- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
Amiin cümlemizin inşallahAminn Allaahhımmm aminnnn
Allahım razı olsun sizlerden
Ne muradınız varsa versin inşallahhhh
Yaa üzme kendini yıpratma inşallah olcak hepimizin yazılmış ömürleri allah ne zaman verirse artık her ay umut içindeyim ama yine de bi korku oluyo acaba hiç olmicakmı diye ama nasip ya napalımValla beceriyorlar yaa ekim ayinda arkadaşım evlendi aralikta hamile oldugunu duydum.. asilama yaptırmıştim kasım ayında cift cizgi çıktı kullandigim hormondan mi kimyasal gebelik mi orasi muamma
Nasıl bir görgüsüzlük se hala o testi sifonyerimde saklıyorum.
hergün agliyorummm keske bir pencere olsa da ne zaman olacagini gorebilsek
Canımmm çok sevindim rabbim mutluluğunu sonuçlandırsın inşallah hakkında hayirlisi neyse o olsunŞuan tekrar hamileyim . Kan değerim 58 çıktı . Rabbim Sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin size de bana da
Amin Allah razı olsun canım .Canımmm çok sevindim rabbim mutluluğunu sonuçlandırsın inşallah hakkında hayirlisi neyse o olsun
Dogum sonrasida bebegimiz buyumus olur..esimle beklme suresince hep cocugu engel gibi gorduk..sanki cocuk olumca hayat bitiyor toplumdada boyle bir algi var
En yakın zamanda aynısını yaşayın inşallah amin:)
olmuyor öyle birşey. 5 aylık hamileydim. tatile gittim. denize girdim bikini mi de giydim. sonra oğlum 6 aylıkken gittim tatile. çokta güzeldi. bu yılda gittim. oğlum 18 aylıktı. yine hamileyim. yaza yine gideceğim. şu bir gerçek hayatınız elbette değişecek. her tatilim diğerinden daha kolay geçti. oğlum uyuyana kadar oyun hamuruyla oynayıp o yatınca tv film izliyoruz elbette eskisi gibi 11'e kadar yatamıyoruz. yada bir sinemaya gitmek için takla atıyoruz. yani çocuklu yaşam elbette farklı ama bu sizin hayatınız olmayacağı anlamına gelmez. çocuğunuzu hayatınıza engel olarak görmeyin. elbette farklılaşıyor ama aynı zamanda güzelleşiyor. haa birde işte bunlar hep hormonDogum sonrasida bebegimiz buyumus olur..esimle beklme suresince hep cocugu engel gibi gorduk..sanki cocuk olumca hayat bitiyor toplumdada boyle bir algi var
Oyyy hormonlar gelmiş bile sana :) sakın dert etme emin ol herşey daha güzel olucak hiç bişeyden korkma bebeğini benimse kimseye belli etme tesirgin olduğunu bide milletin bakamazsın diye psikolojik baskılarını dinleme hayırlı olsun :)Suan yanimda kimsem yok esimden baska..ailem uzakta..2 yillik evliyim 27 yasindayim esim 32..evet bebek istiyorduk ama ilk denemede olacagini hesaba katmadik..korunmayi biraksakta olmaz herhalde hemen diyordum bir yanimda icin icin cocuk istiyordu.esimle yaz icin planlarda yaptik....
Bu sabah test yaptim 5gun gecikmistim pozitif cikti..yarin kan tahliline gidecegim..ciktigi andan beri agliyorum nasil dogurucam,esimle aram cok iyo ya bozulursa ? maddi imkanlar(ki orta gelirliyiz) yetecek mi? Erken mi oldu..esim cadir falan almisti sabah balkonda termosu gordu kamp yapacaktik dedikce ben daha cok agladim ama o guldu..o gayet memnun gibi ama gercekten bu hislerim hormonlardan mi? Anneligi henuz hissedemedigimden mi? Hazir mi degildim...inanin cok kotuyum su satirlari gozyaslariyla yaziyorum..esim surekli bebek videolari aciyo guldurmeye calisiyo..ben sabahtan beri doktor,hikaye okumadigim yazi kalmadi..
Olmasaydi cok isteyecektim eminim.Bu duyguyu yasamak isteyen binlerce insan var ama korkuyorum..kasigima agri saplandikca inanilmaz korkuyorum...sabah bir yazi okudum burada benim gibi olanlarinizda var hatta onu kucagana aldiginizda tum bunlari dusundugune pisman olalanizda..sizi dinlemeye cok ihtiyacim var..
Kesinlikle öyle ..bugünude sarkilar aglayarak gecirdim misalben tedavi ile isteye isteye hamile kaldim pozitifi gordum cocuk 1 yasina geldi kaygi hala ayni maddi manevi yetebilecekmiyim nasil bir hayat sunabilecegim tatile gidebilecekmiyim adini cok sevdigim denize ozenip deniz koydum onu denize goturebilecekmiyim hayat ne getirecek onume acaba diye dusunup dusunup banyoya kapanip istifar edene kadar agladigim gunler bile oldu kisacasi tavan yapan annelik hormonlariniz hayirli olsun :))
Ben biraz hasta gibi davraniyorum aslina bakarsaniz buna alismamla normallestirmem bir olacak ama o da bie surec..bugun kan tahlili verdim doktor dinlen dedi ise gitmedim daha iyiyim sanki o kramplarda azaldi..yavas yavas bu fikrede alisacagim :)Iyi de yazın yine kamp yaparsınız!! Niye böyle triplere girdiniz hemen? 5-6-7 aylık olacak. Hamile kadın hasta değildir. Doğuracağı güne kadar herşeyi yapar. Ben 8. Haftadan itibaren fıttır fıttır avrupa gezdim, uzun araba yolculukları ve uzun yürümelerimiz oldu, 6 aylik hamileydim eşim ve oğlumla avusturyada buz mağarasına tırmandık. Saatlerce yuruduk ve tırmandık. Bunlari gereksiz evhamlarini bırakman için yazıyorum. Hamilelik harika bir süreç, yine çok enerjik olacaksın ve unutma çocuk mutlu ailelerin evlerine güneş gibi doğar. Hicbir mutlu evlilik sadece çocuk faktörlü sebeplerden bozulmaz.
Kesinlikle cok dogru..istiyorum demem cocuklari cok sevmemdenmis ama surec uzasa yine hazir olmayabilirdim :) siz 2.yi bile yapmissiniz o kadarda korkacak bir sey degil demek ki :))) amiiiiinnnnnnnİlk gebeliğimde ilk ayda hamile kalınca aynı şeyleri hissetmiştim bi ara depresif bi dönem bile geçirmiştim hatta 4,5 aylık hamileyken nasıl doğurucam ben diye ağlamıştımkızımı kucağıma verdiklerinde hepsi geçti çılgın manyak anne sütü vermem lazım doyması lazım en çok beni sevmesi lazım oyyy sana kurban olsunlar minvalinde eşimin deyişiyle on numara bi anne oldum bu gebeliğimde de kolay hamile kaldım bunlarin hiçbirini yaşamadım ama yıllarca düşünüp taşınıp anca karar vermiştik demek gerçekten hazırmışım ikinci gebeliğe, siz manevi anlamda hazır olmadan hamile kalmışsınız hamilelik içinde hazır olacaksınız artık yapacak bir şey yok,üzmeyin kendinizi,Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Yani bunu dillendirmek istemiyorum sonucta ugrasip evlat sahibi olamayan arkadaslar var dilerim onlarda kavusurlar ama korunmayi birakir birakmaz ve pozisyonu bile degilkenNasıl başarıyosunuz ilk denemede tutturmayı yaw ben olayın orasındayım eehe
Kesinlikle cok dogru..istiyorum demem cocuklari cok sevmemdenmis ama surec uzasa yine hazir olmayabilirdim :) siz 2.yi bile yapmissiniz o kadarda korkacak bir sey degil demek ki :))) amiiiiinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?