- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Fastfood yanlış olmuşFast mi food? Face mi food?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fastfood yanlış olmuşFast mi food? Face mi food?![]()
Bnde bas agrisi değil ama halsizlik oluyor ağlama krizim geçtiğinde narkoz almış gibi oluyorumOnu bende yapiyorum ama sonra aşırı baş agrisi oluyo bildigin hasta oluyorum kendime hakim olamiyorum susuyorum sonra tekrar bastırıyo napicami bende bilmiyorum![]()
Temizlik yapiyorum, mükemmel bir terapi.Merhaba arkadaşlar, mutsuz olduğunuzda kendiniz iyi hissetmek için neler yapıyorsunuz? Sabah çok kötüydüm, baktım olmuyor internetten dinlendirici müzik açtım, biraz iyi geldi o da 15 dakika kadar.. Biraz müzik dinledim... Bir yere kadar.. Yine kötü hissediyorum, mutsuzum.. Sebepleri uzun.. Siz neler yapıyorsunuz?
Dimi aynen kafam bulaniklasiyo en az bii gece gecmez benim etkisi gözler davul burun sisBnde bas agrisi değil ama halsizlik oluyor ağlama krizim geçtiğinde narkoz almış gibi oluyorum
Komedi filmi izliyorum ve yatıyorum.Merhaba arkadaşlar, mutsuz olduğunuzda kendiniz iyi hissetmek için neler yapıyorsunuz? Sabah çok kötüydüm, baktım olmuyor internetten dinlendirici müzik açtım, biraz iyi geldi o da 15 dakika kadar.. Biraz müzik dinledim... Bir yere kadar.. Yine kötü hissediyorum, mutsuzum.. Sebepleri uzun.. Siz neler yapıyorsunuz?
Face değildir o face olsa duramazsınSinemaya gider facefood yerdim AVM'de gezerdim
Hehe tamamFace değildir o face olsa duramazsın![]()