Bilmiyorum Allahtan esim suan spora gitti hungur hungur aglayabildimmm...kaygi korkudan sevinemedim...halbuki cogu insan mutlu olurİşte bunlar hep hormonlardan, merak etme hepsi geçecek iyi ki olmuş diyeceksin
Dogum sonrasida bebegimiz buyumus olur..esimle beklme suresince hep cocugu engel gibi gorduk..sanki cocuk olumca hayat bitiyor toplumdada boyle bir algi varGeçer geçer, zamanla alışacaksınız daha çok yeni.
Ayrıca planlarınızı iptal etmenize gerek yok ki. Yaza 6-7 aylık gebe olursunuz, kampa da gidilir denize de girilir.
Bu kadar aglamaya bir sey olacak diye korkmuyo degilim..umarim hormonlardir..umarim bu korkularin ustesinden gelirim..sabahtan beri şoku atlatamadimİnşallah gebeliğin sağlıkla devam eder geriis hallolurr canını sıkmaa bunlar hormonlardan
Evliligim cok yeni esimle cok iyiyiz ya dogum sonrasi her sey farkli olursa diyorum..bakimi sorumluluklar vs.iliskiyi yipratir miÖncelikle gözünüz aydın. Madem istediniz kendinizi üzmeyin artık. İlk şokla böyle hissediyor olabilirsiniz. Kendinizi toparlayın. Yaşınız gayet uygun, maddi durumunuz kötü değilmiş. Sağlıkla gelmesini dilemek en güzeli olur. Biraz sakinleşip tadını çıkarmaya bakın derim. :)
Dogum sonrasida bebegimiz buyumus olur..esimle beklme suresince hep cocugu engel gibi gorduk..sanki cocuk olumca hayat bitiyor toplumdada boyle bir algi var
İnan bende ilk denemede gebe kaldım aynı korkuları yaşadım .Bu kadar aglamaya bir sey olacak diye korkmuyo degilim..umarim hormonlardir..umarim bu korkularin ustesinden gelirim..sabahtan beri şoku atlatamadim
Ben biraz bu psikolojiden cikmaliyim sanirim duydugumdan beri kasilmalarim daha cok basladi halbuki 3 kisi girmisiz yeniyila haberimiz yoktu :) rahat olmayi akisina birakmayi ogrenmem lazm ama yapı bu da..Olur mu öyle şey, çocukla da her şey yapılır.
Ablam 7 aylık hamileyken teknenin üst katından atlıyordu denize.
Arkadaşımın ikizleri var büyüdüler gerçi şimdi ama bebekken rock konserlerinden kamp tatillerine, yurt dışı gezilerinden trekkinglere bebelerle gittiler. Üstelik iki taneyle. Siz rahat rahat her istediğinizi yaparsınız. Hem mızmız, ortama uyum sağlayamayan bir çocuk olmaz böylece.
İlk bebeğime hazırdım,fakat o çizgiyi görmek beni çok korkutmuştu.Suan yanimda kimsem yok esimden baska..ailem uzakta..2 yillik evliyim 27 yasindayim esim 32..evet bebek istiyorduk ama ilk denemede olacagini hesaba katmadik..korunmayi biraksakta olmaz herhalde hemen diyordum bir yanimda icin icin cocuk istiyordu.esimle yaz icin planlarda yaptik....
Bu sabah test yaptim 5gun gecikmistim pozitif cikti..yarin kan tahliline gidecegim..ciktigi andan beri agliyorum nasil dogurucam,esimle aram cok iyo ya bozulursa ? maddi imkanlar(ki orta gelirliyiz) yetecek mi? Erken mi oldu..esim cadir falan almisti sabah balkonda termosu gordu kamp yapacaktik dedikce ben daha cok agladim ama o guldu..o gayet memnun gibi ama gercekten bu hislerim hormonlardan mi? Anneligi henuz hissedemedigimden mi? Hazir mi degildim...inanin cok kotuyum su satirlari gozyaslariyla yaziyorum..esim surekli bebek videolari aciyo guldurmeye calisiyo..ben sabahtan beri doktor,hikaye okumadigim yazi kalmadi..
Olmasaydi cok isteyecektim eminim.Bu duyguyu yasamak isteyen binlerce insan var ama korkuyorum..kasigima agri saplandikca inanilmaz korkuyorum...sabah bir yazi okudum burada benim gibi olanlarinizda var hatta onu kucagana aldiginizda tum bunlari dusundugune pisman olalanizda..sizi dinlemeye cok ihtiyacim var..
Ben biraz bu psikolojiden cikmaliyim sanirim duydugumdan beri kasilmalarim daha cok basladi halbuki 3 kisi girmisiz yeniyila haberimiz yoktu :) rahat olmayi akisina birakmayi ogrenmem lazm ama yapı bu da..
Sagolasin..biraz sıkıntılı flort donemi sonrasinda rahat edecez dedik ulkenin durumu..ne kadar beklersek bekleyelim 4 4luk olmuyor..en azindan bebegim dunyaya gelsin buyusun diye dusundum ama simdide altindan kalkamamaktan cok korkuyorum..hastalanmaktan,zor gebelik gecirmekten..zaten surekli olumsuzu dusunen bir yapiya sahibim ama bu zamana kadr aksine islerim yolunda normal gitti dilerim oyle olur..Gözünüz aydın :)
Bence kesinlikle hormonlardan çocuklu hayat bambaşka bir deneyim olacaktır. Biz de kampçıyız eşimle şimdi bebekle plan yapıyoruz hep.. sizin doğumunuz eylüle geliyor bu yaz yine kampınızı yapabilirsiniz seneye de bebeğiniz ele avuca gelir iyice çok keyifli olur bence :))
Ne güzelki Allah aratmamış hemen gelmiş miniğiniz.. sağlıkla kucağınza alın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?