- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.831
- 348
- Konu Sahibi Incredible incredible
-
Bencede... Bilmiyorum yüklü bir miktar ödeyip dershaneye gittim bu sene ondan mı bu kadar umutlandı bilmiyorumEşin senin memur olacağına güvenerek mi evlenmiş?
Gidip memur bulsaymış kendine.
Üste çıkmayı beceremiyorum galibaBen de eşinin aylık geliri 50bin olan kadınlara imreniyorum, asla onlar kadar birikim yapamayacağım deyin.
Kazanırsın kazanamazsın,bu eşini ilgilendirmez.Bencede... Bilmiyorum yüklü bir miktar ödeyip dershaneye gittim bu sene ondan mı bu kadar umutlandı bilmiyorum
Yani söylediği çok komik çünkü. Öyle lafa böyle cevap. Eve daha çok para girmesini kafasına bu kadar takıyorsa, daha yüksek maaş alacağı bir iş bulsun kardeşlerinin seviyesine gelsin o zaman.Üste çıkmayı beceremiyorum galiba
Normal de o kadar şen şakrak bir insandi ki. Son bir yıldır hiç birşeyden zevk almayan birine dönüştü. Stresli bir işi var ama bu benim üstümde de stres yapıyorEvlenirken atanmana göre mi evlendi ya hani sevgisi?
Her şey olabilir de iş konusunda size baskı kurması ne kötü ne kırıcı. Siz kendinizi eleştirmeyin eşiniz utansın size bu söylediklerinden.Normal de o kadar şen şakrak bir insandi ki. Son bir yıldır hiç birşeyden zevk almayan birine dönüştü. Stresli bir işi var ama bu benim üstümde de stres yapıyor
İş bulmak bulunduğum yerde sıkıntı malesef. Bir sürü yere başvurdum ancak bir dönüş alamadımHerşey memurluk değil. Eğer çalışmak istiyorsanız başka iş baksanız.
Konuşmuyorum şu an da zaten içimden gelmiyor. Kendi kendine iletişim kurmaya çalışıyorparanızın hayalini mi kurmuş.boşanma sebebi değil ama soğuma sebebi benim icin cümleleri
Kardeşleri zamanında sürekli karşılaştırmanın çirkin bir sonucu benceDünya hırsı bürümüş bence gözünü eşinizin.
Kardeşlerimden geri kaldım diye mutsuz olunur mu hiç... Üzücü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?