• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzlugumu temizlik yaparak gideriyorum. Yardim edin

Aynen öyle oluyor. Ve borcun ne zaman biteceğini hiç bilmiyorum. Eskiden atolyemiz vardı makineleri alabilmek ixin kredi çektik. Kredi karti patalttik atolye kapandi biz Hala ödüyoruz.
Artık borcu olmayanın bile geçim sıkıntısı var. Yaşamak çok zorlaştı. İnşallah en kısa zamanda düze çıkarsınız.

Anlattığınız durum okbye çok benziyor. Okbnin temel sebebi bir duygu durumdan kaçmak oluyor genelde. Temizlerken neyden kurtulmaya çalışıyorsunuz veya neyi temizlemeye çalışıyorsunuz acaba? Bunun üzerine bir özfarkındalık sağlamanız iyi gelir diye düşünüyorum. Sebep evet maddi sıkıntı gibi ama maddi sıkıntının sebep olduğu başka bir durum da olabilir hiç aklınıza gelmeyen. Temizlemezseniz ne olur mesela? Pislikten mi ölürsünüz? Hastaneye mi düşersiniz? Gibi uzunca kendinizle konuşmak sebebi bulmak iyi olabilir. En iyisi tabi psikiyatriste gitmek ama maddi olarak zorda olduğunuzu söylediğiniz için anlattım bunları. İnternetten meditasyon öğrenebilir ve uygulayabilirsiniz, günlük tutabilirsiniz. Yürüyüş de iyi gelebilir, temizlik yapacağınız zaman çıkıp yürümek daha iyi olur. Kolay gelsin umarım kısa sürede her sıkıntının üstesinden gelebilirsini

Anlattığınız durum okbye çok benziyor. Okbnin temel sebebi bir duygu durumdan kaçmak oluyor genelde. Temizlerken neyden kurtulmaya çalışıyorsunuz veya neyi temizlemeye çalışıyorsunuz acaba? Bunun üzerine bir özfarkındalık sağlamanız iyi gelir diye düşünüyorum. Sebep evet maddi sıkıntı gibi ama maddi sıkıntının sebep olduğu başka bir durum da olabilir hiç aklınıza gelmeyen. Temizlemezseniz ne olur mesela? Pislikten mi ölürsünüz? Hastaneye mi düşersiniz? Gibi uzunca kendinizle konuşmak sebebi bulmak iyi olabilir. En iyisi tabi psikiyatriste gitmek ama maddi olarak zorda olduğunuzu söylediğiniz için anlattım bunları. İnternetten meditasyon öğrenebilir ve uygulayabilirsiniz, günlük tutabilirsiniz. Yürüyüş de iyi gelebilir, temizlik yapacağınız zaman çıkıp yürümek daha iyi olur. Kolay gelsin umarım kısa sürede her sıkıntının üstesinden gelebilirsiniz
Eşim bu durumu anlatabilmem için kendince brnjm asla kabul edemeyeceğim birsey yaptı ve eve kedi getirdi. En son yapması gereken hareketi en başta yaptı. Kedinin bana iyi geleceğini düşündü. Evde sadece 2 gün kaldı. O iki gün bana ruhen cidden iyi geldi ama dönüp eve bakınca boğazım kuruyor sanki heryerde mikrop bakteri geziyor da beni öldürecekmis gibj hissediyordum 2. Gün kediyi sitenin altına güvenli bir yere koydum ve evi 12 saat aralıksız temizlediğimi farkettim. Hala eve girince ev kedi kokuyor. Ve bu koku sanki beni oldurecekmis gibi hissediyorum yada hasta olacakmışım gibi

Aynen öyle oluyor. Ve borcun ne zaman biteceğini hiç bilmiyorum. Eskiden atolyemiz vardı makineleri alabilmek ixin kredi çektik. Kredi karti patalttik atolye kapandi biz Hala ödüyoruz.

Ödediğiniz paranın karşısında bişey yok buda insanı gerçekten yorar hani bi ev alıp ödeseniz tesellisi var böyle iflas sonrası zormuş gerçekten Allah kolaylık versin siz nerde çalışıyorsunuz

Eşim bu durumu anlatabilmem için kendince brnjm asla kabul edemeyeceğim birsey yaptı ve eve kedi getirdi. En son yapması gereken hareketi en başta yaptı. Kedinin bana iyi geleceğini düşündü. Evde sadece 2 gün kaldı. O iki gün bana ruhen cidden iyi geldi ama dönüp eve bakınca boğazım kuruyor sanki heryerde mikrop bakteri geziyor da beni öldürecekmis gibj hissediyordum 2. Gün kediyi sitenin altına güvenli bir yere koydum ve evi 12 saat aralıksız temizlediğimi farkettim. Hala eve girince ev kedi kokuyor. Ve bu koku sanki beni oldurecekmis gibi hissediyorum yada hasta olacakmışım gibi

Kimi insan mikrokfobik hijyene yönelik temizliyor kimiside görsellik için temizliyor tlc de temizlik bağımlıları var izle istersen

12 saat aralıksız temizlikte kedide pire, mikrop vs varsa gerçekten temizlenmemiş midir sizce? Kedi kokusu sizi nasıl öldürebilir mesela? Hastaneye mi yatarsınız? Doktorlar kurtaramaz mı o kadar mı kötü olursunuz ?
Aslında mikrop dediğiniz şey yüzümüzde bile var, ne kadar temizlensek de her yerimizde. Gözle görmüyoruz ama varlar. Hepsini temizleyemeyiz değil mi? Bu zamana kadar sizi de öldürmediler. Ailenizde en ufak bi şeyde hastalanan veya hastayım diye mızmızlanan bir yakınınız var mıydı? Bende mesela o kişi gibi olmak korkusu olduğu için temelde, temizlik takıntım olmuştu. Ben atlattım biraz, çok aşırı sarsıcı bir şey yaşamazsam gelmiyor. Kendinize arada telkin verin bu zamana kadar mikrop sebebiyle ölmedim, mikroplar beni hasta edemez, ben sağlıklıyım gibi. Kolay gelsin

12 saat aralıksız temizlikte kedide pire, mikrop vs varsa gerçekten temizlenmemiş midir sizce? Kedi kokusu sizi nasıl öldürebilir mesela? Hastaneye mi yatarsınız? Doktorlar kurtaramaz mı o kadar mı kötü olursunuz ?
Aslında mikrop dediğiniz şey yüzümüzde bile var, ne kadar temizlensek de her yerimizde. Gözle görmüyoruz ama varlar. Hepsini temizleyemeyiz değil mi? Bu zamana kadar sizi de öldürmediler. Ailenizde en ufak bi şeyde hastalanan veya hastayım diye mızmızlanan bir yakınınız var mıydı? Bende mesela o kişi gibi olmak korkusu olduğu için temelde, temizlik takıntım olmuştu. Ben atlattım biraz, çok aşırı sarsıcı bir şey yaşamazsam gelmiyor. Kendinize arada telkin verin bu zamana kadar mikrop sebebiyle ölmedim, mikroplar beni hasta edemez, ben sağlıklıyım gibi. Kolay gelsin
Desteğiniz için çok teşekkür ederim

Geldimi ust üste gelir seni en iyi anlayan benim.is varmi is hayatina atilma durumunuz. Belki biraz kafaniz dagilir.
Ben dibinde dibindeyim size oyle soyleyim yani bi insanın yasamasi gereken en dip noktalari gördüm 2 yildir da görüyorumne zaman bitecek bilmiyorum.. bi arkdsim 2 yildir felaket hastalik akraba kayiplari ile ugrasti. Ben parasal kayiplardan hayal kırıklıklarıni bitiremedim ...bi yerde biseyleri yanlis yapiyorum diyorum .Tanrinin bir msji var ben anlamıyorum diyorum .ve sorunun tek kaynağının suan icin para olduğunu anlıyorum. Paraniz varsa ic huzurunuzda var dış huzurunuzda var malesef .bi yerlerde biseyleri yanlis yapiyorum bu aralar benim düşüncem bu..

maşınızdan biraz kendinize ayırsanız .alisveriste iyi geliyor buzamanda zor ama birkereden bisey olmaz.😊

Back
X