Oje sürmekte oruç tutmak ne alakaMerhaba arkadaşlar, bugün doğum günüm ve ben hiç mutlu değilimDaha doğum günüm gelmeden içimi büyük bir boşluk ve hüzün kaplıyor sebebi ailem... üç kardeşiz ortanca ile her kardeş gibi eften püften şeylerden kavga ederiz arada küçükle de ederiz ama o kin tutmaz ortanca nedenini bilmediğim bir sebepten bana nefret dolu. Annemse aramızdaki kültür farkı ve onun beni yönetememesi onun gibi yaşamadığım için bana nefret dolu bu farklılık benim uçuk bir hayat yaşamamla alakalı değil saçımı boyatmam oje sürmem oruç tutmamam gibi şeyler. Annem ve kardeşim benden o kadar nefret ediyorlarki ben odaya girince kalkıp gidiyorlar bir şey sorunca bi ısırmadıkları kalıyor beni. Bugün doğum günümü evden bir tek küçük kardeşim kutladı tek kişilik bir pasta almış o da olmasa hiç kutlanmayacaktı. Ailesiyle mutlu olamayan insan gerçekten içten gülemiyormuş yüzüm gülse bile gözlerimdeki hüzün gitmiyor
İnsanlar kendisine benzetemediklerine kin besliyorlar .Merhaba arkadaşlar, bugün doğum günüm ve ben hiç mutlu değilimDaha doğum günüm gelmeden içimi büyük bir boşluk ve hüzün kaplıyor sebebi ailem... üç kardeşiz ortanca ile her kardeş gibi eften püften şeylerden kavga ederiz arada küçükle de ederiz ama o kin tutmaz ortanca nedenini bilmediğim bir sebepten bana nefret dolu. Annemse aramızdaki kültür farkı ve onun beni yönetememesi onun gibi yaşamadığım için bana nefret dolu bu farklılık benim uçuk bir hayat yaşamamla alakalı değil saçımı boyatmam oje sürmem oruç tutmamam gibi şeyler. Annem ve kardeşim benden o kadar nefret ediyorlarki ben odaya girince kalkıp gidiyorlar bir şey sorunca bi ısırmadıkları kalıyor beni. Bugün doğum günümü evden bir tek küçük kardeşim kutladı tek kişilik bir pasta almış o da olmasa hiç kutlanmayacaktı. Ailesiyle mutlu olamayan insan gerçekten içten gülemiyormuş yüzüm gülse bile gözlerimdeki hüzün gitmiyor
İyi ki doğmuşsun ozamanMerhaba arkadaşlar, bugün doğum günüm ve ben hiç mutlu değilimDaha doğum günüm gelmeden içimi büyük bir boşluk ve hüzün kaplıyor sebebi ailem... üç kardeşiz ortanca ile her kardeş gibi eften püften şeylerden kavga ederiz arada küçükle de ederiz ama o kin tutmaz ortanca nedenini bilmediğim bir sebepten bana nefret dolu. Annemse aramızdaki kültür farkı ve onun beni yönetememesi onun gibi yaşamadığım için bana nefret dolu bu farklılık benim uçuk bir hayat yaşamamla alakalı değil saçımı boyatmam oje sürmem oruç tutmamam gibi şeyler. Annem ve kardeşim benden o kadar nefret ediyorlarki ben odaya girince kalkıp gidiyorlar bir şey sorunca bi ısırmadıkları kalıyor beni. Bugün doğum günümü evden bir tek küçük kardeşim kutladı tek kişilik bir pasta almış o da olmasa hiç kutlanmayacaktı. Ailesiyle mutlu olamayan insan gerçekten içten gülemiyormuş yüzüm gülse bile gözlerimdeki hüzün gitmiyor
Bak simdi Ally,sana bir kuple ters psikoloji enekte edeyim.Bu insanlar cok sevdiklere kisilere cok fazla sinir olurlar.Sana bu kadar tepki gostrermelerinin nedeni ise seni cok fazla sevmelerinden kaynakli.Ailen bagli bulunduklari inanclara biraz fazla duskun,sende biraz ozgurlugune duskunsun.Onlarda seni cok seviyorlar ve seni degistiklerimedikleri icin sinirleniyorlar.Yaptiklari dogru degil ama sen kendilerine benzemedigin,seni kendilerine benzetemedikleri icinde sinirleniyorlar.Merhaba arkadaşlar, bugün doğum günüm ve ben hiç mutlu değilimDaha doğum günüm gelmeden içimi büyük bir boşluk ve hüzün kaplıyor sebebi ailem... üç kardeşiz ortanca ile her kardeş gibi eften püften şeylerden kavga ederiz arada küçükle de ederiz ama o kin tutmaz ortanca nedenini bilmediğim bir sebepten bana nefret dolu. Annemse aramızdaki kültür farkı ve onun beni yönetememesi onun gibi yaşamadığım için bana nefret dolu bu farklılık benim uçuk bir hayat yaşamamla alakalı değil saçımı boyatmam oje sürmem oruç tutmamam gibi şeyler. Annem ve kardeşim benden o kadar nefret ediyorlarki ben odaya girince kalkıp gidiyorlar bir şey sorunca bi ısırmadıkları kalıyor beni. Bugün doğum günümü evden bir tek küçük kardeşim kutladı tek kişilik bir pasta almış o da olmasa hiç kutlanmayacaktı. Ailesiyle mutlu olamayan insan gerçekten içten gülemiyormuş yüzüm gülse bile gözlerimdeki hüzün gitmiyor
Anlattığınız farklılıklar kişiye göre değişir. Uçuk bir hayat yaşamıyorum demişsiniz ya. Anneniz aşırı bağnazsa ona göre oje, boya, oruç çok uçuk şeyler.Merhaba arkadaşlar, bugün doğum günüm ve ben hiç mutlu değilimDaha doğum günüm gelmeden içimi büyük bir boşluk ve hüzün kaplıyor sebebi ailem... üç kardeşiz ortanca ile her kardeş gibi eften püften şeylerden kavga ederiz arada küçükle de ederiz ama o kin tutmaz ortanca nedenini bilmediğim bir sebepten bana nefret dolu. Annemse aramızdaki kültür farkı ve onun beni yönetememesi onun gibi yaşamadığım için bana nefret dolu bu farklılık benim uçuk bir hayat yaşamamla alakalı değil saçımı boyatmam oje sürmem oruç tutmamam gibi şeyler. Annem ve kardeşim benden o kadar nefret ediyorlarki ben odaya girince kalkıp gidiyorlar bir şey sorunca bi ısırmadıkları kalıyor beni. Bugün doğum günümü evden bir tek küçük kardeşim kutladı tek kişilik bir pasta almış o da olmasa hiç kutlanmayacaktı. Ailesiyle mutlu olamayan insan gerçekten içten gülemiyormuş yüzüm gülse bile gözlerimdeki hüzün gitmiyor
Evet annemle hiç benzemiyoruz karakter ve hayata bakış açısı olarak ve bu yüzden bana çok öfkeli olduğunun farkındayım ama tavrı çok fazla sesimi duymaya bile tahammülü yokBak simdi Ally,sana bir kuple ters psikoloji enekte edeyim.Bu insanlar cok sevdiklere kisilere cok fazla sinir olurlar.Sana bu kadar tepki gostrermelerinin nedeni ise seni cok fazla sevmelerinden kaynakli.Ailen bagli bulunduklari inanclara biraz fazla duskun,sende biraz ozgurlugune duskunsun.Onlarda seni cok seviyorlar ve seni degistiklerimedikleri icin sinirleniyorlar.Yaptiklari dogru degil ama sen kendilerine benzemedigin,seni kendilerine benzetemedikleri icinde sinirleniyorlar.
Evet haklısın ama annem bi dediğini yapsam daha fazlasını isteyecek ben onun istediği gibi değil kendi istediğim gibi yaşamak istiyorum 34 yaşına girdim bu aradaDoğum günün kutlu olsun Ally
Anneni yanına çekmeye çalış. Herşey annende biter. Gerekiyorsa saçını boyatma, oje sürme, oruç tut. Kendinden taviz vereceksin ama karşılığında annen sana da yakın olacak. Belli yaştaki insanları değiştiremezsin. Sen onlara uyum salayacaksın.
Benimde 1 ablam var, tam bir yılan. Sürekli annemin beynini yıkıyor. Bana karşı dolduruyor.
Bende inadına anneme yakın davranıyorum. Benimde 1 tane annem var. Başka annem yok.
Nice musmutlu yaşların olsun iyi ki doğdunMerhaba arkadaşlar, bugün doğum günüm ve ben hiç mutlu değilimDaha doğum günüm gelmeden içimi büyük bir boşluk ve hüzün kaplıyor sebebi ailem... üç kardeşiz ortanca ile her kardeş gibi eften püften şeylerden kavga ederiz arada küçükle de ederiz ama o kin tutmaz ortanca nedenini bilmediğim bir sebepten bana nefret dolu. Annemse aramızdaki kültür farkı ve onun beni yönetememesi onun gibi yaşamadığım için bana nefret dolu bu farklılık benim uçuk bir hayat yaşamamla alakalı değil saçımı boyatmam oje sürmem oruç tutmamam gibi şeyler. Annem ve kardeşim benden o kadar nefret ediyorlarki ben odaya girince kalkıp gidiyorlar bir şey sorunca bi ısırmadıkları kalıyor beni. Bugün doğum günümü evden bir tek küçük kardeşim kutladı tek kişilik bir pasta almış o da olmasa hiç kutlanmayacaktı. Ailesiyle mutlu olamayan insan gerçekten içten gülemiyormuş yüzüm gülse bile gözlerimdeki hüzün gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?