Mutsuz, kilolu

Canım ben 80 dim Mayıs sonu,burada zayıflama grupları var biraz dayanirsan o kadar güzel veriyorsun ki. ben takım ve kendi yaptığım zamandaki dikkatle (diyetle değil) 6 aydir 13 kilo verdim. İnsülin vardı gitti hasimato hastasıyım ama bunlar bahanem olmadı icraate geçmen lazım biran önce.

Eğer kendine engel olamayacak biri varsa o ben olabilirdim
Şekere ve acıya olan duskunluğum ...ama gelin görün ki şekeride acıyı da seboreik dermatit çıkardığı için bırakmak durumunda kaldım hemde isyan ederek reddederek.

Ha hiç mi yemiyorum çünkü bizim sofrada kahvaltı öğlen akşam ve gece sürekli biber oluyor yemekler desen zaten acı .
Tabiki arada çıtır çıtır biberleri gomdugum oluyor ama arada işte ...
Haftada bir belki o da..

Neden anlatıyorum çünkü inanın kendinize değer verirseniz herşeyden vazgecebiliyor herşeyi yoluna koyabiliyorsunuz
Kendinize bir iyilik yapın ve kendinizi sevin

Eğer kendine engel olamayacak biri varsa o ben olabilirdim
Şekere ve acıya olan duskunluğum ...ama gelin görün ki şekeride acıyı da seboreik dermatit çıkardığı için bırakmak durumunda kaldım hemde isyan ederek reddederek.

Ha hiç mi yemiyorum çünkü bizim sofrada kahvaltı öğlen akşam ve gece sürekli biber oluyor yemekler desen zaten acı .
Tabiki arada çıtır çıtır biberleri gomdugum oluyor ama arada işte ...
Haftada bir belki o da..

Neden anlatıyorum çünkü inanın kendinize değer verirseniz herşeyden vazgecebiliyor herşeyi yoluna koyabiliyorsunuz
Kendinize bir iyilik yapın ve kendinizi sevin
Geçmiyor değil mi seboreik? Bende de var, karma bolgeler kizariyor. Ben de seviyorum aci ve seker ama iyi gelmiyor guneste de aziyor.

Geçmiyor değil mi seboreik? Bende de var, karma bolgeler kizariyor. Ben de seviyorum aci ve seker ama iyi gelmiyor guneste de aziyor.
Borik asit yüzde üçlük ...eczanede hazırlanan bir karışım cam şişede veriyorlar hazırlayıp. Onu pamuğa damlatıp silerek çıkmasına engel oluşturuyorum.

Tabi dönüşümlü olarak kremde kullanmalısın minidolin Bebek kremi mesela .çünkü borikle silince kuruyor

Peşinden neme de ihtiyaç duyuyor ..sabah borikle silince öğlen kremliuorum akşam seboreikle siliyorum gece kremleyip yatıyorum. Gibi

Bu dediğimle silmezsem çıkıyor ve çoğalmaya geceleri kasinip delirtmeye başlıyor.ve sonra acisindan durulmuyor

Merhabalar
Yıllardır kilo sorunum var sürekli diyet yapıyorum ama olmuyor. Asla irademe hakim olamıyorum çok mutsuzum neden bu kadar iradesizim üstelik Nisan ayında çok sevdiğim kardeşimin düğünü var ne yapacağım ben nasıl kendime hakim olacağım akşam bir tepsi havuçlu kek yedim kendimden nefret ediyorum..
Kendimle barışık değilim ikinci çocuk düşünüyorum üstelik zayıflamadan asla diyorum. Ama bu gidişle hep şişko ve mutsuz olacağım 30 yaşındayım
Dur bir saniye! Sen bensin bence? Yoksa nasil bire bir tuturabilirsin çünkü aynı benm resmenn 🥺🥺🥺🥺

Merhabalar
Yıllardır kilo sorunum var sürekli diyet yapıyorum ama olmuyor. Asla irademe hakim olamıyorum çok mutsuzum neden bu kadar iradesizim üstelik Nisan ayında çok sevdiğim kardeşimin düğünü var ne yapacağım ben nasıl kendime hakim olacağım akşam bir tepsi havuçlu kek yedim kendimden nefret ediyorum..
Kendimle barışık değilim ikinci çocuk düşünüyorum üstelik zayıflamadan asla diyorum. Ama bu gidişle hep şişko ve mutsuz olacağım 30 yaşındayım
Aralıklı oruç tavsiye ederim inanılmaz işe yarıyor bir ayda 16 kilo gibi ve istediğinizi yiyip içebiliyorsunuz

Lafın gelişi bir tepsi dedim arkadaşlar kek kalıbı ile yapılmis kekin yarısıni yedim

Leslie yapmaya çalıyorum aşırı sıkılıyor.
Duygusal açlığa gelince bilemiyorum olabilir
Saçım dökülüyor de çok üzgünüm
Benim 1 tepsi kekte, 2 tencere asurede yemisligim var.bir sure kek pogaca çörek yapma derim.

Konu sahibi leslie den sıkılıyorum, yemek yemeyi de çok seviyorum ama sağlıklı zayıf olmak istiyorum diyorsun. Kim sevmez yemek yemeyi? Ama öyle herşey olsun denilen bir dünya yok. Mesela isyerinde arkadaşlarım kahvaltıda gözleme boyoz vs yiyorlar sence benim canım çekmiyor mu? Yesem iki gözleme yerim de hayır deyip ekmek bile yemiyorum. 52 kıloyum. Her gün en az bir saat yürürüm. Akşam mantı pizza gibi çok sevdiğim birseyler varsa akşamüstü haşlanmış yumurta yiyerek sadece çok minik yerim karbonhidratlardan. Haftada 4 gün reformer pilates yaparım. Hamurişi börek vs bayılırım bunlara ama iradeli olmalıyız. Yanı zayıf insanların cani çekmiyor sanmayın.

Duygusal açlık aslında kişiyle alâkalı bence. Yani başka bi hobi edinin mutsuzken örgüye, kitaba ya da boyamaya yönelin. Yemek yemek bi noktadan sonra hobiye dönüşüyor çünkü. Canım sıkıldı yemek yiyeyim diye düşünülüyor.
Tatlı gibi şeyleri haftada bir tüketin, ya da öğle vakti yiyin akşam değil. Zaten bi süre sonra sizi bayar ikinci dilimi bile yiyemezsiniz. Yarım kalıp kek yiyip dertlenerek bi yere varamazsınız. Kendinize yazık etmeyin her şey görüntü değil.. sağlık için de ideal kilo ağırlığında olmak lâzım. Bugünden başlayın bence:)

Merhabalar
Takintiniz fiziksel gorunusunuz değil de sağlığınız olmalı. Aslında iradesizlik diye bişeye ben pek inanmıyorum yeterli motivasyon kaynağınız yok.

Konu sahibi leslie den sıkılıyorum, yemek yemeyi de çok seviyorum ama sağlıklı zayıf olmak istiyorum diyorsun. Kim sevmez yemek yemeyi? Ama öyle herşey olsun denilen bir dünya yok. Mesela isyerinde arkadaşlarım kahvaltıda gözleme boyoz vs yiyorlar sence benim canım çekmiyor mu? Yesem iki gözleme yerim de hayır deyip ekmek bile yemiyorum. 52 kıloyum. Her gün en az bir saat yürürüm. Akşam mantı pizza gibi çok sevdiğim birseyler varsa akşamüstü haşlanmış yumurta yiyerek sadece çok minik yerim karbonhidratlardan. Haftada 4 gün reformer pilates yaparım. Hamurişi börek vs bayılırım bunlara ama iradeli olmalıyız. Yanı zayıf insanların cani çekmiyor sanmayın.
Gerçekten güzel bi yazı olmuş. İnsanlar her konuda dışardan bakıp hoşlarına giden her şeyi diğer insanlara göz böbrek vs gibi Allah vergisi saniyo. Çalışmak çaba temel kural

Bu şekil hayat
Konu sahibi leslie den sıkılıyorum, yemek yemeyi de çok seviyorum ama sağlıklı zayıf olmak istiyorum diyorsun. Kim sevmez yemek yemeyi? Ama öyle herşey olsun denilen bir dünya yok. Mesela isyerinde arkadaşlarım kahvaltıda gözleme boyoz vs yiyorlar sence benim canım çekmiyor mu? Yesem iki gözleme yerim de hayır deyip ekmek bile yemiyorum. 52 kıloyum. Her gün en az bir saat yürürüm. Akşam mantı pizza gibi çok sevdiğim birseyler varsa akşamüstü haşlanmış yumurta yiyerek sadece çok minik yerim karbonhidratlardan. Haftada 4 gün reformer pilates yaparım. Hamurişi börek vs bayılırım bunlara ama iradeli olmalıyız. Yanı zayıf insanların cani çekmiyor sanmayın

Back
X