- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Maalesef is imkanı cok az bi şehir ..eşin oraya gelemez mi?
orada iş bulur yaşarsınız.
Kurulu is kurulu düzen. Devlet memuru değil ki ha diyince taşınıp gidelim oda bu durumdan haberdar elimizden bisi gelmiyor.Esin bu rahatsizligina ne diyor peki? Kendisi de hemfikirse sehri degistirmek zor degil
Ilk fırsatta öyle yapıcaz baba mesleği olduğu için biraz sıkıntı . .Bulundugunuz sehirden ziyade esinizin ailesi ile dipdibe olmayi sevmiyor olabilirsiniz. Her ne kadar konusmasan da eminim varligi yeter rahatsiz etmeye... Sehir degistirme imkaniniz yoksa bence evinizi degistirmeyi, daha uzak bir yere tasinmayi dusunebilirsiniz
Bende evime gitmek istiyorum tabi allah korusun Baba anneme bisi olursa tekrar 12 saatlik yolu hamile halimle nasıl gelirim . Tasinmayi bende istiyorum bir kac ay a kadar zaten ya onlar ya ben tasinicam .İnsan bir kere içini bozdu mu birşey yspmasada karşı taraf varlığı bile yetiyor kendimden biliyorum bir ara çok sıcaklarda bile sesini duyarim diye pencere kapı acmiyordum o derece kafam gitmişti ama taşınınca dünya varmış neden eşime de kendime de en güzel 2yilimi cehenneme çevirdim niye daha önce tasinmadim dedim umarım imkânın vardır tasinirsin.bunun dışında aklıma takıldı eşim Babaannem i bile sormuyo demissin bence artık size kizmays başladı eve donmenizi istiyor gibi geldi
bence orda kalmakta doğru yapmışsınız ama bence esinizre bu sure uzun gelmiş tepki gosteriyorBende evime gitmek istiyorum tabi allah korusun Baba anneme bisi olursa tekrar 12 saatlik yolu hamile halimle nasıl gelirim . Tasinmayi bende istiyorum bir kac ay a kadar zaten ya onlar ya ben tasinicam .
Haklisin arada kaldım bende ..bence orda kalmakta doğru yapmışsınız ama bence esinizre bu sure uzun gelmiş tepki gosteriyor
Madem haberdar demek ki mumkun degil diye gidemiyorsunuz. Esinin art niyetli oldugunu dusunmuyorsan tabiiki. Herkes kendi ailesinin oldugu sehirde yasayamiyor ki ,nice uzaklara gelin gidenler var, belki de biraz abartiyorsundur. Herkes ailesini ozler elbette ana baba gibisi yoktur ama sonucta yeni bir aile kurdun degil mi? Esin de senin ailen. Mumkunat varsa tabiiki tasinin ama olmuyorsa da bir ay boyunca eve donmemen sacma degil mi? Ayni seyi esinin yaptigini dusun. Babaannene acip sifalar dilerim ama cok da abartma istersen, esinin yanina don. herseyin fazlasi zararKurulu is kurulu düzen. Devlet memuru değil ki ha diyince taşınıp gidelim oda bu durumdan haberdar elimizden bisi gelmiyor.
Babaannem 80 yaşında durumu kritik suan allah korusun bisey olursa hamile halimle 12 saat yolu nasıl gelim geri birde bu var . Bende istiyorum evime gitmeyi şartlar el vermiyor iste..Madem haberdar demek ki mumkun degil diye gidemiyorsunuz. Esinin art niyetli oldugunu dusunmuyorsan tabiiki. Herkes kendi ailesinin oldugu sehirde yasayamiyor ki ,nice uzaklara gelin gidenler var, belki de biraz abartiyorsundur. Herkes ailesini ozler elbette ana baba gibisi yoktur ama sonucta yeni bir aile kurdun degil mi? Esin de senin ailen. Mumkunat varsa tabiiki tasinin ama olmuyorsa da bir ay boyunca eve donmemen sacma degil mi? Ayni seyi esinin yaptigini dusun. Babaannene acip sifalar dilerim ama cok da abartma istersen, esinin yanina don. herseyin fazlasi zarar
Saglik durumun elvermiyorsa gitmezsin ama. Basinda beklemek cozum degil ki,o sekilde aylarca yasayan insan varBabaannem 80 yaşında durumu kritik suan allah korusun bisey olursa hamile halimle 12 saat yolu nasıl gelim geri birde bu var . Bende istiyorum evime gitmeyi şartlar el vermiyor iste..
10 yıldır kalp yetmezliği var zaten 10 yıldır başında bekliyor degilim. Durumu kötü Olmaz sa zaten kalmazdım bu kadar . Bahanem babaannem doğru oraya gitmek istemiyorum da açıkça.Saglik durumun elvermiyorsa gitmezsin ama. Basinda beklemek cozum degil ki,o sekilde aylarca yasayan insan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?