- 15 Ocak 2014
- 5.991
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Karanfil suyu tarifini paylasabilir misiniz tekrardan?
Diyet degil de beslenmenizi bir standarta sokmaya calişsaniz daha iyi olur. 2-3 ay diyetle kilo verip daha sonra diyeti birakip eski yeme duzenine dondugunuzde yine kilo alip bu döngüden cikamazsiniz. Omur boyu diyette olmak yerine yeme duzeninizi degistirin.
Havuçlu keki yine yiyin mesela ama bir tepsi degil, neden bir tepsi? 2-3 dilim yiyin yani.
Nasıl bir tepsi yediniz, e ama yuh artık!
Bunun yemeyle değil duygusal açlıkla alakalı olduğunu anlamanız gerekiyor.
Bu arada fazlaca kilolu, şişman kategorisindeyim, sizi anlamadığımı sanmayın.
Bir tepsi yenmez arkadaşım, taş olsa çatlar...
Alışkanlıklarınızı yavaş yavaş değiştirmeyi deneyin. Biranda bütün beslenme ve yaşam tarzınızı değiştiremezsiniz. İlk zamanlar günde 3 litre su ve lesslie yaparak başlayabilirsiniz sonraki adımda akşam yemeklerinde ekmeği bırakırsınız gibi. Kendinize çok yüklenmeden basit ama istikrarlı ilerlerseniz olabilir.
Valla hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor. Ya yediklerinizden feragat edeceksiniz ya da yorulsanız da sıkılsanız da hareket edip kalori yakacaksınız.Lafın gelişi bir tepsi dedim arkadaşlar kek kalıbı ile yapılmis kekin yarısıni yedim
Leslie yapmaya çalıyorum aşırı sıkılıyor.
Duygusal açlığa gelince bilemiyorum olabilir
Saçım dökülüyor de çok üzgünüm
83Dr. Nowzaradanın programını izleyin .
İradesine sahip çıkamayanların aldıkları kiloları görünce bir hırs gelebilir aslında . Yaşınız çok genç .kilonuz kaç ki .
kilo veremediğiniz için bir doktorla görüştünüz mü? tiroid rahatsızlığınız olabilir.
ve kendinizi tüm zararlı şeyleri kısarak değil de her seyden az az yiyerek dizginleyebilirsiniz.
kuzenim 86 kilodan 56ya düştü. ve dediği bi tepsi de yesek aynı tadı alıyorum bi kaşıkta yesem aynı tadı. ne gerek var dedi her şeyi yedi ama az yedi 30 yaşındaydı. mis gibi de oldu, kendini de daha dinç hissediyor kilo insana külfettir. başaracağınza inanın üç gün her şeyi keserseniz dördüncü gün her şeyi daha fazla yersiniz
İradenize sahip çıkmalısınız. Ben kilolu değilim 49 50 civarıdır hep kilom ama ben bile dur derim kendime herşeyin fazlası zarar. Benim kilo sorunum olmadığı halde tatlıdan ve hamur işlerinden uzağım bence sizde düşünün bunlarıMerhabalar
Yıllardır kilo sorunum var sürekli diyet yapıyorum ama olmuyor. Asla irademe hakim olamıyorum çok mutsuzum neden bu kadar iradesizim üstelik Nisan ayında çok sevdiğim kardeşimin düğünü var ne yapacağım ben nasıl kendime hakim olacağım akşam bir tepsi havuçlu kek yedim kendimden nefret ediyorum..
Kendimle barışık değilim ikinci çocuk düşünüyorum üstelik zayıflamadan asla diyorum. Ama bu gidişle hep şişko ve mutsuz olacağım 30 yaşındayım
Burda Derdimi ve ne kadar mutsuz olduğumu anlatmaktayim komik mi?Ye gitsinnn beyaa ölümlü dünyaa :)
yaklaşık 1 1 bucuk senede verdi. sporda yapmadı ama her gün düzenli yürüyüş yaptı ayrıca iki tane çocuğu var.Ne kadar zamanda 30 kilo verdi bende kendimi yorgun halsiz hosiediyurm düzenim sıfır üstelik 4 yaşında çocuğum var
Kız ye diyorummm bende 90 kgyim yitom içıom mutluyum ölümlü dunya dıyorumBurda Derdimi ve ne kadar mutsuz olduğumu anlatmaktayim komik mi?
CanımNasıl bir tepsi yediniz, e ama yuh artık!
Bunun yemeyle değil duygusal açlıkla alakalı olduğunu anlamanız gerekiyor.
Bu arada fazlaca kilolu, şişman kategorisindeyim, sizi anlamadığımı sanmayın.
Bir tepsi yenmez arkadaşım, taş olsa çatlar...
Aslında her şey irade .bundan 10 yıl falan önce kadar iki şişman arkadaşım vardı .
Ama ben mutsuzum sağlıklı zayıf olmak istiyorum ye gitsin demek istemiyorum aynaya bakınca kilodan midem bulanıyor ama aynı zamanda yemek yemeyide seviyorum offKız ye diyorummm bende 90 kgyim yitom içıom mutluyum ölümlü dunya dıyorum
Saolun çok teşekkür ederim umarım bende zayıflarımyaklaşık 1 1 bucuk senede verdi. sporda yapmadı ama her gün düzenli yürüyüş yaptı ayrıca iki tane çocuğu var.
isterseniz her şey mümkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?