Mutsuz olmaya yeminli gibi....

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Mutlu olacak Cok sey varken bu doyumsuzluk niye .

Hicbirsey mutlu etmiyor

Kafanizda sizi mutsuz eden şeyi bulup yok etmeye çalisin. Uc gunluk dunya fazla üzülmeye değmiyor

Bakış açısıyla ilgili.

Beni de her şey mutlu eder.

Bundan 6-7 ay öncesine kadar önce 20 yaşından büyük dökük bir arabamız vardı benim için dünyanın en güzel arabasıydı.

Şimdi çok çok daha iyi bir arabamız var, benim için dünyanın en güzel arabası o. Çünkü her ikisi de beni kimseye muhtaç etmeden bir yerlere götürdü/götürüyor.

Geçen hafta ameliyat oldum, ömrümde ilk kez heyet raporu verdiler evde yatıyorum dikişli dikişli, bu da keyifli.

Eşimle evlendik evleneli eski eşinin taktığı borçları ödüyorduk yeni yeni bitiyor, ona da hep memnuniyetle yaklaştım çünkü borcun büyüklüğü ile doğru orantılı müthişlikte bir eşim var.

Evvelki akşam yılın ilk kestanesini, bu akşam senenin ilk istiridye mantarını yedim.

Yakında kar yağacak. Belki kar tatili bile olur kimbilir?

Aslında olay şu, ölüm var.

Öleceğiz yani tık. Enerji akışı kesilecek. Bitti. Bye bye.

Öleceksek ve bununla barışık şekilde yaşayabiliyorsak, bizi daha ne üzebilir ki?

Mutlu olmak istiyor isek ben duygusundan kurtulmak lazım

Ben de öyleydim,mutsuzluktan geberecwktim geçen hafta. Sonra bir migren ağrısıyla sinandim,ki sadece bir migren mutluluğun dibine vuruyorum o günden sonra. Unutmayın sagliniz ve sevdiklerinizin sağlığı en kıymetli mutluluk sebebi. Hamd olsun

Sürekli mutlu muyum mutsuz muyum irdelemeyin. Günlük yaşamınıza devam edin. Mutlu olmayı hakkettiginizi yada tam tersi haketmediginizi düşünmeyin. Duygularin akıp gitmesine izin verin. Mutluluk yada üzüntü farketmez hepsinin akmasına izin verin.
Bunlar benim kendime zaman zaman söylediğim sözler. :eğlence:

Bir çocuğu güldürmek yaşlılar yurduna bi pastayla gitmek kendimiz için değil insanlar için ufakta olsa karşılıksız bir şeyler yapmak bizi mutluluğa götürür zaten
Olmuyor işte yapamıyorum.

Yaşlı dedem var sağolsun çekilmez bir adam oldu katlanır gibi değil ama yaşlıdır diye göz yumuyoruz yaptıklarına ama sinir ediyor.😔

Yegenlerim var hafta sonu vakit geçirmek için onların yanına gidiyorum ama oda fayda etmiyor .

Hep aklıma ölümün kurtuluş olacağı geliyor

Ölür gibi oluyorum ama ölmüyorum

Olmuyor işte yapamıyorum.

Yaşlı dedem var sağolsun çekilmez bir adam oldu katlanır gibi değil ama yaşlıdır diye göz yumuyoruz yaptıklarına ama sinir ediyor.😔

Yegenlerim var hafta sonu vakit geçirmek için onların yanına gidiyorum ama oda fayda etmiyor .

Hep aklıma ölümün kurtuluş olacağı geliyor

Ölür gibi oluyorum ama ölmüyorum
Ölüm kurtuluş değil unutmayın başlangıç acep hesabımızı ödeyebilecekmiyiz😳

Bakış açısıyla ilgili.

Beni de her şey mutlu eder.

Bundan 6-7 ay öncesine kadar önce 20 yaşından büyük dökük bir arabamız vardı benim için dünyanın en güzel arabasıydı.

Şimdi çok çok daha iyi bir arabamız var, benim için dünyanın en güzel arabası o. Çünkü her ikisi de beni kimseye muhtaç etmeden bir yerlere götürdü/götürüyor.

Geçen hafta ameliyat oldum, ömrümde ilk kez heyet raporu verdiler evde yatıyorum dikişli dikişli, bu da keyifli.

Eşimle evlendik evleneli eski eşinin taktığı borçları ödüyorduk yeni yeni bitiyor, ona da hep memnuniyetle yaklaştım çünkü borcun büyüklüğü ile doğru orantılı müthişlikte bir eşim var.

Evvelki akşam yılın ilk kestanesini, bu akşam senenin ilk istiridye mantarını yedim.

Yakında kar yağacak. Belki kar tatili bile olur kimbilir?

Aslında olay şu, ölüm var.

Öleceğiz yani tık. Enerji akışı kesilecek. Bitti. Bye bye.

Öleceksek ve bununla barışık şekilde yaşayabiliyorsak, bizi daha ne üzebilir ki?

Parti kur oy verelim :KK36: :KK9::KK9::KK9:

Saka bir yana ne guzel düşünüyorsunuz bu pozitiflikten istiyorummm 🤲🤲🤲

En azından daha az günah islemis olurum yaşadığım müddet sorumluyum
Ama şöyle birşey var sen allahın sana verdiği kusursuz bedende mutsuzsun bunu unutma kolu elleri bacağı gözü saçları olması için dua eden onca insan varken böyle düşünmek kızma ama nankörlük değil mi

Back
X