Kim haksız çıkarıyo canım seni.. Asla suçlu sen değilsin unutma...
Kim sana kesiyor aldatılmanın faturasını?
Herkesin her söylediği ciddiye alınmazmugehatun sen de biliyorsun.
Hele böyle zamanlarda kim dost kim düşman anlamak çok kolay olur.
Bunu öğrendiğinden beri biliyorsun zaten bunun bir sınav olduğunu, zor bir döneme girdiğini.
Evlenmedim, boşanmadım.
Ama insanların ne kadar fütursuz, empati yoksunu olduğunu da bu toplumun ne denli erkek yanlısı olduğunu da iyi biliyorum.
Bunları yaşayan ilk kişi de değilsin son kişi de, biliyorsun.
Kimseyi duyma, kendi kendine konuşup durma, insanların arasına karışmak en güzeli bence.
kım suclu cıkarıyor senı
yogurdumuz ekşı dıyemıyorlar tabı
bızde hata demek erdemınde bulunamıyorlar
bence sen muhattap olma kımseyle cırkınlesıcekler bellkı
Kim seni suclu cikaran faturayi sana kesen
Sen kim ne hakla haksız çıkartabilir yainsanlar ne biçim ben anlamadım
Mügeee, bağır çağır konuşturma şunları ya.
Sen ne karar alırsan doğru olan odur! Hayat senin, nasıl yaşayacağında kimsenin söz hakkı yok.
P.S. Seni rüyamda gördüm. Rahat vermiyorlarsa, gel bende kal bir hafta diyordum.
Müge abla üstüne cok geldiklerinde sey deyiver, madem bunda bisey yok affedilebilir tamam o zaman benim de pesimde dolasan biri vardı(sorarlarsa kim diye, eski calıstıgn yerdeki patronunu soylersi ) ben de onunla bir iki kaçamak yaşıym esitlenelim sonra hayatımıza devam edelim?
Kesinlikle, arayım en iyisi sapığımı :) Eşitlersem herkes rahatlar sanırım.
Teklifim her zaman geçerliCanım... Ne tatlısın. Çok tşk ederim, iyki varsın. Aklımdasın çok bunalırsam kapında bitiveririm :)
Haklısın okutmak gerek ama anlarlar mı şüpheliyim...
Çünkü onlar kolay yolu seçerdi.
kim olursa olsun madem bu kadar hırpalıyorlar. sakın alttan alma. ailene "size yük mü oldum, alır başımı giderim" vb cümleler kur ki kırıldığını anlasınlar. halalarına da aynı şekilde laf sok, kızan küsen kendi bilir. eşinle muhatap bile olma. eğer rahatlayacaksan ona da hakaret et küfret. susma ki üzerine gelmesinler.Kesinlikle, arayım en iyisi sapığımı :) Eşitlersem herkes rahatlar sanırım.
Çünkü dediğim gibi empati yok.Annem, babam, uyuz halalarım...
Dün annesi ve babası geldi, dört senede sevgisini göstermeyen kadın ağladı zırladı karşımda. Ellerinde çiçekle böcekle gelmişler dalga geçmekten de öte tiyatro oynadı sanki karşımda. Kadın bir ara yalnız kalmak istedi ve bana "bende aldatıldım ama affettim sende affet " dedi pişkince.. Çıldırdım gerçekten.
Bu insanlar böyle kapımıza geldikleri için annem de babam da diğer uyuzlar da barışmadığım için suçlar oldular. Halalarım her gün gelmişler ben yokken ve ağlayıp zırlıyolar anneme sarılıp. Buda mı gelcekti başımıza diye..
Ben boşanıcam dedikçe ağlıyolar. Ölseydim o kadar ağlarlarmıydı acaba.
Hata benim. Ben sorunlarımı paylaşmıyordum. Annem babam onu sevdikçe mutlu oluyordum, mükkemmel buldukça bozmuyordum. Yalnız kalıyorum diye üzülüyorlardı ben öyle zannediyordum meğer üzüldükleri filan yokmuş laftaymış.
"Gerçekten pişman çocuk, pişman olmasa ben sana barış der miyim" diyen bir annem var.
Onun annesi annem kadar savunmadı onu bana.
Ya duygularım? Her gün atılan mesajlar. asla boşanmamlar, bilmemneler...
Çok fena. Alıp başımı gidicem en sonunda.
Elbirliğiyle beni haksız çıkartıyorlar, el birliğiyle beni suçlu yapıyorlar hepsi toplanmış "aldatılmış" olmamın faturasını bana kesiyorlar.
Çok öfkeliyim kırgınım içim paramparça..
Nasıl geçirdiniz boşanma sürecini? Hala bitiremediğiniz duygularınız yüzünden kendinizden nefret etmeden nasıl yaşadınız ? insanların söylediklerine kulaklarınızı nasıl tıkadınız? Nasıl nasıl?
Bir formülü olsa, ilacı olsa gidip alsam.. Yatsam uyusam aradan yıllar geçmiş olsa her şey bitmiş olsa, rüya olsa uyansam oh be ruyaymıs desem.
Burası aglama duvarım oldu. ozur dılerım herkesten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?