Mutsuz gebelik

Sanirim ben de cok kafaya taktigim icin agri cektim bugun biraz daha iyiyim 3.gun ogrendigim ve alisiyorum yavas yavas onerebilceginiz kitaplar varsa msj atarsaniz da sevinirim :)

Sanirim ben de cok kafaya taktigim icin agri cektim bugun biraz daha iyiyim 3.gun ogrendigim ve alisiyorum yavas yavas onerebilceginiz kitaplar varsa msj atarsaniz da sevinirim :)
Doğmamış çocuğun gizli yaşamı beni çok etkilemişti. iletişimin anne karnında başladığından bahsediyor.
mahallenin en mutlu bebeği harvey karp ünlü bir çocuk doktoru.
Hamilelik Doğum ve bebek bakım kitabı ayşe öner. Bu hanım bir bebek hemşiresi ve kitapta bebek bakımı doğum gaz emzirme vs vs bir çok bilgi var.
Bunlar benim hamilelikte okuduklarım
Bebeğinizi beklerken sizi ne bekler Bunu ise arkadaşım okumuş ve beğenmişti. içeriği hakkında pek bilgim yok ama

Hormonlardan tabiki gececek bunlarda hele bi hisset onu bi başlasın hareket etmeye anlatamam sana o duyguyu hele bi kalp atışını duy milyonkez şükredecen Allaha. Tadını çıkar hamileliğin gececek bu duygu karışıklığın da.Olsun tatile yine gidersiniz ama ertelendi biraz hem bu sefer bi melekle gideceksiniz.

Cok tesekkurler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…