Mutsuz giden bir evlilik lütfen yardım

Davet

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
11
0
6
Merhaba arkadaşlar ben evleneli 7 ay oldu yurtdışına gelin gittim 3 ay eşim ile beraber kaldık ve resmen kabus yaşadım eşimi çok tanımadan evlendim ve bin pişman oldum eşim ile hiç konuşulmuyo en ufak şeyde kırıyo döküyo kendine zarar veriyo yataklarımızı ayırdı anne baba kardeş hiç kimseyi saymıyo hep benim dediğim olacak diyo ben yazarım sen oynarsın diyo şimdi türkiyedeyim orada yalnızlıktan kendimi çaresiz sığıntı gibi hissettim hergün ağladım yol bilmem dil bilmem beni türkiyeye bile para vermeden gönderdi borcum var kartıma gir orada çalış öde diyo ben geri dönmeye çok korkuyorum sizce ne yapmalıyım kafam okadar karışıkki yeni evliyim sonuçta etraf ne der diyorum annemi babamı üzmek istemiyorum zaten geç evlendim ben eşime düzeltmezsen kendini ben çocuk yapmam dedim ozaman benim yanımda işin yok diyo herşeyi tehdit algılıyo bütün takılarımı aldı ortada yok soruyorum bankada diyo çok çıkmazdayım siz olsanız ne yapardınız gidermiydiniz kalırmıydınız

Aynı senaryo benim başımdan geçti bende 6 ay durdum yurtdisiydi 😊aynı sorunlar ve 7 aydır baba evindeyim türkiyede 😊 bukadrmi tesadüf olur ya.yurtdisi neresiydi

Bu konu tanidik geldi... mutsuzsan bi ay bile sefildir zarardir ziyandir. 10 yil cek sonra mi bosan diyim ne diyim.

Bu kaçıncı buna benzer konu Allah'ım ne oluyor insanlarımıza tahammül yok,saygı yok,sevgi sözde var icraat yok , yok yok da yok . Böyle adamlara ister 1 ay evli kal, ister 10 yıl başa çıkamazsın güzel kardeşim,ablam,arkadaşım çok acı olcak ama geri dönme boşan,boşanın yani

Bende yurt dışına evlendim yaşadıklarınıza çok üzüldüm.Buraya gelirken en büyük korkumdu bende çok kısa sürede evlendim.Buralarda insana en büyük destekçi eş oluyor çünkü dilini bilmediğiniz bir ülkede kimseniz Yok ve gerçekten çok zor.Bence bu şartlar altında dönmeyin geri

Ben yurtdışında yaşıyorum ve gözlemlediğim hep ayni durum...turkiyeden evlenen erkeklerin 99% sorunlu.
TRden köle getirdik saniyorlar.
Sorunlariniz tam olarak nedir bilemem ama ailenize kesinlikle acin ve gerekirse geri dönmeyin.

Ben olsam dönmezdim. İnsan çoğu şeye katlanıyor ama sevgisizlik ve saygısızlıga katlanmak mümkün değil. İyi ki çocuk olmamış.
Ne kadar sürede evlendiniz?

Aynı senaryo benim başımdan geçti bende 6 ay durdum yurtdisiydi 😊aynı sorunlar ve 7 aydır baba evindeyim türkiyede 😊 bukadrmi tesadüf olur ya.yurtdisi neresiydi
İsviçre beni ozaman daha iyi anlarsınız👏ülkeye alışkın değilsin dilin yok yol bilmiyosun cebinde paran yok yanında ki adamda huzur vermiyo çok zor bi durum ailemde anlayışsız gitmezsem burada sorun gidersem orada yaşayamam biliyorum çünki eşim düzelicek bi insan değil borcum var ruh halim kötü😪arada kaldım siz bolandınızmı

2
Bu kaçıncı buna benzer konu Allah'ım ne oluyor insanlarımıza tahammül yok,saygı yok,sevgi sözde var icraat yok , yok yok da yok . Böyle adamlara ister 1 ay evli kal, ister 10 yıl başa çıkamazsın güzel kardeşim,ablam,arkadaşım çok acı olcak ama geri dönme boşan,boşanın yani
Haklısınız kimse düzelmez zaten kendinden hiç ödün vermiyo ben böyleyim en ufak şeyde güle güle eyvallah eşyalarını kapının önüne koyacam bende boşanalım ozaman dediğimde beni böyle bırakamazsın değişik bi insan

Bizi 5 yıl önce tanıştırmışlardı ilk başta ben istemedim geçensene yine geldi aradı beni görüştük tekrar sonra birden oldu herşey kader kısmet diyorum
Kader kısmet de ama kaderin bir kısmını biz çiziyoruz. Keşke biraz daha tanımaya çalışsaydınız. Hoş şu an bunlar anlamsız sözler. İlk mesajdan anladığım bu adam yontulacak biri değil. Eğer ailenizin yanında kalma şansınız yoksa, dönün yanına. Dil öğrenin öncelikle ve ondan bağımsız hareket etmeye başlayın. Asla çocuk yapmayın. Dil öğrendikten sonra iş arayın. Tüm bunlar belki aylar sürecek ama evde ah vah etmekten daha iyi gelecek size. Hayatinizi ona caktirmadan yoluna koyduktan sonra basın tekmeyi. Orada kendi hayatınıza devam edin.

Kader kısmet de ama kaderin bir kısmını biz çiziyoruz. Keşke biraz daha tanımaya çalışsaydınız. Hoş şu an bunlar anlamsız sözler. İlk mesajdan anladığım bu adam yontulacak biri değil. Eğer ailenizin yanında kalma şansınız yoksa, dönün yanına. Dil öğrenin öncelikle ve ondan bağımsız hareket etmeye başlayın. Asla çocuk yapmayın. Dil öğrendikten sonra iş arayın. Tüm bunlar belki aylar sürecek ama evde ah vah etmekten daha iyi gelecek size. Hayatinizi ona caktirmadan yoluna koyduktan sonra basın tekmeyi. Orada kendi hayatınıza devam edin.
Evet onlarıda düşünüyorum ama çok agrasif korkularım var😪

Back
X