Aynı ablamı anlattın sanki, ablam da aynı senin gibi en ufak bir şeyde sıkıntı gerginlik yapar. Eşi şaka yapsa hemen agresifleşir. Ama bu yapı meselesi diye düşünüyorum,çünkü ablam çocukluğundan beri böyledir.
Sen evlendikten sonra mı böyle gergin ve stresli oldun peki? Bekarken de bu sorunları yaşıyor muydun?
Yemek konusuna gelince bende 2 günlük evliyim ama yemek yapmayı pek bilmem. Bugun hemen yemek tarifleri kitabı aldım,bunu zevk alarak yapmaya çalışsan eminim ki çok güzel bir iş çıkartırsın. Kişisel gelişim kitapları da okuyabilirsin, senin sakinleşmeni daha pozitif olmanı sağlar.
Ablamdan biliyorum gerçekten zor durum ama insanın elinde de değil birden oluyor gözlemlediğim kadarıyla
inan yaşamak çok güzel, bak eşinde yanında bebişin de var daha ne olsun. Mutlu olmaya çalış, eşinle dertleş beraber bir şeyler falan yapın..
Merhaba kizlar,
Beni eski konumdan tanirsiniz su mektup olayi.
Neyse benim bugun yazmak istediklerim soyle... Evliyim bebegim var biraz borclarimiz var ama mutsuzum.
Esimi seviyorum o beni ama ben hic birseye gelemiyrum hemenn sinirleniyorum kiziyorum bebegime sinir oluyorum sabirsizim.
Birde yemek yapamiyorum cok kotuhep deniyorum ama kolay seyler disinda birsey yapamiyorum.
aisveris yapinca mutlu hissediyorum ama eve geldigimde yine ayni.
esime karsi hosgorulu, guleryuzlu olmaya calisiyorum ama saka yapsa bile birden kiziyorum adamda neye ugraadigini sasiyor ama elimde degil.
lutfen yardim edin ben niye boyleym, mutsuz, sinirli, sabirsiz, cokkk gerginn
kizlar yorumlariniz icin tsk edyorum 21 yasndayim bebegim 10 aylik..
ben mesela herseye aniden sinir oluyorum herseye agliyasim geliyor kendimi bos yere mutsuz edip mutsuz hissediyorum
hic biseyden zevk alamiyorum yanliz kalip butun gun yatagimda dizi film seyretsem bikmam
Bekarken kendi evinde mutsuz huzursuz bir hayatın mı vardı.
Mutsuz olduğun için,sinirli ve gerginsin.
Mutlu olsan,hayata pozitif bakarsın ve küçük sorunları dert etmezsin.
Biraz kendine zaman ayırmayı dene.
Çalışıyorsun sanırım.Hayatın iş,ev ve akrabalar üçgeninde geçmesin.
Eşinle ve bebekle dışarıda zaman geçirin,gezmeye gidin.Bazı zamanlar eşinle başbaşa çıkın.
Tek başına alışverişe veya gezmeye çıkabilirsin.Eski arkadaşlarınla görüşebilirsin.
Hayatında değişiklikler yapabilirsin.Mesela epeydir sinemaya gitmiyorsan gidebilirsin.
Hiç konsere veya sergiye gitmediysen,başlangıç yapabilirsin.Bunlar ruhunu besler,sana iyi gelir.
Yemek sorununu,bloglardan çözebilirsin.Denenmiş ve yorum almış kolay tarifler oluyor.
Yani blog sahibi yapıp yayınlamış,okuyanlar deneyip onaylamış oluyor.
21 yaş bebek sahibi olmak için çok erken ya, bebeklemi ilgisi var diye düşünmeden edemedim, acaba uzamış bi lohusalık depresyonu olabilir mi
sen git yinede bi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?