- 13 Ağustos 2025
- 5
- -8
- 1
- Konu Sahibi anonimimben1
-
Merhabalar,
Sizlerle derdimi paylasip fikir almak istiyorum.
En bastan baslayip konuyu daha anlasir bir hale getirmeye calisicam.
Biz esimle seneler once tanistik sevgili olduk ailem istemedigi icin ayrildik. Seneler sonra tekrar konusmaya baslayip bu sefer evlendik. 7 senedir evliyiz ve bir cocugumuz var. Esim biraz sert kuralci ve takintilidir. En ufak seyde asiri sinirlenir bagirir kufur edip hakaret eder. Ben genelde sakin kalmaya calisip olaylari buyutmemeye ugrasirim. Tabi ki herzaman sakin kalamiyorum ve patlamalar yasiyorum. Surekli ufak seyler yuzunden tartisiriz. Herzaman kufur eder hakaret eder ve kucumser beni. Ben hep hatali olan tarafmisim ve o hic hata yapmazmis. Kiloluymusum igreniyormus benden vs vs. Kiskancliklari zaten ayri bir boyutta. Bosanmayi cok dusundum ve cok kez kapinin onune koydum. Gitmiyor geri geliyor 3 gun iyi davranip 5 gun kotu oluyoruz.
Kiskanclik konusuna gelince. Olmadik kisilerle aramda bisey olup olmadigini sorguluyor. Ve bunu bir kisiyle ilgili surekli yapiyor. Evimize girip cikan biri degil cocuklarimiz ayni kresteydi orda karsilasirdik ve esimle eski is arkadasi. O kisiyi o kadar kiskandi ki aklima soktu. Su an surekli o kisi aklimda ve gormek icin deliriryorum. Ruyalarimda esimle yasamak istedigim hayati ve seyleri o kisiyle yasiyorum. Aklimdan cikmiyor dusunmek istemiyorum.
Bu durum beni rahatsiz ediyor cunku ben boyle biri degilim ve yanlis yapacak biri degilim. Yargilanmak icin yazmiyorum sadece icimi dokup gerekirse fikir almak istiyorum.
Hepinize iyi gunler!
Konu bana fake geliyor ya
.. komik. trol mu??ne de kolay aklınıza bırı giriyorMerhabalar,
Biz esimle seneler once tanistik sevgili olduk ailem istemedigi icin ayrildik. Seneler sonra tekrar konusmaya baslayip bu sefer evlendik. 7 senedir evliyiz ve bir cocugumuz var. Esim biraz sert kuralci ve takintilidir. En ufak seyde asiri sinirlenir bagirir kufur edip hakaret eder. Ben genelde sakin kalmaya calisip olaylari buyutmemeye ugrasirim. Tabi ki herzaman sakin kalamiyorum ve patlamalar yasiyorum. Surekli ufak seyler yuzunden tartisiriz. Herzaman kufur eder hakaret eder ve kucumser beni. Ben hep hatali olan tarafmisim ve o hic hata yapmazmis. Kiloluymusum igreniyormus benden vs vs. Kiskancliklari zaten ayri bir boyutta. Bosanmayi cok dusundum ve cok kez kapinin onune koydum. Gitmiyor geri geliyor 3 gun iyi davranip 5 gun kotu oluyoruz.
Kiskanclik konusuna gelince. Olmadik kisilerle aramda bisey olup olmadigini sorguluyor. Ve bunu bir kisiyle ilgili surekli yapiyor. Evimize girip cikan biri degil cocuklarimiz ayni kresteydi orda karsilasirdik ve esimle eski is arkadasi. O kisiyi o kadar kiskandi ki aklima soktu. Su an surekli o kisi aklimda ve gormek icin deliriryorum. Ruyalarimda esimle yasamak istedigim hayati ve seyleri o kisiyle yasiyorum. Aklimdan cikmiyor dusunmek istemiyorum.
Bu durum beni rahatsiz ediyor cunku ben boyle biri degilim ve yanlis yapacak biri degilim. Yargilanmak icin yazmiyorum sadece icimi dokup gerekirse fikir almak istiyorum.
Hepinize iyi gunler!
Bosanmiyor. cocugun buyumesini bekliyormus.Neden devam ediyorsunuz evliliğe?
DegilKonu bana fake geliyor ya
sen de baskasını sevıyorum dıye bak nasıl bosuyor uzulme tek celsede biter.Bosanmiyor. cocugun buyumesini bekliyormus.
Aklınıza soktu demekMerhabalar,
Hepinize iyi gunler!
Sen boşanBosanmiyor. cocugun buyumesini bekliyormus.
Oyle kolay olmuyor. Biri size senelerce ayni seyi soylerse sizi o seyle suclarsa ne yaparsiniz? Kendisi bana kadin fotograflari ve videolari gosterip soyle yaparim boyle yaparim sen boyle olmazsin bok cuvalisin vs derse. Ne yaparsiniz?.. komik. trol mu??ne de kolay aklınıza bırı giriyorseytan durttu yok bılmem kım aklıma soktu kıskanmakta haklıymıs bence kocan senı. ust alt ayrı oynuyor gibi duruyor.
Ayrılırım iyi misiniz yıllarca niye çektiniz ki sorumlu sizsinizOyle kolay olmuyor. Biri size senelerce ayni seyi soylerse sizi o seyle suclarsa ne yaparsiniz? Kendisi bana kadin fotograflari ve videolari gosterip soyle yaparim boyle yaparim sen boyle olmazsin bok cuvalisin vs derse. Ne yaparsiniz?
Zorluk cikariyor evden cikmiyor evi bana birakmiyor. Ev bulmak en az 2 sene suruyor. Ben zaten bazi seylerin hazirligini yapiyorum.Sen boşan
boşarım . sen gibi elaleme gozum kaymaz.Oyle kolay olmuyor. Biri size senelerce ayni seyi soylerse sizi o seyle suclarsa ne yaparsiniz? Kendisi bana kadin fotograflari ve videolari gosterip soyle yaparim boyle yaparim sen boyle olmazsin bok cuvalisin vs derse. Ne yaparsiniz?
Bahaneler bahaneler isteyen insan öyle bir boşar kiZorluk cikariyor evden cikmiyor evi bana birakmiyor. Ev bulmak en az 2 sene suruyor. Ben zaten bazi seylerin hazirligini yapiyorum.
Boşanırız abla napalımOyle kolay olmuyor. Biri size senelerce ayni seyi soylerse sizi o seyle suclarsa ne yaparsiniz? Kendisi bana kadin fotograflari ve videolari gosterip soyle yaparim boyle yaparim sen boyle olmazsin bok cuvalisin vs derse. Ne yaparsiniz?
bosarim? ayrica akliniz bu kadar kolay baskasina kayabiliyorsa bir hakli mi diye de oturup dusunun derim.Oyle kolay olmuyor. Biri size senelerce ayni seyi soylerse sizi o seyle suclarsa ne yaparsiniz? Kendisi bana kadin fotograflari ve videolari gosterip soyle yaparim boyle yaparim sen boyle olmazsin bok cuvalisin vs derse. Ne yaparsiniz?
cocuklarimiz ayni kresteydi orda karsilasirdik ve esimle eski is arkadasi. O kisiyi o kadar kiskandi ki aklima soktu. Su an surekli o kisi aklimda ve gormek icin deliriryorum. Ruyalarimda esimle yasamak istedigim hayati ve seyleri o kisiyle yasiyorum. Aklimdan cikmiyor dusunmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?