- Konu Sahibi umutsuzvaka27
-
bütün problem avm'de başlar zaten avm konuşmak iletişim için en kötü yerdir. orda vahşi kapitalizm sana söz hakkı tanımaz. gidin doğada başbaşa kalın avm kölesi olmayı biraz bırakındışarı beraber çıkıyoruz aslında,hatta avm ye gittiğimiz zaman bak sende istediğin bişey varsa diyo,bende diyorum tamam biz gezelim sen de şu mağazaya git diyorum mesela,yok diyo benim girdiğim mağazaya falan benle giriyo benle çıkıyo,yemek falan yiyoruz çıktığımızda,ama öyle sohbet falan yok
Canım çocuğuna bu kadar düşkünde peki çocukla hep beraber parka, alışverişe falan gitmiyomusunuz. O zamalarda iletilimiz nasıl?
hiç bu konuda yorum yapmayın, konu açmayın
kendinize bir dünya oluşturun, kızınız ve siz olun sadece
onu umursamayın, plnlarınızı ona göre yapmayın, kendi istediğinizi alın, yapın gezin
sizi sindirmeye çalışıyor, sinmeyin
ama saldırgan da olmayın, bişey mi yapılacak mesela, şu yapılacak demeyin, ya kendiniz yapın, ya da yapamıyosanız ona söylemeyin, tamirci çağırın vs
yemeğinizi yiyin, sofraya gelmiyosa toplayın, çağırmayın bile
işe yarıyosa bu yarar
yaramıyosa zaten adam sizi gözden çıkarmış, alışın böyle böyle bu duruma
ama konuşmayın bu bahsi, sen benim umurumda değilsin i davranışalrınızla hissettirin
bütün problem avm'de başlar zaten avm konuşmak iletişim için en kötü yerdir. orda vahşi kapitalizm sana söz hakkı tanımaz. gidin doğada başbaşa kalın avm kölesi olmayı biraz bırakın
napıyım cnm benle konuşmayan adama ne diyeyim hadi deniz kenarına gidip oturalım diyemiyorum sonuçta.o istiyo çıkıoruz işte.aslında şöylede bi durum var,bizsiz de çıkmaz dışarı,hani ben çıkıyorum,gidiyorum,yok ark.buluşcaz olayıda yok.çıkarsa bizle,yoksa çıkmaz
hayatım karşına al konuş dinlemesin sağla sert ol. eğer seni takmıyorsa fazla uzatma evi terk et. sende biliyorsun ki ilişki böyle yürümez ve bunu da bil ki ondan daha yakışıklı daha saygılı daha iyi sevişen binlerca adam bulabilirsin o senin kaderin olamaz. sana saygısı olmayan herife sende saygı duyma
erkek değilim sadece feminist bir üniversiteli kızım ve kadınların ezilmesine tahammül edemeyen bir tc vatandaşıyım. kendinizi ezdiriyorsunuz ve evin bir köşesine geçip mucize bekliyorsunuz.nedendir bilmem ama içimden bir ses senin erkek olduğunu söylüyor.
napıyım cnm benle konuşmayan adama ne diyeyim hadi deniz kenarına gidip oturalım diyemiyorum sonuçta.o istiyo çıkıoruz işte.aslında şöylede bi durum var,bizsiz de çıkmaz dışarı,hani ben çıkıyorum,gidiyorum,yok ark.buluşcaz olayıda yok.çıkarsa bizle,yoksa çıkmaz
yok hiç ayrılalım demedi,gerçi dese hepiniz haklısınız bu saatten sonra düzelmez.kendim için ayrılamadım ondan ama bebeğimin huzurlu bi ortamda büyümesi için ayrılabilirim artık ondan.yapacak bişey yok.ben hala çok seviyorum.ayrıca onun işi ve kariyeri çok çok iyi konumda,bende ünv mezunuyum ama öyle savsak bi bölüm işte.kendi işimi yapmadım zaten hiç.iş yok çünkü,sekreterlik,asistanlık,satın alma falan yaptım şimdiye kadar.dolayısıyla beni kendi o çok kariyerli arkadaşlarındanda uzak tutuyor.benden utanıyor ssanırım.kendiyle aynı işi yapanlarla çok ii anlaşıyor.bi başkasıyla(kendi işiyle aynı işi yapan biriyle) evlenseydi onu arkadaş ortamlarına sokardı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?