mutsuz, sinirli, gergin nereye kadar?

sana şöyle elimden geldiği kadar kısa anlatmaya çalışacağım.

eşimi çoook seviyordum, terk etti öldüm sandım geri barıştık dünyalar benim olduuu çok mutluydum.. çocuğumuz olmadı şok oldum ameliyatlar aşılamalar sonra tüp bebekler. olmadı annesi babası kardeşi dışarıdan şahıslar hepsiyle uğraşıyordum kavgalar.. AMA EVE GELECEGİ ZAMAN DK. SAYIYORDUM DELİ GİBİ AŞIKTIM ÇOK SEVİORDUM dert etmiyordum iflas ettik parasız kaldım amaaan dedim önemsemedim hergün gevezelik yapıyordum en güzelleri yaşatıyordum ona o da gevezeydi. çocuk olmadı depresyona girdim. ona hissettirmedim çünkü onun yüzündendi sonra beni 1 saat içinde terk etti GERİ GELMEDİ ÇOK BEKLEDİM BABAMIN EVİNDE AMA ALMAYA GELMEDİ 8 AY GEÇTİ GELMEDİ. şu an tüp bebek zararlı ile uğraşıyorum erken menepoz göğüsümde 3 tane kist tiroid bozukluğu sonucu titreme sinir depresyon aşırı zayıflama, çalışamıyorum O YAŞIYOR BAZEN KARŞILAŞIYORUZ AMA BENİ TANIMAMAZLIKTAN GELİYOR. el ele tutuşup uyuduğum Adamın 1 saatte hiç birşey olmadığını altı yıldır beni hiç sevmediğini anlamak ne demek biliyor musun şu demek; 8 ay boyunca hergün her sabah her akşam uyurken hep bu soruyu sormak demek NEDEN NEDEN NEDEN . O YÜZDEN OTUR YERİNDE MUTLU OL DÜNYANIN EN ÇOK MUTLU KADINI SENSİN FARKINA VAR. KOKUSUNU ÖZLEMEK NE DEMEK BİLİYOR MUSUN SEN. BÖYLE DEVAM EDERSEN KEŞKELERİN OLUR. O KADAR ADİ KÖTÜ KADIN VARKİ SENİN YAŞATMADIĞINI BAŞKASI YAŞATIRSA SENİ SİLER GEÇER ERKEKLER BÖYLE NERDE MUTLUYSA O ORADA KİMSE ÇOCUK KARISI SEVGİSİ İÇİN ÇABALARMAZ ONLARIN DOĞASINDA YOK ONARLIN HER PİSLİĞİNİ DESTEKLEYEN AİLELERİ VAR. O YÜZDEN EN İYİSİ OL. EN İYİSİNE KAPTIRMA.

Son düzenleme:

Sen bence haftalık ıkı gun sırke koy tasa sıcak suyu tependen asya dok

Nazar varsa uzerınızde o da gergınlık yapar

7 el ham oku ustunede

Bende böyleyim asabi gergin mutsuz bu hayatta beni tek mutlu eden evladım 2,5 yaşındaki kızım bekarkende böyleydim düzelmiyoda piskolojik tedavi bile olmak istyrm bu huyum için

Allah yardimcin olsun canim gercekten zor gunler gecrmissin.. Haklisin en iyisi olmam gerekiyor esim hakediyor ama elimde degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…