Mutsuz evlilik

anonimimben1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2025
5
-8
1
Merhabalar,

Sizlerle derdimi paylasip fikir almak istiyorum.

En bastan baslayip konuyu daha anlasir bir hale getirmeye calisicam.

Biz esimle seneler once tanistik sevgili olduk ailem istemedigi icin ayrildik. Seneler sonra tekrar konusmaya baslayip bu sefer evlendik. 7 senedir evliyiz ve bir cocugumuz var. Esim biraz sert kuralci ve takintilidir. En ufak seyde asiri sinirlenir bagirir kufur edip hakaret eder. Ben genelde sakin kalmaya calisip olaylari buyutmemeye ugrasirim. Tabi ki herzaman sakin kalamiyorum ve patlamalar yasiyorum. Surekli ufak seyler yuzunden tartisiriz. Herzaman kufur eder hakaret eder ve kucumser beni. Ben hep hatali olan tarafmisim ve o hic hata yapmazmis. Kiloluymusum igreniyormus benden vs vs. Kiskancliklari zaten ayri bir boyutta. Bosanmayi cok dusundum ve cok kez kapinin onune koydum. Gitmiyor geri geliyor 3 gun iyi davranip 5 gun kotu oluyoruz.
Kiskanclik konusuna gelince. Olmadik kisilerle aramda bisey olup olmadigini sorguluyor. Ve bunu bir kisiyle ilgili surekli yapiyor. Evimize girip cikan biri degil cocuklarimiz ayni kresteydi orda karsilasirdik ve esimle eski is arkadasi. O kisiyi o kadar kiskandi ki aklima soktu. Su an surekli o kisi aklimda ve gormek icin deliriryorum. Ruyalarimda esimle yasamak istedigim hayati ve seyleri o kisiyle yasiyorum. Aklimdan cikmiyor dusunmek istemiyorum.

Bu durum beni rahatsiz ediyor cunku ben boyle biri degilim ve yanlis yapacak biri degilim. Yargilanmak icin yazmiyorum sadece icimi dokup gerekirse fikir almak istiyorum.

Hepinize iyi gunler!

Neden devam ediyorsunuz evliliğe?

.. komik. trol mu??ne de kolay aklınıza bırı giriyor seytan durttu yok bılmem kım aklıma soktu kıskanmakta haklıymıs bence kocan senı. ust alt ayrı oynuyor gibi duruyor.

Aklınıza soktu demek

.. komik. trol mu??ne de kolay aklınıza bırı giriyor seytan durttu yok bılmem kım aklıma soktu kıskanmakta haklıymıs bence kocan senı. ust alt ayrı oynuyor gibi duruyor.
Oyle kolay olmuyor. Biri size senelerce ayni seyi soylerse sizi o seyle suclarsa ne yaparsiniz? Kendisi bana kadin fotograflari ve videolari gosterip soyle yaparim boyle yaparim sen boyle olmazsin bok cuvalisin vs derse. Ne yaparsiniz?

Oyle kolay olmuyor. Biri size senelerce ayni seyi soylerse sizi o seyle suclarsa ne yaparsiniz? Kendisi bana kadin fotograflari ve videolari gosterip soyle yaparim boyle yaparim sen boyle olmazsin bok cuvalisin vs derse. Ne yaparsiniz?
Ayrılırım iyi misiniz yıllarca niye çektiniz ki sorumlu sizsiniz

boşarım . sen gibi elaleme gozum kaymaz.

Boşanırız abla napalım

bosarim? ayrica akliniz bu kadar kolay baskasina kayabiliyorsa bir hakli mi diye de oturup dusunun derim.

aklına niye diğerlerini sokmadı da onu soktu sizinde aklınıza sokasınız varmış. Hiç bahane üretmeyin.
Evliliğin zaten kötü, kötü evlilik diye boşanmak yerine elalemi düşününce masum mu oluyorsunuz?
İnsan gibi boşan ne yapacaksan yap? (kocanın iş arkadaşlarını da karıştırma)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…