Mutsuzluk

Eşimin oyle bir arkadaşı olsaydı cevabını alır ve artık hayatımızda olmazdı.
Konu sahibi kendine kızı kurban seçip stalklamayı tercih etmiş.
Vah ki ne vah

Ben de anlamadım. Kızın dişine kadar incelemiş ama bir dönüp de bakmamış ben ne yapıyorum, neredeyim, kimlerle muhattap oluyorum diye

Canım geçmişe mazi derler.O kızı takip etmeyi bırak ve kendini onunla kıyaslama.Eşin sana aito yüzden sıkma canını

Kendine gel arkadaş kendini mutsuz etmek için elinden gelen herseyi yapıyorsun gunah değil mi sana hayatına bide cok şükür hamilesin
o kız dünya güzeli olsa ne yazar adam senin keyfini çıkar bence .. ve kimseyi de hayatına karısdırtma

E bile bile lades bu ? Mantık evliliği yapmış sizinle sizde daha fazlası olsa bile bunu bilerek daha fazlasını bekleyemezsiniz. Adam size aşığım ölüyorum bitiyorum yapmamış yetineceksiniz mecburen.

Tek yanlış olan siz ve düşünceleriniz
Eşiniz size bu kızda. Bahsetmedi
Sizi o kızla kıyaslamıyor ama siz kendinizi öyle gömüyorsunuz ki sizi kendinizden başka kimse kurtaramaz

Giyinişinizi begendiginiz gb düzenleyebilir
Gezmek görmek istediginiz yerleri planlaya bilir
Kısacası elinizde olan her imkanı kullanmaya çalışabilirsiniz

İlk önce sosyal medya hesabınızı daha dogru kullanın

Kızı inanın ki kıskanmıyorum.imreniyorum sadece. Eşimin arkadaşı biz yeni evliylen onu çok sevdi seninle evlendiği ilk günler çok mutsuzdu demişti bir kere.
Siz de hemen ona inandınız yani.

Öz güvenli olun biraz. Kendinize değer verin.

Siz kendinizi sevmezseniz karşınızdaki sizi niye sevsin?

Adaşız diye mi bilmiyorum yazdıklarınız bana çok samimi geldi. Bence herkesin hayatında o kız gibi imrendiği birisi vardır. Bunun altında mantık olmasına gerek yok. Şimdi herkes cool şeyler yazmıştır/yazacaktır elbet. Ama samimiyeten söylüyorum eşimin ilkokul aşkını görsem ki ömrümde görmedim. Hoş elektrik alacağımı sanmam. Kesinlikle kıskanç biri değiliz ikimizde. Gayet de büyük dillere destan filan aşkla evlendik. Huzrum da yerinde elhamdülillah. Ama durumun bunla ilgisi yok.
Bence dönemseldir bu. Sonsuza dek ona imrenemezsin. Ama kesinlikle stalklama. Bu hastalıklı bir ruh hali.

Ben de anlamadım. Kızın dişine kadar incelemiş ama bir dönüp de bakmamış ben ne yapıyorum, neredeyim, kimlerle muhattap oluyorum diye
Bunu bana laf arasında söyledi eşime söylediğimde eşim böyle bir şeyin mümkğn olmadığını beni çok sevdiğini söyledi. Sevmesem neden evlenim demişti. O kişiyle zaten görüşmüyoruz şuan ama o kişi bunu art niyetli söylemedi sanırım.

Bende takıntı haline geldi. Benin durumumda olmayan kimse anlamaz. Bende yaptığum şeyin yanlışlığının farkındayım ama elimde değil diyorum kınamak yerine fikir verseniz keşke. Kızı rahatsız etmiyorum sadece merak ediyorum. Onun aldıpı kıyafetlerin renginden nodelinden alıyorum

Hamilesiniz belki hormonlardan bu kadar takılmış olabilirsiniz

konu sahibi, linç edilecek bir durum yok. birine imrenmek tamamen insanlık hali. bu yeri gelir sevgilinin eski sevgilisi de olur, yan komşun da. sana nacizane önerim o kızda olan hangi özelliklere sahip olmak isterdin ve o kızı nasıl hayal ediyorsun? yani sence karakteri nasıl, bir günü nasıl geçer, ilgi alanları ne? muhtemelen onda gördüğün imaj aslında kendi olmak istediğin kişi. bu sana kendinle ilgili çok ipucu verir. bunu yapıcı yönde kullanmaya çalış. hepimiz zaman zaman kendimizi hiç beğenmediğimiz, eleştirdiğimiz günlerden geçeriz, hissettiklerin çok normal. fakat farkına varman gereken şey beğenmediğin her şeyi değiştirmek senin elinde. ama bunlar emek ve çaba olmadan olmaz. kendine yatırım yapmalısın, hem fiziki hem de davranışsal olarak. demek ki olduğun halin sana artık yetmiyor... eşinle olan ilişkine gelince, sen önce kendini olmak istediğin insana dönüştür, emek ver kabuğunu kır, sonrasında zaten değerli hissetmek için kıyas yapmayacaksın. hem insan kendini takdir etmiyorken bu enerjiyi yanındakine geçiremez.
eğer bu işaretleri görürsen bu duyguları kendin için bir fırsat olarak değerlendirebilirsin. bu kız senin için sadece bir tetikleyici olur. kendimizin daha iyi versiyonunu bulmak için bazen başkalarına imrenmek normaldir. her gün kalkıp bir başkasının hayatını izlemek yerine, kalk ve ben neler yapabilirim diye bak, kolay yolu seçme.

Azıcık bi kendinizi silkeleyin. Başkalarıyla niçin kendinizi kiyasliyorsunuz anlamadım. Kilonuzu kendi sagliginiz icin problem edip çözüm bulun. Ayni sekilde dislerinizi de sağlığınız icin düşünün. Insanin baski hissetmesi cevresinden daha cok kendi zihniyle alakali bir durumdur. Yanlis birsey yapmiyorsam kimseyi dinlemem yanlista yapsam kimseyi ilgilendirmez diyin yahu. Az kendinize güvenip öz saygınızı yükseltin. Sizden bir tane daha yok. Esinizi sevin atak olun canlanin biraz

Eşin neden evlenmemiş eski sevgilisiyle?

İnsanlar hayatlarında birileriyle birlikte olurlar kimi evlilikle sonuçlanır kimi ayrılır.. Eşinin sana karşı bi duygusu oLmasaydı seninle evlenmezdi bu aşktır sevgidir onu bilemeyiz.. Her insan farklıdır senin saçın güzeldir benim burnum diğerinin eli.. Sen kendin ol ve seni eşin böyle sevdiyse ona benzemeye çalışma.. giyimine özen göster kendine bak ilk önce kendin için yap sen nasıl istersen öyle giyin öyle gez öyle ye.. Kimsenin lafına kulak asma.. Kendin olduğunda her zaman kazanan sen olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…