Mutsuz gebelik

Ilk hareketleri ,minnak tekmeleri hissedincede konu açın olurmu
Bu sekilde bir konu okuyup salya sumuk agladim dun ..kadincagz 3 yil sonra tekrar yazmis korkmayin sizle ayni seyleri yasadim ama pisman olmadim.. demis

Eylül anneleri grubuna bekleriz :)
Hepimizde ayrı semptomlar var
Kalbini duyunca görünce herşey değişecek emin ol

Sorun tatil degil aslina bakarsaniz orada hayllerimizden bahsettim ama burada okuduklarimdanda yola cikarak engel degil.. ben biraz sancilar icindeyim 2 gündür sikntılı gececek korkusunada kapildim ama bugun biraz daha iyiyim

Size sonuna kadar katiliyorum.boylesi guzel oldu.biraz planli biraz plansiz :)

Kaliplasmis seyler var toplumda biraz gezin biraz rahat edin..biz bu kaliplar icinde aslnda yeni yeni rahata eriyorduk aslinda su devirde hic eremiyorsun mesela ne kadr maas alirsan al zor yettiriyor ya da isteklerini erteliyorsun baktim bizde de oyle oluyor en azindan onunla yapacaklarimizi yapariz.3 yil flort 3 yillik evlilik yeterince gittik sinemaya tiyatroya tatillerimizi en guzel sekilde yaptik hadi diyelimki deseler yapamayacaksiniz yine gozumun arkada kalacagi bir sey yok zaten..ki cocuklada olur zor olur belki ama olur dediginiz gibi

Kesinlikle öyle ..bugünude sarkilar aglayarak gecirdim misal
hamileyken bir video izliyoduk kalabalikta kamera sakasi tarzi insanlar gulerken ben hickira hickira aglamistim kadina niye oyle yaptilar diye susturamamislardida yazik :))

Bu sekilde bir konu okuyup salya sumuk agladim dun ..kadincagz 3 yil sonra tekrar yazmis korkmayin sizle ayni seyleri yasadim ama pisman olmadim.. demis
Pişman olan istemeyen ya camdan atiyo yada aldırıyor ,yada başkasına veriyor vs vs .. bence öyle cani biri olamazsınız ,hele bi doğsun amaniiinnn annelerimizi beğenmiyoruz sonra ay dikkatli tut ,kolu sıkıştı , ay yavaş al yok öyle yok böyle

Cok tesekkur ederim.acikcasi korkuyorum daha cok minik bir sey olursa diye odum kopuyi tum bu hissettiklrrim yaninda tabii..kramp giriyor karnima ama sanirim oluyormus ilk donemlerde

O telasla baska konuda actigim icin banlanmism sanirim :)) yorumunuz cok tatli okudukca daha iyiyim hatta bugun agrim daha az.. 2.gün ve bu fikre alisiyorum..ultrasonda bir de gorursem dunyalar benim :) hakliymis yazanlar simdi ben aman ters bise cikmasin diye du ediyorum..her seyin dogal oldugunu okuyorum ikizleriyle gobek atan anne gordum az once :))) ben ise yatak dosek hasta gibi yatiyorum :)))))

Hayırlısıyla, sağlıkla kucağına al inşallah. Ah, o ilk kalp seslerini duymak, ultrasonda kıpır kıpır minik eller ayaklar... Siyah beyaz görüntüden kime benzediğini anlamaya çalışmalar ama bebenin inatla yüzünü göstermemeleri... Çok çok tatlı anlar seni bekliyor. Umarım kolay bir hamilelik geçirirsin.

Yani bunu dillendirmek istemiyorum sonucta ugrasip evlat sahibi olamayan arkadaslar var dilerim onlarda kavusurlar ama korunmayi birakir birakmaz ve pozisyonu bile degilken oldu..birak gelsin evladim diyor esim
Haklı tabi özgür bırak çocuğu isteyen herkese nasip olsun önce de bana inşallah rabbimmmm

Cok tesekkurler henuz fikri kabullenme asamasinda oldugumdan o kisimlara gelene kadar ne halde olcam inanin bilmiyorm

Yaa üzme kendini yıpratma inşallah olcak hepimizin yazılmış ömürleri allah ne zaman verirse artık her ay umut içindeyim ama yine de bi korku oluyo acaba hiç olmicakmı diye ama nasip ya napalım
Kizz yemin ederim milletin hamileligini ruyamda gördüm kendisinin bile haberi yoktu hamile oldugundan cinsiyetini bile gördüm
Kendiminkini de gördüm erkek çocuğuydu
Ismi de Ömür dü.. bende diyordum ki esime adını Ömer olarak degistirelim uyandim esime anlattim amcamin ismi Ömer ömer koyarsak ustune alinir dedi( amcayla görüşmüyorlar ne alakaysa)
Esimde daha nisanliyken görmüş cocugumuz erkek görmüş delircem yaaav
Dogru diyorsun ama zamani geldimi olcak mayista tup bebek dedik bizde ama o korku bende de oluyor adet günü yaklaştı mi sıkıntı başlıyor .. umutlar başlıyor. Umur hic bitmiyor ki ay memem mi büyüdü sanki falan aynada bakiyorum ne kadar zavalliyim ya

Henüz o dönemi atlatmadim, umarım daha iyi olursunuz sanırım hormon patlamasindan. Biz de bir tane yapalım dedik iki tane olmuş yani kelin merhemi olsa durumu oldum su an...

Oluyorher seyin mukemmel olmasina gerekte yok zaten cocuk dustu yada disarda yemegini yediremediniz diye dunyanin sonu gelmiyor yerdeki emzigi azgina atti diye hastaliktan ölmuyor kisaca siz ne kadar rahatsaniz hayat bebekle o kadar rahat geciyor. elbette istemeyiz ki cocugumuz yerdeki bir seyi agzina atsin oglum su an 2 yasinda yeni yeni yika diyip getiriyo elindekini. Mukemmel anne baba olmaya calismazsak hayat o kadar zulum gelmiyor tabiki herkesin anneligi kendine sorgulamak bize dusmez ama yakinlarimi goruyorum ben disariya cikarken o kadar sey tasisam yanimda cikmam otururum evimde dedigim cok oluyor. Zor mu zor oglum kolik bir bebekti ilk uc ay deli gibi agladi hasta elbette oluyor mamasi disi kati gidasi hepsi ayri dert ama sevgileri bambaska gelip yanaklarimi siktip optugunde hersey unutuluyor saglikla buyutun insallah. Uzulmeyin de hayatinizda yeni bir yol aciyor cocuklar farketmediginiz ve onemsemediginiz bir suru yeni sey kesfedeksiniz. Gunluk hayatta dikkat etmedigimiz neler varmis ogreneceksiniz. Bu hissettiklerinizi herkes hissediyor herkes korkuyor emin olun maddi manevi bir cocuk buyuk sorumluluk evde baliklarim ve kedim var onlar bile bir sorumluluk ben gidince kim besleyecek kim su verecek onlar bile bir sorumluluksa bir bebegi hayal edin

Ben sorumluluktan ziyade aci cekmekten korkuyorum diger kaygilar esimde var..icimde bir varligin oldugunu duydugumdan beri hareketlerim yavasladi halbuki henuz hucre..psikolojik olarak kotuyum dogum ve o hamilelik sureci beni geriyor suan bile daha 4 haftalik goguslerim nasil gergin aciyo 9 ay nasil katlanicam diyorum dogduktan sonra hallederim ama ahh o digumu sancilari dusunmek beni tedirgin ediyo.. belki evham bilmiyorum yasamadim.insan yasamadigi her seyden korkar bence

Bende mutsuzlasmistim cok istedim ama ogrenince istemedim sanki:) kendinizi hic sıkmayin dogdukdan sonra bile adapte olamayabilirsiniz zamanla o size siz ona baglanacaksiniz 15 aylik oldu oglum opmekden sarilmakdan cocugu biktirdim:) ama basladda boyle degildim ben ilk dogdugunda bile alisamadim kendi cocugum degil gibi geldi bazi kadinlarda annelik duygusu zamanla gelisiyor birde suan hormonlar inanilmaz sapitmia durumda sizin:) bu haliniz normal

doğumu herkes kendi bedenine göre yapar. yani kimsenin doğum hikayesi kimseye benzemez. ama herkeste ortak olan bir nokta vardır. bebeğine kavuşma isteği. 9 ay o kadar uzun ki keşke diyorsunuz keşke zamanı gelip artık doğsa. hamilelikte hiç o kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum. mide bulantım olmadı göğüs hassatiyetiniz bir kaç haftaya bitecek. size tavsiyem anne bebek kitapları okuyun bakımla ilgili olanları değil Doğmamış çocuğun gizli yaşamı tarzı kitaplar sizi bu sürece alıştırır. bebeğinizi dinledikçe ve alıştıkça ona daha çok bağlanırsınız. birde bana göre (burayı linç yememek için yazıyorum) abartılı annelik hikayeleri okumayın. binlerce anne bebek blogları var. içlerinde bana göre çok abartılı hikayeler var. onları okuyunca ben böyle bir anne değilim diye insan üzülebiliyor hamile psikolojisi ile. abartılı annelik duygularım olmadı. yani sezeryande onun sesini duyunca zaman sanki durdu gibi olmadı baya baya akıyordu yani bu bebeğimi istemediğim sevmediğim anlamına gelmiyor. kısaca iç güdülerinize güvenin annelik kadına yüklenmiş durumda zaten sadece dışarı çıkmasına izin verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…