir kişi iyi ise, yaşadıkça iyiliği artar. Kötü ise, hatalarından dönüp doğru yola gelebilir.) [Buhari]

Kur'an-ı kerimde mealen buyuruldu ki:
(Kendinizi öldürmeyiniz!) [Nisa 29]

Hadis-i şeriflerde de buyuruldu ki:
(Bir şeyle canına kıyana, Cehennemde onunla azap edilir.) [Buhari]

(İple boğazını sıkarak intihar eden, boğazı sıkılarak azap görür. Herhangi bir bıçakla intihar eden, Cehennemde bıçaklanarak azap görür.) [Buhari]

Bir kâfir, uyku hapı içerek veya narkozla her tarafı uyuşturulduktan sonra da ölse, çok şiddetli olan ölüm acısını duyar. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Ölüm meleğini görmek, bin kılıç darbesinden daha şiddetlidir.) [Ebu Nuaym]

(Ölüm acısı çok şiddetli ise de, ölümden sonraki acılara göre çok hafiftir.)

Dirilene kadar ölüm acısı duyulur. (İ.Evzai)

çok tşk ederim ablacım :(( ama artık çıkar yol bulamadım, onu tanıyamıyorum artık konuşmak istediğim de sonu ya küfür ya da şiddetle sonuçlanıor :( ailesine anlatsam dA anlamıyorlar ve hala ben suçlanıyoorum. adam bana kendi agzıylaa kumar oynadım diyo babasına söylediğim de yok öyle bişey dior.. napıcamı şaşırdım o kadar emek verip bi yuva kurduk bana tek dediği boşanıcam senden sanki ben hatalıyım.. biliyorum bana bişiy olsa ailemden başka kimse üzülmez 1 ayda hayatına dvm eder.. ama utanıyotum elim de degil bunu seçen benım nişanlıyken tüm hatalarını affettım şimdi de bırakıp gidemıorum emeklerıme acıdıgım için..

Of sakın intihar düşünmek yasak hiçbirşeyy için intihar etmeye değmez,canım sakın öyle şeyler getirme aklına. Ailenle aran nasıl onlara aç durumu ve hemen uzaklaş oradan. Şiddetin sonu gelmezz, ofsss eğer işin gücün varsaa atlanmak kolay olur psikopatbirini çekmene değmez

ailem biliyor canıım annem hemen boşan diyo da babam biraz daha sıksın dişini diyor.

Bizim de cok kotu kavgalarimiz olmustu esimle ve ben evi terk etmistim. Pesimden geldi ozur diledi ve babamin git kizim degisir belki dedigi gib, degismezse de ben hicbir sey demeden alirim seni yanima demesiyle baristim. Oncelikle kafanda ne yapacagini oturtmalisin, gercekten ayrilmak mi istiyorsun ya da her ne olursa olsun cekerim mi diyorsun. Su anda yeni evli oldugundan belki duzelir zamanla diye dusunuyor olabilirsin ama emin ol duzelmiyor. Yapacagin sey oncelikle ciddi ciddi etraflica dusunerek ne yapacagina karar vermek olmali. Eger ben daha fazla cekemem, en azindan bu sekilde devam edecekse bu omru onla devam ettirmek istemem diyorsan esini karsina alip bunu ona soyleyeceksin. Eger bu duruma devam ederse ayrilacagini soyle, gozu korkar seviyorsa seni. Ama hicbir caba harcamiyorsa bosa kurek cekme derim. Kendi hayatin ziyan olur gider. Kimse icin uzulmeye degmez. Bende cok agladim zirladim ama dedigim gibi baristigimizda bir daha kesinlikle yaptigi seyleri yapmayacagina soz verdi ve ben bir kez daha denemeye karar verdim. Evet simdi duzeldi. Artik eski esimden eser yok, gul gibi oldu ama devam ettirmis olsaydi gozunun yasina bakmazdim. Sende bir secim yapmalisin bana kalirsa, en azindan bundan sonraki hayatinda keskelerin olmaz.
Intihar dusuncesine gelince bunu bende cok kez dusunmedim degil. Ama daha sonra sunun farkina vardim. Intihari kim icin istiyordum, intiharla kimin dikkatini cekmek istiyordum? Evet, neden sirf o uzulsun diye kendi canimi feda edeyim ki! Degmez...

Back
X