- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
çoğu insan mutlu olur diye biliyoruz, ama kim ne yasıyor gercekte onu bilemeyiz.. mesela bende senin gibiyim, hatta direk depresyona giriyorum ben hamile kalınca. ama çocuğuma asığım sadece hamileliği beceremiyorum.Bilmiyorum Allahtan esim suan spora gitti hungur hungur aglayabildimmm...kaygi korkudan sevinemedim...halbuki cogu insan mutlu olur
Bende komedi filimine gidip sumugumu ceke ceke aglamsitim tam bir fiyaskoydu hamileleik hormonlari guzelim :)hele bir kalbinin sesini duy cinsiyetini ogren bir kipirdasin icinde evlat bu canindan kanindan evlatlarim bir yana dunya bir yana hayirlisiyla al kucaginaSuan yanimda kimsem yok esimden baska..ailem uzakta..2 yillik evliyim 27 yasindayim esim 32..evet bebek istiyorduk ama ilk denemede olacagini hesaba katmadik..korunmayi biraksakta olmaz herhalde hemen diyordum bir yanimda icin icin cocuk istiyordu.esimle yaz icin planlarda yaptik....
Bu sabah test yaptim 5gun gecikmistim pozitif cikti..yarin kan tahliline gidecegim..ciktigi andan beri agliyorum nasil dogurucam,esimle aram cok iyo ya bozulursa ? maddi imkanlar(ki orta gelirliyiz) yetecek mi? Erken mi oldu..esim cadir falan almisti sabah balkonda termosu gordu kamp yapacaktik dedikce ben daha cok agladim ama o guldu..o gayet memnun gibi ama gercekten bu hislerim hormonlardan mi? Anneligi henuz hissedemedigimden mi? Hazir mi degildim...inanin cok kotuyum su satirlari gozyaslariyla yaziyorum..esim surekli bebek videolari aciyo guldurmeye calisiyo..ben sabahtan beri doktor,hikaye okumadigim yazi kalmadi..
Olmasaydi cok isteyecektim eminim.Bu duyguyu yasamak isteyen binlerce insan var ama korkuyorum..kasigima agri saplandikca inanilmaz korkuyorum...sabah bir yazi okudum burada benim gibi olanlarinizda var hatta onu kucagana aldiginizda tum bunlari dusundugune pisman olalanizda..sizi dinlemeye cok ihtiyacim var..
Suan yanimda kimsem yok esimden baska..ailem uzakta..2 yillik evliyim 27 yasindayim esim 32..evet bebek istiyorduk ama ilk denemede olacagini hesaba katmadik..korunmayi biraksakta olmaz herhalde hemen diyordum bir yanimda icin icin cocuk istiyordu.esimle yaz icin planlarda yaptik....
Bu sabah test yaptim 5gun gecikmistim pozitif cikti..yarin kan tahliline gidecegim..ciktigi andan beri agliyorum nasil dogurucam,esimle aram cok iyo ya bozulursa ? maddi imkanlar(ki orta gelirliyiz) yetecek mi? Erken mi oldu..esim cadir falan almisti sabah balkonda termosu gordu kamp yapacaktik dedikce ben daha cok agladim ama o guldu..o gayet memnun gibi ama gercekten bu hislerim hormonlardan mi? Anneligi henuz hissedemedigimden mi? Hazir mi degildim...inanin cok kotuyum su satirlari gozyaslariyla yaziyorum..esim surekli bebek videolari aciyo guldurmeye calisiyo..ben sabahtan beri doktor,hikaye okumadigim yazi kalmadi..
Olmasaydi cok isteyecektim eminim.Bu duyguyu yasamak isteyen binlerce insan var ama korkuyorum..kasigima agri saplandikca inanilmaz korkuyorum...sabah bir yazi okudum burada benim gibi olanlarinizda var hatta onu kucagana aldiginizda tum bunlari dusundugune pisman olalanizda..sizi dinlemeye cok ihtiyacim var..
Ilk hareketleri ,minnak tekmeleri hissedincede konu açın olurmuSuan yanimda kimsem yok esimden baska..ailem uzakta..2 yillik evliyim 27 yasindayim esim 32..evet bebek istiyorduk ama ilk denemede olacagini hesaba katmadik..korunmayi biraksakta olmaz herhalde hemen diyordum bir yanimda icin icin cocuk istiyordu.esimle yaz icin planlarda yaptik....
Ben dua ediyorum sana bu saatte bak:)Dua et nolur
En yakın zamanda aynısını yaşayın inşallah amin:)Aynı şeyi yaşamak için neleri mi vermezdim
Suan yanimda kimsem yok esimden baska..ailem uzakta..2 yillik evliyim 27 yasindayim esim 32..evet bebek istiyorduk ama ilk denemede olacagini hesaba katmadik..korunmayi biraksakta olmaz herhalde hemen diyordum bir yanimda icin icin cocuk istiyordu.esimle yaz icin planlarda yaptik....
Aminn Allaahhımmm aminnnnBen dua ediyorum sana bu saatte bak:)
Allahım Elçin bebesini sağ salim kucağına alsın,gelsin buraya,doğum çantasına ne koycam,bebe tarifleri verin, diye konu açsın amiiin
Valla beceriyorlar yaa ekim ayinda arkadaşım evlendi aralikta hamile oldugunu duydum.. asilama yaptırmıştim kasım ayında cift cizgi çıktı kullandigim hormondan mi kimyasal gebelik mi orasi muammaNasıl başarıyosunuz ilk denemede tutturmayı yaw ben olayın orasındayım eehe
o kadar imreniyorum ki sizin gibi hamilelere çok isteyerek ve uğraşarak 2 senenin sonunda hamile kalabildim..bebeğime en başından beri bağlandım..ama evhamlarımdan hamileliğimin tadını çıkaramıyorm o kadar ki psikoloğa bile gitmeyi düşündüm..bırakın tatili yürümeye bile korkar durumdayım sağlıkla kavuşurum inşallahIyi de yazın yine kamp yaparsınız!! Niye böyle triplere girdiniz hemen? 5-6-7 aylık olacak. Hamile kadın hasta değildir. Doğuracağı güne kadar herşeyi yapar. Ben 8. Haftadan itibaren fıttır fıttır avrupa gezdim, uzun araba yolculukları ve uzun yürümelerimiz oldu, 6 aylik hamileydim eşim ve oğlumla avusturyada buz mağarasına tırmandık. Saatlerce yuruduk ve tırmandık. Bunlari gereksiz evhamlarini bırakman için yazıyorum. Hamilelik harika bir süreç, yine çok enerjik olacaksın ve unutma çocuk mutlu ailelerin evlerine güneş gibi doğar. Hicbir mutlu evlilik sadece çocuk faktörlü sebeplerden bozulmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?