Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu olacak Cok sey varken bu doyumsuzluk niye .
Hicbirsey mutlu etmiyor
Ama ben hep mutsuzMutsuzlukta ,mutluluk gibi bir histir .
Böyle oculestirip büyütmeye gerek yok .bazen mutlu hissedersiniz bazen mutsuz.
Huzurum yok. Bana huzur veren şeyi bilmiyorumKimse durduk yere mutsuz olmuyor bence, çok şey var demişsin illaki olmayan bir şey var ve bu mutsuz ediyor.
Ben mutlu değilim ki kime nasıl faydam olsunMutlu olmak isyor isek ben duygusundan kurtulmak lazım
Bir çocuğu güldürmek yaşlılar yurduna bi pastayla gitmek kendimiz için değil insanlar için ufakta olsa karşılıksız bir şeyler yapmak bizi mutluluğa götürür zatenBen mutlu değilim ki kime nasıl faydam olsun
Belki de bu mutlu olmak zorunda hissettiginizdendirAma ben hep mutsuz
Huzurum yok. Bana huzur veren şeyi bilmiyorum
Olmuyor işte yapamıyorum.Bir çocuğu güldürmek yaşlılar yurduna bi pastayla gitmek kendimiz için değil insanlar için ufakta olsa karşılıksız bir şeyler yapmak bizi mutluluğa götürür zaten
Ölüm kurtuluş değil unutmayın başlangıç acep hesabımızı ödeyebilecekmiyizOlmuyor işte yapamıyorum.
Yaşlı dedem var sağolsun çekilmez bir adam oldu katlanır gibi değil ama yaşlıdır diye göz yumuyoruz yaptıklarına ama sinir ediyor.
Yegenlerim var hafta sonu vakit geçirmek için onların yanına gidiyorum ama oda fayda etmiyor .
Hep aklıma ölümün kurtuluş olacağı geliyor
Ölür gibi oluyorum ama ölmüyorum
En azından daha az günah islemis olurum yaşadığım müddet sorumluyumÖlüm kurtuluş değil unutmayın başlangıç acep hesabımızı ödeyebilecekmiyiz![]()
Bakış açısıyla ilgili.
Beni de her şey mutlu eder.
Bundan 6-7 ay öncesine kadar önce 20 yaşından büyük dökük bir arabamız vardı benim için dünyanın en güzel arabasıydı.
Şimdi çok çok daha iyi bir arabamız var, benim için dünyanın en güzel arabası o. Çünkü her ikisi de beni kimseye muhtaç etmeden bir yerlere götürdü/götürüyor.
Geçen hafta ameliyat oldum, ömrümde ilk kez heyet raporu verdiler evde yatıyorum dikişli dikişli, bu da keyifli.
Eşimle evlendik evleneli eski eşinin taktığı borçları ödüyorduk yeni yeni bitiyor, ona da hep memnuniyetle yaklaştım çünkü borcun büyüklüğü ile doğru orantılı müthişlikte bir eşim var.
Evvelki akşam yılın ilk kestanesini, bu akşam senenin ilk istiridye mantarını yedim.
Yakında kar yağacak. Belki kar tatili bile olur kimbilir?
Aslında olay şu, ölüm var.
Öleceğiz yani tık. Enerji akışı kesilecek. Bitti. Bye bye.
Öleceksek ve bununla barışık şekilde yaşayabiliyorsak, bizi daha ne üzebilir ki?
Ama şöyle birşey var sen allahın sana verdiği kusursuz bedende mutsuzsun bunu unutma kolu elleri bacağı gözü saçları olması için dua eden onca insan varken böyle düşünmek kızma ama nankörlük değil miEn azından daha az günah islemis olurum yaşadığım müddet sorumluyum