• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuz olmak için doğmuşum gibi...

freezof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
290
49
38
İstanbul
Kızlar... Nereden başlayacağımı bilmiyorum konudan konuya atlarsam kusuruma bakmayın. 7-8 aylık bir ilişki içerisindeyim. İlişkiden de öte bir şey, evlilik gibi. En başta her şey o kadar harikaydı ki küçük hataları önemsemedim. Hiç kimse mükemmel değildir dedim güldüm geçtim. Çünkü daha öncesinde hiç doğru düzgün bir ilişkim olmadı. Çok sevildim, hiç ağlatılmadım, hep iyilik gördüm ama sevemedim. Sevmeyince de karşı taraf ne yaparsa yapsın. Bunlara dayanarak ilk defa karşımdaki insana değer vererek ondan başkasını gözüm görmeyerek başladım bu ilişkiye. Tamam dedim o sonum olacak. Çok başka biriyken bambaşka biri oldum onun için. Yeri geldi ses tonuna taptım. Yeri geldi bir bardak su istedim onu getirdi diye mutluluktan ağladım. Ama onun işkenceleri hiç bitmedi. Normal biri olmadığını biliyorum. Ama ben bütün hatalarına rağmen ona katlandım. Asla onsuz bir hayat düşünmedim. Hayaller kurdum... O beni tamamen kendine aşık ettikten sonra bambaşka biri oldu. Vurdu bana. Günlerce ağladı özürler diledi... Affettim. Bir şey bir kere olduysa ikinci mutlaka olur düşüncesine sahiptim oysa. Benim düşüncelerim vardı onunla kaybolan... Tek düşüncem o olmuştu. Sonra hakaretleri başladı. Gözlerimin içine baka baka "sen o...pusun, hayatında kaç kişi olmuş ben salak mıyım seni karım yapiyim" gibi hakaretler. Bundan kat kat daha fazlasını duydum. En ufak bir şeyde eşyalarımla beraber kapılara fırlatıldım... Arabalardan atıldım... Her fırsatta dövüldüm... Hep affettim. Düzeleceğine dair ümidim ümidim hiç azalmadı. Hep yanında durdum. Sözler verdi, yeminler etti... İnandım. Aileme küfürler edildi, kişiliğim yoksayıldı sustum. Yapma diyebildim. Bunları yapınca eline ne geçiyor? 2 saat düzeldi, sonra yine aynı. Nişanlanmayı düşünüyorduk. Bilmiyorum neden bu kadar olaya ayrılığı değil de evliliği düşünüyordum. Hamile olduğumu öğrendim. Herkesi boş verip evlenecektik. Bebeğimiz için mücadele edecektik. Nikah için ailesiyle konuştuk derken bebeğimiz bizden ayrıldı. Öyle tuhaf bir psikoloji ki... Bebeğimiz gittiği gün o sancımla dayak yedim annesinin önünde. Suratıma su atarak kendime getirdi. Yine tamam dedim birdaha olmayacak. Bugün özledim dedi konuşurken, ben yine her şeyin düzeldiğine inanırken, şimdi gelmemin anlamı yok 5 dakika anca görüşebiliriz geri dönmem gerekir dedim diye ben yine o....pu oldum. Başkalarıyla konuşuyor oldum. Aklınıza gelmeyecek hakaretler duydum... Üzerime alındığımdan değil de bize bunu nasıl yakıştırıyor onu anlamadım hiçbir zaman. Sonra da yolu gösterdi. Bensiz daha mutlu olacaksın dedi. İki dakika sonra arayıp küfürler... Beni affet diye ağlarken bile hakaretler... Hiç hak etmedim be bunları. İlk defa birini sevdim ben. Mücadele ettim. Sırf beraber olalım diye... Sonu böyle mi olmalıydı? Ne yapacağımı bilmiyorum. Normalde insanlar bana sorar ne yapalım diye ama terzi kendi söküğünü dikemez. Niye yazdım bilmiyorum doldum taştım artık. Kaldıramıyorum. Bana hakaret edip iki dakika sonra sıcak davranmamı bekleyip davranamıyorum diye kavga çıkartıyor. Elimden gelen her şeyi yaptım... Az önce birkaç gün konuşmayalım diyerek yakama yapışmış ellerini çekti. Tükürdü... Nefret bile edemiyorum. Suratına bakmak acı veriyor. Ne yapacağım ben? Hiç mi değişmez? Hiç mi değer vermez bana... Hiç mi kıyamıyorum demez... Kalbimi, canımı acıtmaz... Ağlamaktan çok yoruldum...

ah kuzum ne yaptın sen,
seni tüketmesine,üstüne basmasına,aşağılamasına,seni bu hale getirmesine nasıl izin verdin? :26:
anlıyorum seviyorsun,çok seviyorsun.
ama kendine bunu nasıl yapabiliyorsun?kendine olan saygını bitirmiş o herif,bunları haketmemişsin.
hiç bir şekilde yargılayamam seni ama halâ o adam için üzülmen akıl kârı mı?
lütfen arkana bakmadan defet onu,sakın bir daha affetme lütfen.
yoksa daha çok üzülecek hatalar yapacaksın
sen de bi insan evladısın,annen ve baban var seni büyüten,kılına zarar gelse kahrolan
ayağın taşa takılsa canından can giden
onlar büyütsün elin iti elinden geleni ardına komasın :31:
kurtul lütfen ondan derhal

ah kuzum ne yaptın sen,
seni tüketmesine,üstüne basmasına,aşağılamasına,seni bu hale getirmesine nasıl izin verdin? :26:
anlıyorum seviyorsun,çok seviyorsun.
ama kendine bunu nasıl yapabiliyorsun?kendine olan saygını bitirmiş o herif,bunları haketmemişsin.
hiç bir şekilde yargılayamam seni ama halâ o adam için üzülmen akıl kârı mı?
lütfen arkana bakmadan defet onu,sakın bir daha affetme lütfen.
yoksa daha çok üzülecek hatalar yapacaksın
sen de bi insan evladısın,annen ve baban var seni büyüten,kılına zarar gelse kahrolan
ayağın taşa takılsa canından can giden
onlar büyütsün elin iti elinden geleni ardına komasın :31:
kurtul lütfen ondan derhal

Bunları kendime her gün söylüyorum... Ama kokusunu özleyince kendimi unutuyorum... Kendimi asla ezdirmezdim. Haksızken bile çenemle haklı duruma gelirdim. Şimdi insanlarla konuşmaya çekiniyorum... İçimden gitsin istiyorum ama olmuyor... Kendimi çöp gibi değersiz hissetmekten çok yoruldum...

Bunları kendime her gün söylüyorum... Ama kokusunu özleyince kendimi unutuyorum... Kendimi asla ezdirmezdim. Haksızken bile çenemle haklı duruma gelirdim. Şimdi insanlarla konuşmaya çekiniyorum... İçimden gitsin istiyorum ama olmuyor... Kendimi çöp gibi değersiz hissetmekten çok yoruldum...

biliyorum canım insan sevince gözü hiç bir şeyi görmüyor biliyorum ve kesinlikle seni suçlamıyorum
ama lütfen bi defada kesip at artık çünkü yılan hikayesine dönmüş bu,hayatını daha çok çıkmaza sokabilirsin ileride
lütfen bak acı çekeceksin tabiki belki 5 ay belki 5 yıl ama hayatını karartmamış olacaksın bu sayede.
geleceğiniz yok gibi gözüküyor,ne olur hayatına devam etmeye çalış,ağla bağır kendini odaya kapat acını çek ve unutmaya çalış zor da olsa :31:

Bunun adı aşk olamaz. Saplantı olmuş sende.

Tamamen sen suclusun yapilanlara izin verdiğin için. Böyle aşk olmaz olsun

biliyorum canım insan sevince gözü hiç bir şeyi görmüyor biliyorum ve kesinlikle seni suçlamıyorum
ama lütfen bi defada kesip at artık çünkü yılan hikayesine dönmüş bu,hayatını daha çok çıkmaza sokabilirsin ileride
lütfen bak acı çekeceksin tabiki belki 5 ay belki 5 yıl ama hayatını karartmamış olacaksın bu sayede.
geleceğiniz yok gibi gözüküyor,ne olur hayatına devam etmeye çalış,ağla bağır kendini odaya kapat acını çek ve unutmaya çalış zor da olsa :31:

Evli insanlar bile en ufak bir saygısızlıkta boşanıyorlar kaldıramayıp. Ben bu kadar şeye nasıl katlandığımı bilmiyorum... Yarın öbür gün evlensek sonumuz yok biliyorum... Bir gün kendisi de huzur isteyecek. Ortada bırakıp gidecek. Ama keşke insanın elinde olsa...

karşındaki hasta bariz belli de sen de psikolojik olarak normal değilsin
bu aşk değil sevgi değil olamaz da
bebek düşürdüğün gün bile dayak yemişsin
ölmeyi mi bekliyorsun buna tekmeyi basmak için?

Aşk deyince güzel şeyler canlanır değil mi insanın gözünde... Ne kadar uzağım güzel şeylere. İnsanlar sürprizler beklerken ben hakaret etmese vurmasa diye bekliyorum... İçimden atamıyorum...

Kusura bakma ama hastalıklı bir ilişki gibi. Kurtul bir an önce. Sana değer veren biriyle mutlu olursun ancak eziyet edenle değil.

Babasında falan şizofreni varmıki :26: Ayrıca bu saptantı neden? Kurtullmak yada ayrılmak için neden bekliyorsun?

ya afedersiniz de akliniz mi yok sizin ya. ne kokusu ya ne ozlemesi. ay cildircam. kendinize dayak icin adam tutmussunuz. kokusunu ozledim diyorsunuz. niye desek ask dersiniz. ask bu kadar igrenc, pislik bi sey degil. allah yardım etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

karşındaki hasta bariz belli de sen de psikolojik olarak normal değilsin
bu aşk değil sevgi değil olamaz da
bebek düşürdüğün gün bile dayak yemişsin
ölmeyi mi bekliyorsun buna tekmeyi basmak için?

İşte mantığımı devreye sokabilsem bu sonuca ben de ulaşacağım da beynim durmuş gibi...

Kusura bakma ama seni birinin silkeleyip kendine getirmesi lazım bu ne böyle ya canına bir kastın mı var ?
Ne bekliyorsun bu adamdan kurtulmak için seni öldürmesinimi ?

Ayrıca konu başlığın hatalı mutsuz olmak için doğmadın kendini mutsuz etmek için elinden geleni yapıyorsun.

Son düzenleme:
Ay ya en son nikahla ilgili bilgi almak için konu acmistiniz Uff keşke bunları da anlstsaydiniz. Ne diyim çok üzüldüm kimse böyle bir muameleyi haketmez. Sakın affetmeyin sakin evlenmek gibi bir hata yapmayın. Üzgünüm o sizi kullanmak için seviyor numarasi yapmış. Böyle bir adiyi Allaha havale edin ve hayatınızdan fırlatıp atın. Yazık ya hangi kadın o...u damgası yiyebilir? Hele Bi de sevgilisi bu damgayi vuruyor. ? Çok acı ve cok kotu.

Böyle bir adama sakin şans vermeyin sakin. Kendinize gelin. Ne demek vurmuş ya siz bu kadar değersiz misiniz? Bırakın da degerinizi bilen birini bulun. Uff bi de bebek düşmüş normalde çok üzülürüm ama bilin ki her şeyde bir hayır vardır. Böyle bir adamın evladı olmak çok zor olurdu. ..

Ayy yapmayın nolur her şeyin farkındasınız zaten. Kendinize hiç mi saygınız yok? Neden bu kadar taviz, ne için? Böyle beş para etmez adamları hayatınızın merkezine koymayın lütfen. Normal bir insanın yapacağı davranışlar değil bunlar. Neyin fedakarlığını yapıyorsunuz? Kendi zincirinizi kendiniz takmışsınız haberiniz yok :20:

bebeğin senin yapamadığını yapmış terketmiş o adamı
biraz feyz al ondan!!
nasıl cesaret edebilirsin böyle bir hayvana bir çocuk vermeye? bu kadar iğrenç bir babayla mutsuz bir hayat sürmeyi mi hakediyor senin doğuracağın yavrun???Sırf annesi onun kokusunu çok seviyor diye :47::47:

Back
X