Mutsuzluğun dibindeyim:(

fiti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
300
1
26
Diğer
Arkadaşlar önceden de konu açmıştım severek ayrılınır mı diye "Ayrıldık".Ben onu çoook sevdim tam 7 yıl evleneceğimiz günü bekledim ama o son anda "ben kendime güvenmiyorum,gücüm yok,seni mutlu edemiyorum"dedi ve bitti...Çok yoğun işi, 4 yıl atanmayı beklemesi olmaması, ailesinin olumsuz tavrı bilmiyorum her ne şeyse şu an içimi çok acıtıyor.Ben ondan ayrılmak istemiyorum(((

Her şeyin hayırlısı olsun; bu atanamama ve işsizlik kaç çifti tarumar etti. Ancak şu da var ki alnımıza yazılı ismi değiştiremeyiz. Bol bol dua edin, Allah yardımcınız olsun inşallah.

7 yıl dile kolay... Onuda anlamak lazım şu şartlarını düzeltseymiş muhtemelen böyle olmazmış.. Onunda içi acıyodur şimdi. Allah onunda seninde yardımcın olsun..:105:

İşi var şu an ben sorun etmiyorum, ailem sorun etmiyor ama o hep kendi kendine sorun etti bunları...Yaşayacağımız yer problem oldu ailesince önce ben kabul etmedim zorlanacaktık çok.Sonra ben de dedim çok zor olacak ama ben kabul ediyorum gelmeyi buna takıldı , çok zor olacak dememe.Ben sevinir diye bekledim , hiç sevinmedi...Bayağıdır ayrılmayı düşünüyordu galiba...((

7 yıl dile kolay... Onuda anlamak lazım şu şartlarını düzeltseymiş muhtemelen böyle olmazmış.. Onunda içi acıyodur şimdi. Allah onunda seninde yardımcın olsun..:105:

Şartlarını düzeltmesi için zaman gerekecek belki ve beni bekletmek istemediğin söylüyor..Benim de sevgili gibi beklemeye tahammülüm kalmadı çünkü çevre aile baskısı had safhada en azından bir yüzük takalım dedim ama olmadı((

Yapacağınız birşey yok kabulleneceksiniz bu durumu.
Gerçekten sevseydi sizi gerçekten isteseydi şartları bahane etmezdi.
Çok zor olacak ama kabul ediyorum demişsiniz yaşayacağınız yer hakkında sanırım.
Daha ne olacak bunun üstüne? Duyunca sevinmeliydi dediğiniz gibi. O sevinmemiş bile.

fiticim,

galiba onun içinde istek ve heyecan kalmamış.

Bana bahane üretiyor gibi geldi. Ne güzel mesleğin var. Yaşın da genç.

Haa eğer gelirse tamam istiyorum derse okey, ama onun dışında boşver gitsin.

Kabullenemiyorum Canım acıyor...

Evet ilgi duyduğu hiçbir şeye ilgi duymadığını , hiçbir şeyin zevk vermediğini söyledi...

bende bu olayı ümitde yaşadım o başkasını seviyor emin ol.anllattıklarının aynısını yaşadım.sakın üzülme aniden gözüne bir erkek çıkıyor seni senden alıyor onla mutlu olursun mehmet emre ile ben çok mutluyum onu kıskanıyorum ama sıkıntıya almıyor.onunda hataları var kabul ediyorum .çünkü gerçekten seviyorum.ama ona öyle bağlanmadım çünkü her canlı doğar büyür ölür oda bana öyle.nede olsa öleceğiz.ama onu seviyorum.zaten o benim değil.o kendisinin bile değil.o ALLAH (CC)'ın.o malını benden alıcak belki aynanda belki benden önce belki benden sonra.balanmayşımın nedeni bu.sakın sevmiyorum sanmayın.

Pek anlamadım ama nasıl başkasını sevdiğini düşündünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…