- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka27
-
nasıl kılo alıcaksın
12 cam kavanoz alıyosun birine fındık digerinede cevız koyuyosun her sabah 10 fındık 5 ceviz yıyosun kahvaltıdan önce bir kaşıkta doğal köy yapımı pekmez yıyıosun 3.4 kayısı yıyosun tlf saatını kur her sabah bunları ye ayda ben 5 kılo aldım
artı b.12 vıtamınleri kullandım
türkiyed gitmedım dr kalmamıştı benımde ne ılaçlar ne mantılar gece yarıları 6 lahmacunu yıyıodum zorlaya zorlaya yok banamısın demedı bunlardan aldım ben hemen yapmaya başla bişey daha öneririm daha sonra sana bana hatırlat şuan çıkıcam sonra görüşürüz tatlım ne olursa olsun üzülme kafana takma kendını deegiştir
saçlarından başla mesela tamamen degiştir ama sonra giyim tarzını degiştir ,eşin eve gelmeden hafif makyajını ıhmal etme ve parfümünü
Öncesi için ah vah demenin keşkelerin bir anlamı yok.
Hata üstüne hata olmuş gerçekten.
ama senin psikolojini de anlıyorum.
Böyle, aynı şartlarda kendini o evliliğe mecbur bırakan bayan çok.
Sonrası da benzer oluyor.
Senin yine durumun iyi yani toparlanabilir bence, çocukla çok ilgili en azından iyi bir baba..
Ben hiç bir erkeğin zorla evleneceğine inanmıyorum.
Sana sevgisi varmış ki evlenmiş. Ha şüpheleri vardır o başka.
Neyse şuan neler yapabileceğin üzerinde düşünelim.
Kendini sen ona yakıştırmazsan baştan kaybedersin.
Ne demek bölümün kötü benden utanır falan sen onun eşisin.
Öyle ya da böyle.
Evliliğinin içini dışa belli etmeyeceksin.
Bu durumdan faydalanmak isteyen o... çok olur emin ol.
Hemen kendini toparlıyorsun.
Mutlu bir anne oluyorsun.
Güzel yemekler yap,sofralar kur.
Kilo almak için gayret et.
Öğünlerini atlama kesinlikle.
Ve bir yandan iş ara netten başvurular yap. İyi bir iş çıkar belli mi olur.
Çalışmak sana iyi gelecektir.
Giyiminle, güler yüzünle onun sana ilk aşık olduğu o günlere dön.
Umarım her şey düzelir.
Düzelmezse de ayrılırsın. Şu durumdan daha mutsuz olmazsın emin ol.
Sağlığına dikkat et. Bebeğinin sana ihtiyacı var unutma..
evet göremedim bazı şeyleri.bunca ilgisizliğin arasında en ufacık bi hareketinden umutlanıp beni sevdiğini düşünüp ayrılamadım zaten o da seviyorum ama sevgi yetmez anlaşamıyoruz diyodu.ben hep olur,düzelir,anlaşamayacak ne var diyodum.bi de çok merak ediyorum kızlar,erkekler sevmedikleri,istemedikleri bir kadından olan bebeği yinede çok severler mi?
evet göremedim bazı şeyleri.bunca ilgisizliğin arasında en ufacık bi hareketinden umutlanıp beni sevdiğini düşünüp ayrılamadım zaten o da seviyorum ama sevgi yetmez anlaşamıyoruz diyodu.ben hep olur,düzelir,anlaşamayacak ne var diyodum.bi de çok merak ediyorum kızlar,erkekler sevmedikleri,istemedikleri bir kadından olan bebeği yinede çok severler mi?
severler bence
Benim bildiğime göre erkekler;
Sevdiği kadından olan çocuğuna taparlar,
Her şeyiyle ilgilenirler
Mükemmel baba olmaya çalışırlar
Sevmediği kadından olanı
Sadece severler
Bazısı onu da yapmaz :)
işte benim için bir umut ışığı daha,benim eşim kızımıza tapıyor resmen.baba oldum diye giyim kuşamını değiştirdi resmen,hayat sigortası yaptıracakmış,kızım uyurken bile özlüyor onu,uyansın diye başında bekliyo bildiğin
canım inş bebeğe karşı hep böle devam eder.hayatımdaki en güzel şey diyor onun için.herşeyini aldı etti.herşeyin en iyisini aldı.imkanı olsa benim kucağıma hiç vermicek onla yatıp kalkıyo.ne kadar yorgun olsada bebişle uğraşıyoo.bebeğimizi çok seviyo.söylüyorum böyle yapma nolur diyorum.hiç üstüne gidip kavga moduna girmiyorum zaten.
Canım çocuğuna bu kadar düşkünde peki çocukla hep beraber parka, alışverişe falan gitmiyomusunuz. O zamalarda iletilimiz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?