mutsuzluğumu yenemiyorum...

battaniyemkareli

Are you mine?
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
464
17
298
merhaba arkadaşlar..
buraya yazmadan önce defalarca bir yardım alsammı diye düşündüm..
hayatımda herşey düzenli, iş, sevgili.
ama arkadaş konusunda sürekli sorun yaşıyorum..
bir zamanlar en yakın arkadaşım olan kişinin arkamdan söylediklerini duydum.
bende aynı şekilde onun için söyledim.
onunda kulağına gitmiş. ama bu arada aramız hafif düzelmeye başlamıştı.
yeni işe girmiş, ne işiymiiiş diye mesaj attım. cevap yok. bayram mesajı attım. cevap yok.
insanları umursamamak istiyorum... lütfen bana yardım edin..

O senin arkandan dedikodunu yapiyo sen de onun, ama arkadas kalmak istiyosun arayip duruyosun cevap almiyosun yine ariyosun Allah Allah ne alaka yani

O senin arkandan dedikodunu yapiyo sen de onun, ama arkadas kalmak istiyosun arayip duruyosun cevap almiyosun yine ariyosun Allah Allah ne alakaya yani

benim çok garip bir yapım var. çok çabuk sinirlenip, tepki gösterebiliyorum. işte o anda söyledim birilerine..
ben kimseyle kötü olmak istemem. kırmak istemem... ama bir türlü bu duygudan arınamıyorum..
cevap vermemesi vs çok bencilce geliyor bana..
kırılıyorum. düşünüyorum.. yardım mı almalıyım..

Yaptıklarınızla istekleriniz birbirinden çok alakasız ne yazıkki.Bu şekilde zaten arkadaş kalamazdınız doğru olan arkadaşınızın yaptığı.

Ikinizde hakkinzda konuşmuşsunuz ve eskisi gibi olunmaz bence sende bence buna alış ve ofkeyle kakan zararla oturur o yuzden bence takma yada zamana birak nebilim oda istemiyor bence senle artik arkas olamyi artik, ikinizde karşılık birbiriniz hakkinda konustunuz fazla beklentin olmasin, bunda yardim alincak birsey yok karakter meselesi bence yaptiginiz, yada birbirinizden hic hoslanmadinizki boyle yaptiniz baska arkatslarinizla iyi olun ne konusiyorsaniz ikikez düşünün oyle konuşun

Yaptıklarınızla istekleriniz birbirinden çok alakasız ne yazıkki.Bu şekilde zaten arkadaş kalamazdınız doğru olan arkadaşınızın yaptığı.

çok fazla umursuyorum insanları çaresini bulamıyorum...

Başka arkadaş bulun çaresi bu .D

canımm var birsuru arkadasım cok sukur ama işte.. haklısınız yaptığımla söylediklerim uyuşmuyor..
onun beni görmezden gelmesine bende aynı şekilde olmalıyım. ama yapamıyorum..

kesinlikle öyle.. kimin yanında ne demem gerektiğini öğrendim.. ama bişeyler öğrenmek için illa birini kaybetmek mi gerekiyor?

kesinlikle öyle.. kimin yanında ne demem gerektiğini öğrendim.. ama bişeyler öğrenmek için illa birini kaybetmek mi gerekiyor?
Sen kendin diyosun mesaj yaziyorum cevap vermiyor o yuzden kazanilcak birsey de yok demekki hayat malesef bagzen kaybederk ders verir, sen diyorsan o insani kaybetmek istemiyirum ozmana elinden geleni yap

ya affedeceksin kaybetmemek için, veya bildiğin yolda ilerleyeceksin, ikisi de çirkin ve zor.
insan ilşkileri üzerine kitaplar var okumanı - kişisel gelişim kitapları - ile geliştirmeni tavsiye ederim faydalı oluyor gerçekten de, genel bir düşünceye varıyorsun tüm insan ilişkilerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…