Mutsuz gebelik

Evet hormonlar.
Kimi hamilelikte çok duygusal, kimi çok mutlu oluyor
Dikkatinizi güzel şeylere çevirin ki bebek de duygusal, mızmız ağlak olmasın
İnanın annenin hamilelik hali bebeği etkiliyor

Evliligim cok yeni esimle cok iyiyiz ya dogum sonrasi her sey farkli olursa diyorum..bakimi sorumluluklar vs.iliskiyi yipratir mi

Ne kadar zamanlık evlisiniz? Çocuk sahibi olmayı siz istemişsiniz bunu da düşünmüş olmalıydınız. Ayrıca üstüne basa basa söylüyorum evet artık hayatınız eskisi gibi olmayacak. Yorulacaksınız, uykusuz kalacaksınız, sorumluluklarınız artacak, her an istediğiniz gibi yaşamayacaksınız. Bunları kabul edin. İleride kabul etmeniz daha da zor olur. Sosyal hayatınızın değişeceğini bilin. Burada sizi teselli etmek için yazılan yorumlar yarın karşınıza zıt şekilde çıkınca daha büyük hayal kırıklığı yaşarsınız. Ben böyle beklemiyordum dersiniz. Bebekle kamp, hamilelikte kamp filan anca instagram annelerinde olur. Ki siz nasıl bir süreç yaşayacağınızı da bilmiyorsunuz. Oysa durumu bebeğin hayali ile kurgularsanız sizin için çok daha güzel bir başlangıç olur. Kendinizi buna hazırlayın, kandırmayın.

Cok uzuldum..dilerim gonlunce olur ve sen de evlat sahibi olursun..aramakta cok zor.Allah dileyen herkese versin..

Reactions: H E
+1 diyerek asıl evlilik de çocuktan sonra başlıyor. Koca her zaman çocuğa yardim etmiyor. Tüm yük annenin üzerinde oluyor. Yalniz ancak yaşayan bilir. Tum zorluklarin içinde de iyi ki olmuş diyorsun. Kaç uykusuz gece gözüne gorunmuyor. Rabbim ona göre sevgisini de içine veriyor iste. Hamileliginiz hayirli olsun. Allah da bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip etsin insallah :)

Haklısınız. Eş durumunu yazmayı unutmuşum doğru bir noktaya değindiniz. Asıl macera bebekten sonra başlıyor. Bu gerçeklerle yüzleşip öyle yola çıkmak lazım. Amin :))

Aynı şeyi yaşamak için neleri mi vermezdim

çocuk istiyordunuz, Allah verdi ve şimdi de üzülüyorsunuz.çok saçma bence.

Hormonlardan tabii ki. Adet döneminde ve öncesinde de hormon yoğunluğundan duygusallık tavan olur genelde. Siz onun daha fazla olan versiyonunu yaşıyorsunuz.

Gebeyken kamp tatıl yapamıcaz dıye aglamanın tek sebebı hormonlar ve gececek korkma

ben tedavi ile isteye isteye hamile kaldim pozitifi gordum cocuk 1 yasina geldi kaygi hala ayni maddi manevi yetebilecekmiyim nasil bir hayat sunabilecegim tatile gidebilecekmiyim adini cok sevdigim denize ozenip deniz koydum onu denize goturebilecekmiyim hayat ne getirecek onume acaba diye dusunup dusunup banyoya kapanip istifar edene kadar agladigim gunler bile oldu kisacasi tavan yapan annelik hormonlariniz hayirli olsun :))

Hayırlı olsun oncelikle.
Sen bebege degil , bebegi kendi hayatina uydur hic bir sorun kalmaz. Hic bir plani da degistirme .
Iki cocuk dogurdum. Ikisin de de onlar benim hayatima uyum sagladi . Calisma duzeni vs vs gibi

Plansız olduğu için böyle hissetmeniz çok normal..

Benimki planlı olmasına rağmen tüm hamileliğimde sizin yaşadığınız tereddütleri ben de yaşadım. Bakabilecek miyiz gücümüz yetecek mi, eşimle aram bozulur mu çocuktan sonra, alışabilir miyiz bebekli hayata, ya yapamazsak ? Vs vs

Ama inanın hepsi geçiyor kucağınıza aldığınızda... ve allah dünyaya gelen her bebeğin rızkını veriyor ...

Eşiniz anlayışlı ve çocuk seven biriyse emin olun çocuk evliliğinizi daha da güçlendirecek.. sağlıkla doğsun inşallah

Dogum sonrasida bebegimiz buyumus olur..esimle beklme suresince hep cocugu engel gibi gorduk..sanki cocuk olumca hayat bitiyor toplumdada boyle bir algi var
9 aylık bebeğim var bitiyor valla. Bitmeyenler enerjisi çok çok çok yüksek kişiler. Bebek arabasıyla markete kadar gitmek bile öyle zor ki. Kolların kopuyor. Kaldı ki eğlenmek falan.... yorulmayan biriysen belki hem yorgunluğa hem eğlenmeye enerjin kalır umarım. Zira benim kalmıyor

Hayırdır kardeş çocuk olunca dünyanın sonu falanmı geliyor Bu yaz olmaz bir dahaki yaz kamp yaparsınız bence şükret bi bebeğin olabildiği için

Canim sakin aglama ne sanslisinki Allah sana nasip etmis :) cocuk olunca hic biseyi ertelemene gerek yokki daha guzel oluyo emin ol benimde 2 tane var hatta 14 gun once 3.cuye hamileydim ama dogumda kaybettim bebegimi oduyguyu birkere tatsan niye agladim diye pisman olursun. Bence mutluluktan agla Allahin zoruna gitmesin benim gibi ölümüne aglama ins.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…