Mutsuz, kilolu

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.991
5.203
398
Merhabalar
Yıllardır kilo sorunum var sürekli diyet yapıyorum ama olmuyor. Asla irademe hakim olamıyorum çok mutsuzum neden bu kadar iradesizim üstelik Nisan ayında çok sevdiğim kardeşimin düğünü var ne yapacağım ben nasıl kendime hakim olacağım akşam bir tepsi havuçlu kek yedim kendimden nefret ediyorum..
Kendimle barışık değilim ikinci çocuk düşünüyorum üstelik zayıflamadan asla diyorum. Ama bu gidişle hep şişko ve mutsuz olacağım 30 yaşındayım

Diyet degil de beslenmenizi bir standarta sokmaya calişsaniz daha iyi olur. 2-3 ay diyetle kilo verip daha sonra diyeti birakip eski yeme duzenine dondugunuzde yine kilo alip bu döngüden cikamazsiniz. Omur boyu diyette olmak yerine yeme duzeninizi degistirin.

Havuçlu keki yine yiyin mesela ama bir tepsi degil, neden bir tepsi? 2-3 dilim yiyin yani.

Alışkanlıklarınızı yavaş yavaş değiştirmeyi deneyin. Biranda bütün beslenme ve yaşam tarzınızı değiştiremezsiniz. İlk zamanlar günde 3 litre su ve lesslie yaparak başlayabilirsiniz sonraki adımda akşam yemeklerinde ekmeği bırakırsınız gibi. Kendinize çok yüklenmeden basit ama istikrarlı ilerlerseniz olabilir.

Karanfil suyu tarifini paylasabilir misiniz tekrardan?

Lafın gelişi bir tepsi dedim arkadaşlar kek kalıbı ile yapılmis kekin yarısıni yedim

Leslie yapmaya çalıyorum aşırı sıkılıyor.
Duygusal açlığa gelince bilemiyorum olabilir
Saçım dökülüyor de çok üzgünüm

Valla hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor. Ya yediklerinizden feragat edeceksiniz ya da yorulsanız da sıkılsanız da hareket edip kalori yakacaksınız.

Dr. Nowzaradanın programını izleyin .
İradesine sahip çıkamayanların aldıkları kiloları görünce bir hırs gelebilir aslında . Yaşınız çok genç .kilonuz kaç ki .

kilo veremediğiniz için bir doktorla görüştünüz mü? tiroid rahatsızlığınız olabilir.
ve kendinizi tüm zararlı şeyleri kısarak değil de her seyden az az yiyerek dizginleyebilirsiniz.
kuzenim 86 kilodan 56ya düştü. ve dediği bi tepsi de yesek aynı tadı alıyorum bi kaşıkta yesem aynı tadı. ne gerek var dedi her şeyi yedi ama az yedi 30 yaşındaydı. mis gibi de oldu, kendini de daha dinç hissediyor kilo insana külfettir. başaracağınza inanın üç gün her şeyi keserseniz dördüncü gün her şeyi daha fazla yersiniz

Ne kadar zamanda 30 kilo verdi bende kendimi yorgun halsiz hosiediyurm düzenim sıfır üstelik 4 yaşında çocuğum var

İradenize sahip çıkmalısınız. Ben kilolu değilim 49 50 civarıdır hep kilom ama ben bile dur derim kendime herşeyin fazlası zarar. Benim kilo sorunum olmadığı halde tatlıdan ve hamur işlerinden uzağım bence sizde düşünün bunları

Ne kadar zamanda 30 kilo verdi bende kendimi yorgun halsiz hosiediyurm düzenim sıfır üstelik 4 yaşında çocuğum var
yaklaşık 1 1 bucuk senede verdi. sporda yapmadı ama her gün düzenli yürüyüş yaptı ayrıca iki tane çocuğu var.
isterseniz her şey mümkün

Canım mesajini okuyunca aklıma hamileyken bir tepsi güllacı nasıl yediğim geldi... Ah işte nasıl oluyor bilmiyorum ama Allah nasıl bir güç veriyorsa o anda

Aslında her şey irade .bundan 10 yıl falan önce kadar iki şişman arkadaşım vardı .
ikiside tabi sürekli kilodan şikayet eder ama sürekli yerlerdi .
yani karınları doyar ama yine de yerler öyle bir durum .
Neyse karar verdiler kilo verecekler .
Biri iradesine sahip çıktı yemekten doymadan kalkıyor ,
Kendi çapında diyetler uyguluyor sabahları yürüyüş yapıyor falan baya baya istediği kiloya ulaştı.şu anda hala zayıf .
Diğer arkadaş aradan 2,3 gün geçtikten sonra mızmızlanmaya başladı . İlaç kullanıyorum , stresliyim , sorunlarım var , astımım var vb bir sürü bahanelerle yemeye devam etti . Şu anda obez, ve mide ameliyatıyla anca olabilir iş.
yani demem o ki bahanelere sığınmayın , geleceği de düşünün .

Yarım tepsi havuçlu kek de az değil ki, ben mesela o keki öğleden önce yerim, en kötü 16.00 dan önce ama maksimum iki dilim, siz belli ki midenizi 50 kgluk un çuvalı yapmışsınız, yemenin sonu yok ki o mide genişledikçe genişler yani. Ayrıca şeker basit karbonhidrat yedirdikçe yediren şeylerdir o döngüye girmemeniz lazım. Örneğin güne pişi börek beyaz ekmekle başladıysam o gün iştahımı daha zor kontrol ediyorum ama tam buğday ekmeği gibi şeyler yiyerek başladıysam daha iyi ve sağlıklı besleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…