Mutsuz doğum günlerim...

Ally

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
2.467
391
688
İzmir
Merhaba arkadaşlar, bugün doğum günüm ve ben hiç mutlu değilim Daha doğum günüm gelmeden içimi büyük bir boşluk ve hüzün kaplıyor sebebi ailem... üç kardeşiz ortanca ile her kardeş gibi eften püften şeylerden kavga ederiz arada küçükle de ederiz ama o kin tutmaz ortanca nedenini bilmediğim bir sebepten bana nefret dolu. Annemse aramızdaki kültür farkı ve onun beni yönetememesi onun gibi yaşamadığım için bana nefret dolu bu farklılık benim uçuk bir hayat yaşamamla alakalı değil saçımı boyatmam oje sürmem oruç tutmamam gibi şeyler. Annem ve kardeşim benden o kadar nefret ediyorlarki ben odaya girince kalkıp gidiyorlar bir şey sorunca bi ısırmadıkları kalıyor beni. Bugün doğum günümü evden bir tek küçük kardeşim kutladı tek kişilik bir pasta almış o da olmasa hiç kutlanmayacaktı. Ailesiyle mutlu olamayan insan gerçekten içten gülemiyormuş yüzüm gülse bile gözlerimdeki hüzün gitmiyor

Oje sürmekte oruç tutmak ne alaka

İnsanlar kendisine benzetemediklerine kin besliyorlar .
Farka saygı duyulmadıgi müddetçe bu kavga bitmez...

Bu arada iyi ki doğdunuz. İnşallah bu günden sonra ailenle daha güzel bir ömrünüz olur.

Yeni yaşınız hayırlı olsun mutluluklara vesile olsun..

Sadece bu sebeplerle değildir. Belki siz de geçimsizsiniz belki siz de çok kırıcısınız veya uyumsuzsunuz veya saygısızsınız gibi gibi.. Sadece şu sebeplerle bu kadar uzaklık olmaz demem kendi içinize de bakmanız biraz. Uçuk yaşamak ne demek mesela? Kültür farkı nasıl oluyor anneyle?

Not: Ortanca kardeş veya annesi değilim..

İyi ki doğmuşsun ozaman hayat çok uzun ve istediğin gibi yaşa. Oku önüne bak hayatta her zaman teksin. Kendine yaslanan dik yürür. Umarım güzel bir hayat, ve güzel insanlar hayatında olur. Hep mutlu ol, iyi ki varsın..

Bak simdi Ally,sana bir kuple ters psikoloji enekte edeyim.Bu insanlar cok sevdiklere kisilere cok fazla sinir olurlar.Sana bu kadar tepki gostrermelerinin nedeni ise seni cok fazla sevmelerinden kaynakli.Ailen bagli bulunduklari inanclara biraz fazla duskun,sende biraz ozgurlugune duskunsun.Onlarda seni cok seviyorlar ve seni degistiklerimedikleri icin sinirleniyorlar.Yaptiklari dogru degil ama sen kendilerine benzemedigin,seni kendilerine benzetemedikleri icinde sinirleniyorlar.

Anlattığınız farklılıklar kişiye göre değişir. Uçuk bir hayat yaşamıyorum demişsiniz ya. Anneniz aşırı bağnazsa ona göre oje, boya, oruç çok uçuk şeyler.

Örneğin kayınvalideme göre tişört giymek çok büyük günah. Askılı giyip onun evine giremeyiz. Düğünde eşimle ilk dans ederken gelinliğimin askısı düştü, gelip askımı yukarı çekti Size göre küçük görünen şeyleri karşı taraf kafasında büyütüp savaş meselesi yapabiliyor.

Doğum gününüz kutlu olsun. Yeni yaşınızda çok mutlu olun inşallah ailenizle sorunlarınız bir an önce hallolur umarım

Doğum günün kutlu olsun Ally
Anneni yanına çekmeye çalış. Herşey annende biter. Gerekiyorsa saçını boyatma, oje sürme, oruç tut. Kendinden taviz vereceksin ama karşılığında annen sana da yakın olacak. Belli yaştaki insanları değiştiremezsin. Sen onlara uyum salayacaksın.
Benimde 1 ablam var, tam bir yılan. Sürekli annemin beynini yıkıyor. Bana karşı dolduruyor.
Bende inadına anneme yakın davranıyorum. Benimde 1 tane annem var. Başka annem yok.

Doğum günün kutlu olsun,iyiki varsın, kendin için yaşa
Sevgiyi en içten ,en dolu dolu alacağın kişilerle geçireceğin bir yas olsun

Evet annemle hiç benzemiyoruz karakter ve hayata bakış açısı olarak ve bu yüzden bana çok öfkeli olduğunun farkındayım ama tavrı çok fazla sesimi duymaya bile tahammülü yok

Evet haklısın ama annem bi dediğini yapsam daha fazlasını isteyecek ben onun istediği gibi değil kendi istediğim gibi yaşamak istiyorum 34 yaşına girdim bu arada

Çok kızdım ailenize bunu bilin

Nice mutlu yıllarınız olsun öyle bir kişi çıksın ki karşınıza o kişi ailenizde yaşadığınız mutsuzluğu dünyalar kadar mutlulukla doldurmaya çalışsın. Üzülmeyin lütfen

Nice musmutlu yaşların olsun iyi ki doğdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…