- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
Evliligim cok yeni esimle cok iyiyiz ya dogum sonrasi her sey farkli olursa diyorum..bakimi sorumluluklar vs.iliskiyi yipratir mi
Cok uzuldum..dilerim gonlunce olur ve sen de evlat sahibi olursun..aramakta cok zor.Allah dileyen herkese versin..İnan bende ilk denemede gebe kaldım aynı korkuları yaşadım .
Ama benım kötü sonuclandı .
Keşke devam etseydı herseyı yenerdım onun için ama rabbım böyle uygun gördü .
Sende herseyı bosver .. bebek olunca hayatını ona göre çizersin kampada gidersin gezmeyede .. bebek bağ değil göüznü korkutma ..
Şuan tekrar hamileyim . Kan değerim 58 çıktı . Rabbim Sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin size de bana daCok uzuldum..dilerim gonlunce olur ve sen de evlat sahibi olursun..aramakta cok zor.Allah dileyen herkese versin..
+1 diyerek asıl evlilik de çocuktan sonra başlıyor. Koca her zaman çocuğa yardim etmiyor. Tüm yük annenin üzerinde oluyor. Yalniz ancak yaşayan bilir. Tum zorluklarin içinde de iyi ki olmuş diyorsun. Kaç uykusuz gece gözüne gorunmuyor. Rabbim ona göre sevgisini de içine veriyor iste. Hamileliginiz hayirli olsun. Allah da bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip etsin insallah :)Ne kadar zamanlık evlisiniz? Çocuk sahibi olmayı siz istemişsiniz bunu da düşünmüş olmalıydınız. Ayrıca üstüne basa basa söylüyorum evet artık hayatınız eskisi gibi olmayacak. Yorulacaksınız, uykusuz kalacaksınız, sorumluluklarınız artacak, her an istediğiniz gibi yaşamayacaksınız. Bunları kabul edin. İleride kabul etmeniz daha da zor olur. Sosyal hayatınızın değişeceğini bilin. Burada sizi teselli etmek için yazılan yorumlar yarın karşınıza zıt şekilde çıkınca daha büyük hayal kırıklığı yaşarsınız. Ben böyle beklemiyordum dersiniz. Bebekle kamp, hamilelikte kamp filan anca instagram annelerinde olur. Ki siz nasıl bir süreç yaşayacağınızı da bilmiyorsunuz. Oysa durumu bebeğin hayali ile kurgularsanız sizin için çok daha güzel bir başlangıç olur. Kendinizi buna hazırlayın, kandırmayın.
+1 diyerek asıl evlilik de çocuktan sonra başlıyor. Koca her zaman çocuğa yardim etmiyor. Tüm yük annenin üzerinde oluyor. Yalniz ancak yaşayan bilir. Tum zorluklarin içinde de iyi ki olmuş diyorsun. Kaç uykusuz gece gözüne gorunmuyor. Rabbim ona göre sevgisini de içine veriyor iste. Hamileliginiz hayirli olsun. Allah da bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip etsin insallah :)
Suan yanimda kimsem yok esimden baska..ailem uzakta..2 yillik evliyim 27 yasindayim esim 32..evet bebek istiyorduk ama ilk denemede olacagini hesaba katmadik..korunmayi biraksakta olmaz herhalde hemen diyordum bir yanimda icin icin cocuk istiyordu.esimle yaz icin planlarda yaptik....
Bu sabah test yaptim 5gun gecikmistim pozitif cikti..yarin kan tahliline gidecegim..ciktigi andan beri agliyorum nasil dogurucam,esimle aram cok iyo ya bozulursa ? maddi imkanlar(ki orta gelirliyiz) yetecek mi? Erken mi oldu..esim cadir falan almisti sabah balkonda termosu gordu kamp yapacaktik dedikce ben daha cok agladim ama o guldu..o gayet memnun gibi ama gercekten bu hislerim hormonlardan mi? Anneligi henuz hissedemedigimden mi? Hazir mi degildim...inanin cok kotuyum su satirlari gozyaslariyla yaziyorum..esim surekli bebek videolari aciyo guldurmeye calisiyo..ben sabahtan beri doktor,hikaye okumadigim yazi kalmadi..
Olmasaydi cok isteyecektim eminim.Bu duyguyu yasamak isteyen binlerce insan var ama korkuyorum..kasigima agri saplandikca inanilmaz korkuyorum...sabah bir yazi okudum burada benim gibi olanlarinizda var hatta onu kucagana aldiginizda tum bunlari dusundugune pisman olalanizda..sizi dinlemeye cok ihtiyacim var..
çocuk istiyordunuz, Allah verdi ve şimdi de üzülüyorsunuz.çok saçma bence.Suan yanimda kimsem yok esimden baska..ailem uzakta..2 yillik evliyim 27 yasindayim esim 32..evet bebek istiyorduk ama ilk denemede olacagini hesaba katmadik..korunmayi biraksakta olmaz herhalde hemen diyordum bir yanimda icin icin cocuk istiyordu.esimle yaz icin planlarda yaptik....
Bu sabah test yaptim 5gun gecikmistim pozitif cikti..yarin kan tahliline gidecegim..ciktigi andan beri agliyorum nasil dogurucam,esimle aram cok iyo ya bozulursa ? maddi imkanlar(ki orta gelirliyiz) yetecek mi? Erken mi oldu..esim cadir falan almisti sabah balkonda termosu gordu kamp yapacaktik dedikce ben daha cok agladim ama o guldu..o gayet memnun gibi ama gercekten bu hislerim hormonlardan mi? Anneligi henuz hissedemedigimden mi? Hazir mi degildim...inanin cok kotuyum su satirlari gozyaslariyla yaziyorum..esim surekli bebek videolari aciyo guldurmeye calisiyo..ben sabahtan beri doktor,hikaye okumadigim yazi kalmadi..
Olmasaydi cok isteyecektim eminim.Bu duyguyu yasamak isteyen binlerce insan var ama korkuyorum..kasigima agri saplandikca inanilmaz korkuyorum...sabah bir yazi okudum burada benim gibi olanlarinizda var hatta onu kucagana aldiginizda tum bunlari dusundugune pisman olalanizda..sizi dinlemeye cok ihtiyacim var..
Kuzucum, hayırla sağlıkla gelsin inşallah yavrunŞuan tekrar hamileyim . Kan değerim 58 çıktı . Rabbim Sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin size de bana da
Hayırlı olsun oncelikle.Suan yanimda kimsem yok esimden baska..ailem uzakta..2 yillik evliyim 27 yasindayim esim 32..evet bebek istiyorduk ama ilk denemede olacagini hesaba katmadik..korunmayi biraksakta olmaz herhalde hemen diyordum bir yanimda icin icin cocuk istiyordu.esimle yaz icin planlarda yaptik....
9 aylık bebeğim var bitiyor valla. Bitmeyenler enerjisi çok çok çok yüksek kişiler. Bebek arabasıyla markete kadar gitmek bile öyle zor ki. Kolların kopuyor. Kaldı ki eğlenmek falan.... yorulmayan biriysen belki hem yorgunluğa hem eğlenmeye enerjin kalır umarım. Zira benim kalmıyorDogum sonrasida bebegimiz buyumus olur..esimle beklme suresince hep cocugu engel gibi gorduk..sanki cocuk olumca hayat bitiyor toplumdada boyle bir algi var
Dua et nolurKuzucum, hayırla sağlıkla gelsin inşallah yavrun
Çok sevindim
Hayırdır kardeş çocuk olunca dünyanın sonu falanmı geliyor Bu yaz olmaz bir dahaki yaz kamp yaparsınız bence şükret bi bebeğin olabildiği içinSuan yanimda kimsem yok esimden baska..ailem uzakta..2 yillik evliyim 27 yasindayim esim 32..evet bebek istiyorduk ama ilk denemede olacagini hesaba katmadik..korunmayi biraksakta olmaz herhalde hemen diyordum bir yanimda icin icin cocuk istiyordu.esimle yaz icin planlarda yaptik....
Her zaman kuzucumDua et nolur
Canim sakin aglama ne sanslisinki Allah sana nasip etmis :) cocuk olunca hic biseyi ertelemene gerek yokki daha guzel oluyo emin ol benimde 2 tane var hatta 14 gun once 3.cuye hamileydim ama dogumda kaybettim bebegimi oduyguyu birkere tatsan niye agladim diye pisman olursun. Bence mutluluktan agla Allahin zoruna gitmesin benim gibi ölümüne aglama ins.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.Suan yanimda kimsem yok esimden baska..ailem uzakta..2 yillik evliyim 27 yasindayim esim 32..evet bebek istiyorduk ama ilk denemede olacagini hesaba katmadik..korunmayi biraksakta olmaz herhalde hemen diyordum bir yanimda icin icin cocuk istiyordu.esimle yaz icin planlarda yaptik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?