Mutsuz evlilik

eğitimle de ilgin yokmuşşş

gezdirme yedirme içirme dediler mi gözümde canlanan eğitimli köpekler

Bizim kurumda da var meslek lisesinden mezun olup atanıyorlar aynı yıl üniversiteye başlıyorlar hem iş hem okul 22-23 yaşında mezun oluyorlar. Kurumumda yüksek lisans zorunlu isteyen yapıyor istemeyen başka kuruma tayin oluyor. Konu sahibinin de durumu öyle olabilir.

Sizin kurumdakiler de dahil 20 yaşında hiçkimse fakülte mezunu değil bakın, Bu hanım 20 yaşında üniversiteden mezun olmuş, mezun olunca evlenmiş , üç yıldır evli şu anda 23 yaşındaymış . Yl yapıyorum demese önlisans belki derdim ama yok tutmuyor.

20 yaşında mezun oldum dememiş ki evlendim demiş.

Bu hanım 20 yaşında üniversiteden mezun olmuş, mezun olunca evlenmiş , üç yıldır evli şu anda 23 yaşındaymış
açılın ben doktorum
pardon yanlış oldu
açılın açıklamaya geldim
liseden sonra atanmış (ihtimal ki katip)
açık öğretim lisans okumuş
şimdi de yüksek lisans yapıyor(bu yıl başlamıştır ,ancak kurtarır)
gerçi liseden sonra katip olunuyor mu bilmiyorum
sağlık bakanlığında çalışıyorum dese yine kurtarıyordu
liseden atananlar var çünkü

eşini karşına alıp bunlardan bahset bence içine atma

eşinin ASKERİ personel olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem

İnanılmaz bir zekaya sahipsiniz 2 yıllık üniversiteden sonra dgs ile 3. Sınıftan başlayıp son sınıfta alese girip yüksek lisans okumuş olamazmıyım ki ben eşimle tanıştığımda önlisans son sınıftaydım

Katip değil ama infaz koruma memuruyum liseden sonra kpss ile atandım yeni katip alımları da oldu oluyorda hala cezaevinde çalışıyorum

Bir şey sormak istiyorum. Hayatınızın en güzel yaşlarını, böyle biriyle mi sürdürmek istiyorsunuz gerçekten?
Giden o 3 yıl kayıp olur ama diğer yıllar sizin olur en azından nerede olduğunuzu bilirsiniz. Konuşun gerekirse bir kaç zaman ayrı kalın yokluğunuzu hissettirin genç ve dinamik olduğunuzu hissettirin eğer korkuyorsa kaybetmek istemiyorsa zaten değişim için adım atacaktır. Eğer direk durumu kabullenirse zaten o da bunu istiyor demek olur. Umarım düzelir ama pek inancım yok gibi

20 yaşında önlisans bitirdim dgs ile 3. Sınıftan başlayarak lisans okudum geçen yıl bitti yani ben 22 yaşında ilken şuan yl okuyorum basit matematik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…