- 10 Nisan 2014
- 42.568
- 113.935
- 798
- Konu Sahibi aysenrrrgkn
-
eğitimle de ilgin yokmuşşşLiseden sonra atanmış olabilirsiniz ama yüksek lisans yapmak için 4 (+1)yıllık fakülte bitirmeniz gerekir, demek ki eşinizle tanistigınizda ( son sınıf demişsiniz) en az 22 yasindaydiniz … üç yıllık evli olduğunuza göre tanışır tanışmaz evlenseniz bile en az 25 yaşında olmalısınız. Yine olmadıkusura bakmayın serin hikayelerde soruyu ciddiye alamiyorum
Hee yokmuş valla, çünkü ilk defa gördüm önlisanstan sonra kpss siz atanıp üstüne lisans olmadan master yapan birini... eğitimle ilgim olsa daha önce de görürdüm demek ... bugün de aydinlandik çok şüküreğitimle de ilgin yokmuşşş
gezdirme yedirme içirme dediler mi gözümde canlanan eğitimli köpeklerÖmründe tek başına bir şey yapmamıştır çünkü. Aile egemenliğinden koca egemenliğine geçiş yapmış. Çalışması falan da önemli değil para kazanıyor ama ayakları yere basmıyor. Özgürlüğünü ilan edip birey olmak yerine birinin karısı olmayı tercih etmiş. E bu şartlarda kocası gezdirmezse gezemez, kocası götürmezse gidemez...
Bizim kurumda da var meslek lisesinden mezun olup atanıyorlar aynı yıl üniversiteye başlıyorlar hem iş hem okul 22-23 yaşında mezun oluyorlar. Kurumumda yüksek lisans zorunlu isteyen yapıyor istemeyen başka kuruma tayin oluyor. Konu sahibinin de durumu öyle olabilir.Liseden sonra atanmış olabilirsiniz ama yüksek lisans yapmak için 4 (+1)yıllık fakülte bitirmeniz gerekir, demek ki eşinizle tanistigınizda ( son sınıf demişsiniz) en az 22 yasindaydiniz … üç yıllık evli olduğunuza göre tanışır tanışmaz evlenseniz bile en az 25 yaşında olmalısınız. Yine olmadıkusura bakmayın serin hikayelerde soruyu ciddiye alamiyorum
çocuklar bile hadi beraber dışarı çıkalım diyor.beni gezdir demiyorlargezdirme yedirme içirme dediler mi gözümde canlanan eğitimli köpekler
Sizin kurumdakiler de dahil 20 yaşında hiçkimse fakülte mezunu değil bakın, Bu hanım 20 yaşında üniversiteden mezun olmuş, mezun olunca evlenmiş , üç yıldır evli şu anda 23 yaşındaymış . Yl yapıyorum demese önlisans belki derdim ama yok tutmuyor.Bizim kurumda da var meslek lisesinden mezun olup atanıyorlar aynı yıl üniversiteye başlıyorlar hem iş hem okul 22-23 yaşında mezun oluyorlar. Kurumumda yüksek lisans zorunlu isteyen yapıyor istemeyen başka kuruma tayin oluyor. Konu sahibi de durumu da öyle olabilir.
20 yaşında mezun oldum dememiş ki evlendim demiş.Sizin kurumdakiler de dahil 20 yaşında hiçkimse fakülte mezunu değil bakın, Bu hanım 20 yaşında üniversiteden mezun olmuş, mezun olunca evlenmiş , üç yıldır evli şu anda 23 yaşındaymış . Yl yapıyorum demese önlisans belki derdim ama yok tutmuyor.
açılın ben doktorumBu hanım 20 yaşında üniversiteden mezun olmuş, mezun olunca evlenmiş , üç yıldır evli şu anda 23 yaşındaymış
Üniversite son sınıfta tanıştık sonra evlendik demiş20 yaşında mezun oldum dememiş ki evlendim demiş.
eşini karşına alıp bunlardan bahset bence içine atmaerhabalar arkadaşlar bende 20 yaşımda evlendim maalesef eşim memur bende memurum eşimi seviyorum ama hiçbir konuda asla beni düşünmez fikrimi asla önemsemez boş zamanlarında sürekli bilgisayar oyunu oynar beraber gülmeyiz sohbet etmeyiz ailemden uzakta doğuda bir ilçedeyim hiç mutlu değilim nasıl davranmam konusunda fikri olan varsa fikirlere açığım
eşinin ASKERİ personel olduğuna yemin edebilirim ama ispat edememaçılın ben doktorum
pardon yanlış oldu
açılın açıklamaya geldim
liseden sonra atanmış (ihtimal ki katip)
açık öğretim lisans okumuş
şimdi de yüksek lisans yapıyor(bu yıl başlamıştır ,ancak kurtarır)
gerçi liseden sonra katip olunuyor mu bilmiyorum
sağlık bakanlığında çalışıyorum dese yine kurtarıyordu
liseden atananlar var çünkü
O zaman olmaz o iş.Üniversite son sınıfta tanıştık sonra evlendik demiş
İnanılmaz bir zekaya sahipsiniz 2 yıllık üniversiteden sonra dgs ile 3. Sınıftan başlayıp son sınıfta alese girip yüksek lisans okumuş olamazmıyım ki ben eşimle tanıştığımda önlisans son sınıftaydımLiseden sonra atanmış olabilirsiniz ama yüksek lisans yapmak için 4 (+1)yıllık fakülte bitirmeniz gerekir, demek ki eşinizle tanistigınizda ( son sınıf demişsiniz) en az 22 yasindaydiniz … üç yıllık evli olduğunuza göre tanışır tanışmaz evlenseniz bile en az 25 yaşında olmalısınız. Yine olmadıkusura bakmayın serin hikayelerde soruyu ciddiye alamiyorum
Ya ciddiye alırsa?Çocuk yapın düzelir
Emniyet mensubu yaklaştınız tebrik ederimeşinin ASKERİ personel olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem
alışkanlık olabilireşinizi sevdiğinize emin misiniz?
sevgi mi alışkanlık mı ?
ee bu saçları boşa ağartmadıkEmniyet mensubu yaklaştınız tebrik ederim
Katip değil ama infaz koruma memuruyum liseden sonra kpss ile atandım yeni katip alımları da oldu oluyorda hala cezaevinde çalışıyorumaçılın ben doktorum
pardon yanlış oldu
açılın açıklamaya geldim
liseden sonra atanmış (ihtimal ki katip)
açık öğretim lisans okumuş
şimdi de yüksek lisans yapıyor(bu yıl başlamıştır ,ancak kurtarır)
gerçi liseden sonra katip olunuyor mu bilmiyorum
sağlık bakanlığında çalışıyorum dese yine kurtarıyordu
liseden atananlar var çünkü
Ondada çok yaklaştınız infaz koruma memuruyum halk Dilinde gardiyan diye hitap edilen meslek tespitler harikaee bu saçları boşa ağartmadık
hadi katibim deyin tam olsun
20 yaşında önlisans bitirdim dgs ile 3. Sınıftan başlayarak lisans okudum geçen yıl bitti yani ben 22 yaşında ilken şuan yl okuyorum basit matematikSizin kurumdakiler de dahil 20 yaşında hiçkimse fakülte mezunu değil bakın, Bu hanım 20 yaşında üniversiteden mezun olmuş, mezun olunca evlenmiş , üç yıldır evli şu anda 23 yaşındaymış . Yl yapıyorum demese önlisans belki derdim ama yok tutmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?