Mutsuz evliliğe anne olmak çocuk getirilir mi

Merve Aycan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
997
482
18
Eşim evde iyidir ilgi alakası. Dediğimi yapar ama ailesi için kavga dövüş kıyamet şuan görüşmüyorz ama gene de konu açılsa kavga beni tutsa da ilk ezdirdi. Neyse diğer konu eşimi evet kimse ile basmadım ama bir kaç şüphem oldu güven sorunu var. 2 yıl korundum sonra istedim oldu düşük yaptm. Şuan bir belirsizlk ama çocuk çok istemeyen ben kayıptan sonra dünyadaki her şeyden çok istiyorum yaş 29 sizce ne yapmalıyım işim var

Eşim evde iyidir ilgi alakası. Dediğimi yapar ama ailesi için kavga dövüş kıyamet şuan görüşmüyorz ama gene de konu açılsa kavga beni tutsa da ilk ezdirdi. Neyse diğer konu eşimi evet kimse ile basmadım ama bir kaç şüphem oldu güven sorunu var. 2 yıl korundum sonra istedim oldu düşük yaptm. Şuan bir belirsizlk ama çocuk çok istemeyen ben kayıptan sonra dünyadaki her şeyden çok istiyorum yaş 29 sizce ne yapmalıyım işim var
Kaçıncı haftada düşük yaptnz

Merhaba evliyim. Eşim 3 4 ay önce yanda bir kadın seni sordu tanışmak istiyor dedi gidip gelelim falan bende bakarız dedim. Nyse sonra görünce selam verdim. 2 ay geçince eşim dedi kadın seni sormuş bir şey soracakmış bana numarasını verdi tmm dedim eşimden numarayı aldım kadına yazdım ama kadının bana bir şey sorduğu yok hatta eşimin numarasını kaydetmiş benimkini eklmedi bile. Nyse sonra dışarda karşılaştık eşimle kadın boşandım falan dedi böyle benimle küçümser gibi konuştu ya da ben öyle anladım. Daha sonra sinirlendim eşimden engelledim ve bir daha muhatap olma dedim biz görünce yolumuzu değiştik falan. 1.5 ay önce tesadüfen eşimin engelli listesinde gördüm kadın 2 defa aramış eşimi ama eşim fark etmemiş engelli arka plana düşmüş şoke oldum kadına yazdım eşimi neden aradın bir daha olmasın haddini bil falan beni tanımamazlığa vurdu ben baya tanıtıp sövdüm. Nyse hala eşimin numarasını silmemiş wp engelli de görüyorum. Kadın bizden 10 yaş büyüktür. Sizce amacı ne ben mi abarttım

Merhaba hikayemi bilen bilir. Ben hastanede çalışıyorum komşu kadınla ortak tanıdık var. Güya eşime beni sormuş hastaneye gelecekmiş ha gerçekten geldi ama sorun şu benim numaramı almak yerine eşimle numaralaşmışlar. Ondan sonra kavga kıyamet. Neyse bir de 1 ay önce düşük yaptım. Şuan evde gebelik testleri pozitif çıkıyor. Eşim sürekli uğraşıyor geliyor gidiyor anlatıyor yapmam etmem seviyorum. Ama bende tık yok dokunmak bile istemiyorum. Zaten ayrı odalarda uyuyoruz sadece kavga edince konuşuyoruz o gelip yalvar anlat ben yok diyorum. Böyle ne olacak o kadar kötüyüm zaten çok istediğm bebeği kaybettim. Şimdi yeni var mı yok mu bilmiyorum belki de beta 0 lanmadı. Velhasıl sadece uyuyorum ve hep mutszm o kadar mutsuzum artık göz yaşım bile gelmiyor. Sizce ne yapmalıyım

Dul komşu kadın problemini çözdünüz sanırım

Öncelikle geçmiş olsun, en hayırlı güzel zamanda inşallah bebeğiniz olur ikinizin de istediği vakitte.. Gel gelelim ev huzuru mutluluğu aile iletişimi çok önemli, yarın anne baba olduğunuzda şu anki çocuksuz rahat halleriniz olmayacak artık ikinizde bebeğe göre hareket etmek zorundasınız ve size muhtaç bir canlı.. İşinizin olmasına sevindim ayakta duran bir bireysiniz, sosyal çevreniz de vardır diye düşünüyorum. Bebek istemeniz de doğal, bir profesyonel destek almayı düşünmez misiniz hem evinize huzur gelir , hem bebeğe mutlu bir aile verebilirsiniz. Eğer sağlıksız ise zaten belki de bu işi daha doğru düşünerek Bebek olmadan sonlandırabilirsiniz... Herkesin ilişkisi dört dörtlük sevgi kelebeği modunda değil.. Bir kadının bebek istemesi o kadar doğal bir durum ki kafanız karışmasın ama aile hayatınız için düşünmeniz ise hem onun hem sizin geleceğiniz için önemli .. Umarım her şey güzel olur sizin için🌸

Öncelikle geçmiş olsun, en hayırlı güzel zamanda inşallah bebeğiniz olur ikinizin de istediği vakitte.. Gel gelelim ev huzuru mutluluğu aile iletişimi çok önemli, yarın anne baba olduğunuzda şu anki çocuksuz rahat halleriniz olmayacak artık ikinizde bebeğe göre hareket etmek zorundasınız ve size muhtaç bir canlı.. İşinizin olmasına sevindim ayakta duran bir bireysiniz, sosyal çevreniz de vardır diye düşünüyorum. Bebek istemeniz de doğal, bir profesyonel destek almayı düşünmez misiniz hem evinize huzur gelir , hem bebeğe mutlu bir aile verebilirsiniz. Eğer sağlıksız ise zaten belki de bu işi daha doğru düşünerek Bebek olmadan sonlandırabilirsiniz... Herkesin ilişkisi dört dörtlük sevgi kelebeği modunda değil.. Bir kadının bebek istemesi o kadar doğal bir durum ki kafanız karışmasın ama aile hayatınız için düşünmeniz ise hem onun hem sizin geleceğiniz için önemli .. Umarım her şey güzel olur sizin için🌸
Çok teşekkür ederim o kadar haklısınız ki.

Back
X