Mutsuz gebelik

Ahhh bu hormonlar.......

İlk başlarda öyle oluyo şimdide özledim diye yolunu bekleyip gün sayıyorum uzanıp haraketlerini seyrediyorum garip ve güzel bi duygu annelik
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun stresden uzak durmaya çalış

Iyi de yazın yine kamp yaparsınız!! Niye böyle triplere girdiniz hemen? 5-6-7 aylık olacak. Hamile kadın hasta değildir. Doğuracağı güne kadar herşeyi yapar. Ben 8. Haftadan itibaren fıttır fıttır avrupa gezdim, uzun araba yolculukları ve uzun yürümelerimiz oldu, 6 aylik hamileydim eşim ve oğlumla avusturyada buz mağarasına tırmandık. Saatlerce yuruduk ve tırmandık. Bunlari gereksiz evhamlarini bırakman için yazıyorum. Hamilelik harika bir süreç, yine çok enerjik olacaksın ve unutma çocuk mutlu ailelerin evlerine güneş gibi doğar. Hicbir mutlu evlilik sadece çocuk faktörlü sebeplerden bozulmaz.

Bilmiyorum Allahtan esim suan spora gitti hungur hungur aglayabildimmm...kaygi korkudan sevinemedim...halbuki cogu insan mutlu olur
çoğu insan mutlu olur diye biliyoruz, ama kim ne yasıyor gercekte onu bilemeyiz.. mesela bende senin gibiyim, hatta direk depresyona giriyorum ben hamile kalınca. ama çocuğuma asığım sadece hamileliği beceremiyorum.

Bende komedi filimine gidip sumugumu ceke ceke aglamsitim tam bir fiyaskoydu hamileleik hormonlari guzelim :)hele bir kalbinin sesini duy cinsiyetini ogren bir kipirdasin icinde evlat bu canindan kanindan evlatlarim bir yana dunya bir yana hayirlisiyla al kucagina

İlk gebeliğimde ilk ayda hamile kalınca aynı şeyleri hissetmiştim bi ara depresif bi dönem bile geçirmiştim hatta 4,5 aylık hamileyken nasıl doğurucam ben diye ağlamıştım kızımı kucağıma verdiklerinde hepsi geçti çılgın manyak anne sütü vermem lazım doyması lazım en çok beni sevmesi lazım oyyy sana kurban olsunlar minvalinde eşimin deyişiyle on numara bi anne oldum bu gebeliğimde de kolay hamile kaldım bunlarin hiçbirini yaşamadım ama yıllarca düşünüp taşınıp anca karar vermiştik demek gerçekten hazırmışım ikinci gebeliğe, siz manevi anlamda hazır olmadan hamile kalmışsınız hamilelik içinde hazır olacaksınız artık yapacak bir şey yok,üzmeyin kendinizi,Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Ilk hareketleri ,minnak tekmeleri hissedincede konu açın olurmu

Hormonlardandır
Hele doğsun görün çocuk bir ömrün miladı bence ondan öncesini hatırlamayacaksınız bile
Hem çocukla da gidilir ki kampa ne var bund çocuk biraz kısıtlayıcı olabilir ama engel değil

6.5 aylık hamileyken çadırımızla 2500 metre rakımda 3 gün kamp yaptık demeye geldim :)

Ben dua ediyorum sana bu saatte bak:)
Allahım Elçin bebesini sağ salim kucağına alsın,gelsin buraya,doğum çantasına ne koycam,bebe tarifleri verin, diye konu açsın amiiin
Aminn Allaahhımmm aminnnn
Allahım razı olsun sizlerden
Ne muradınız varsa versin inşallahhhh

Nasıl doğuracağım nasııl büyüteceğim.... bunların hiçbirini düşünmeyin oluruna bırakın herşeyi

Hamileyken gidebilirsin kampa :) biz gittik 5 yasindaki oglumuzla. Dogum oldu kizimla kampladik 4 aylikti :))

Nasıl başarıyosunuz ilk denemede tutturmayı yaw ben olayın orasındayım eehe
Valla beceriyorlar yaa ekim ayinda arkadaşım evlendi aralikta hamile oldugunu duydum.. asilama yaptırmıştim kasım ayında cift cizgi çıktı kullandigim hormondan mi kimyasal gebelik mi orasi muamma
Nasıl bir görgüsüzlük se hala o testi sifonyerimde saklıyorum.
hergün agliyorummm keske bir pencere olsa da ne zaman olacagini gorebilsek

Sen kamp diyorsun da ben gecen sene tatil parami tup bebege verdim. Esim ya tatile gidelim ya bebek icin harcayalim dedi. Bende o paraya tup bebek yaptirdim. Butun yazi evde ve dusuk tehlikemden dolayi hastanede gecirdim. Muhtelemen de bu senede tatile gidemeyecegim o yuzden cok fazla kafana takma. Eger dusuk tehliken vs yoksa yine kamp olayini ayarlayabilirsiniz. Hamile olup tatil yapan cok kisi var.

Konu sahibi neden banlanmış ki?

Hissettiklerin yeni ve beklenmedik bir haberin şok etkisi. İnsanın ilk defa hamile kaldığında bir eli ayağına dolaşıyor ya, bomba gibi haber çünkü. =) Hayatın değişecek, yeni sorumlulukların olacak ve aslında başına ne geleceğini kestiremiyorsun, çünkü daha önce yaşamadın, sadece etrafında yaşayanlara şahit oldun. Şimdiye sen yaşayacaksın ve bu heyecanlı olduğu kadar tedirgin edici de bir haber. Ama inan bu hissiyat hafifleyecek. Önündeki 9 ay bebeğin büyümes için olduğu kadar, annenin bazı şeyleri hazmetmesi için de gerekli bir süre.

Hayatın bitmiş değil, ne alakası var, eşinle neden aran bozulsun, neden planlarınız aksasın?
Biz kampçı bir aileyiz. İlk kızıma hamileyken de, kızım 6 aylık olduktan sonra da bol bol kampa gittik. Önemli olan temiz, güvenilir yerlere gitmek. Şimdi 1 aylık bir kızım daha var. Daha dün yeni çadır baktık, yaza doğru yine başlayacağız çünkü gitmelere.

İlişkinizin bozulup bozulmaması da tamamen sizin elinizde. Herkes kendini salar ve bir köşeye çekilirse, bebeğin sorumluluğu sadece sizin üstünüzde olursa, evet bozulur. Bunu yapmayın, muhabbetinizi taze tutun, işler ve sorumluluklar konusunda takım arkadaşı gibi davranın, hiçbir şeycik olmaz.

o kadar imreniyorum ki sizin gibi hamilelere çok isteyerek ve uğraşarak 2 senenin sonunda hamile kalabildim..bebeğime en başından beri bağlandım..ama evhamlarımdan hamileliğimin tadını çıkaramıyorm o kadar ki psikoloğa bile gitmeyi düşündüm..bırakın tatili yürümeye bile korkar durumdayım sağlıkla kavuşurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…