- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
Merhaba arkadaşlar sorunların bundan 3 ay önce başladı iş yerinde sorunlar yaşamaya başlayınca uzun süredir çalıştığım işi bırakma kararı aldım bir ay sonrada eşim iş yerinde tartışmalar yaşadı ve oda ayrıldı gerçi ben durmadım eşimin işten ayrıldığını öğrenir öğrenmez iş bakmaya başladım ve buldumda ama kira günü faturalar geldi derken sıkıntılar başladı eşimin amcası eşime yurt dışında iş teklifi etti eşim bu zamana kadar göze alıp gidemedi ama çok zor durumda kalana kadar ve bugün yola cıktı ve ben evde tekin kayınvalidemi aradı eşim bugün sabah ve benim evde gece kalamadığımı söyledi ve kayınvalidem ben gelemem arada kardeşini yolların diye geciştirdi beni bugün aradığındada anne bende senin düzenini bozmak istemem ama oğlunun gözü arkada kalıyor deyince seninlemi uğraşıcam diye cevap verdi işim evime çok yakın ve başka biyerdede kalamıyorum işe çok erken geliyorum kimin benimle kalmasını istediyse herkes bahane buldu annemlerde bana 6 saat uzaklıkta oturuyor eve geldim ve içimde bir burukluk var kapı çalıcakta eşim gelicekmiş gibi bekliyorum (bir ay kalıcak) ve ben o zamana kadar ne yapıcam