mutsuzluktan geberiyorum

nasıl kılo alıcaksın
12 cam kavanoz alıyosun birine fındık digerinede cevız koyuyosun her sabah 10 fındık 5 ceviz yıyosun kahvaltıdan önce bir kaşıkta doğal köy yapımı pekmez yıyıosun 3.4 kayısı yıyosun tlf saatını kur her sabah bunları ye ayda ben 5 kılo aldım

artı b.12 vıtamınleri kullandım

türkiyed gitmedım dr kalmamıştı benımde ne ılaçlar ne mantılar gece yarıları 6 lahmacunu yıyıodum zorlaya zorlaya yok banamısın demedı bunlardan aldım ben hemen yapmaya başla bişey daha öneririm daha sonra sana bana hatırlat şuan çıkıcam sonra görüşürüz tatlım ne olursa olsun üzülme kafana takma kendını deegiştir

saçlarından başla mesela tamamen degiştir ama sonra giyim tarzını degiştir ,eşin eve gelmeden hafif makyajını ıhmal etme ve parfümünü

12 gibi olmuşya :) 2 cam kavanoz

Öncesi için ah vah demenin keşkelerin bir anlamı yok.
Hata üstüne hata olmuş gerçekten.
ama senin psikolojini de anlıyorum.
Böyle, aynı şartlarda kendini o evliliğe mecbur bırakan bayan çok.
Sonrası da benzer oluyor.
Senin yine durumun iyi yani toparlanabilir bence, çocukla çok ilgili en azından iyi bir baba..
Ben hiç bir erkeğin zorla evleneceğine inanmıyorum.
Sana sevgisi varmış ki evlenmiş. Ha şüpheleri vardır o başka.

Neyse şuan neler yapabileceğin üzerinde düşünelim.
Kendini sen ona yakıştırmazsan baştan kaybedersin.
Ne demek bölümün kötü benden utanır falan sen onun eşisin.
Öyle ya da böyle.
Evliliğinin içini dışa belli etmeyeceksin.
Bu durumdan faydalanmak isteyen o... çok olur emin ol.
Hemen kendini toparlıyorsun.
Mutlu bir anne oluyorsun.
Güzel yemekler yap,sofralar kur.
Kilo almak için gayret et.
Öğünlerini atlama kesinlikle.
Ve bir yandan iş ara netten başvurular yap. İyi bir iş çıkar belli mi olur.
Çalışmak sana iyi gelecektir.
Giyiminle, güler yüzünle onun sana ilk aşık olduğu o günlere dön.
Umarım her şey düzelir.
Düzelmezse de ayrılırsın. Şu durumdan daha mutsuz olmazsın emin ol.
Sağlığına dikkat et. Bebeğinin sana ihtiyacı var unutma..

çok çok tşk ederim yazdıklarını okurken bile yüzüme bi tebessüm,içimede bi dolu hırs geldiii

aşk öyle birşey ki aslında görüyorsun ama görmek istemiyorsun sen çok aşık olmuşsun o nedenle vazgeçememişsin herşeye katlanırım sanıyor insan ama zaman geçince anlıyor tek taraflı aşkın mutlu etmeyeceğini. Çünkü insan değer görmek istiyor biri tarafından sevilmek okşanmak vs.
Eşin açısından bakarsak bence o sana aşık olmamış, aşık olmadığın biriyle yaşamakta zor maalsef, o da farklı bir ızdırap. Ama vicdanlıymışki seni terk etmemiş ne olursa olsun. Ama ne aşık olmadığın biriyle yaşamak kolaydır, ne de sana aşık olmayan biriyle. İkisini de yaşadım çünkü. Allah yardımcın olsun ama bu kadar mutsuzsan da ayrl bence. ama ayrıl demek kolay tabi, kendin için neyin iyi olacağını düşünüyorsan o yönde ilerle..

evet göremedim bazı şeyleri.bunca ilgisizliğin arasında en ufacık bi hareketinden umutlanıp beni sevdiğini düşünüp ayrılamadım zaten o da seviyorum ama sevgi yetmez anlaşamıyoruz diyodu.ben hep olur,düzelir,anlaşamayacak ne var diyodum.bi de çok merak ediyorum kızlar,erkekler sevmedikleri,istemedikleri bir kadından olan bebeği yinede çok severler mi?

severler bence

boşuna ümitlenmeyeyim yani

Becede severler, sonuçta senden bir parça neden sevmesin ki. Sen hala eşini seviyorsun sanırım onca şeye rağmen. ama sonradan adam sana aşık olmaz. Zorla aşık olunamıyor çünkü. O nedenle ya bu durumu kabul edeceksin ya da ayrılacaksın.

bu şekilde ne kadar evliliğini sürdürebilirsin ki canım seni evde yok sayması çok can yakıcı bir durum.kocan sana yeniden aşık olur mu bilmiyorum ama olmuyorsa da zorlamanın anlamı yok kendini daha fazla mutsuz etme hayatında yeni bir sayfa açabilirsin

Benim bildiğime göre erkekler;
Sevdiği kadından olan çocuğuna taparlar,
Her şeyiyle ilgilenirler
Mükemmel baba olmaya çalışırlar
Sevmediği kadından olanı
Sadece severler
Bazısı onu da yapmaz :)

işte benim için bir umut ışığı daha,benim eşim kızımıza tapıyor resmen.baba oldum diye giyim kuşamını değiştirdi resmen,hayat sigortası yaptıracakmış,kızım uyurken bile özlüyor onu,uyansın diye başında bekliyo bildiğin

Sayfaları hızlı hızlı geçtim
Şöyle bir gözattım da
Bilgisayar başındayken ne yapıyorsun diye sormuş ya
Bak havalar da güzelleşiyor
Al bebeğini, çık dolaş,
Hem açılırsın, hem de eşin de seni merak eder
Konu konuyu açar, belki kaynaşırsınız :)
Evet öncesi kötü sizin olayınızın ama
Ortada günahsız bir yavru var
Al karşına güzelce konuş bakalım derdi neymiş?

öyle yapıcam zaten,kaybettiğim kiloları geri alcam çünkü çok kötü görünüyorum şu an zayıflıktan,süslenip püslenip kızımıda alıp gezmelere çıkıcam dışarı bakalım tepkisi ne olck

Canım çocuğuna bu kadar düşkünde peki çocukla hep beraber parka, alışverişe falan gitmiyomusunuz. O zamalarda iletilimiz nasıl?

Bunun gibi insanlari Allah`a havale et canim, ne guzel birde yavrunuz var, yapamayiz olmuyorda neyis .. Ama yatarken gezerken iyidi tabi.. Sabrin sonu selamettir hakkinda hayirlisi canim, sabret ama kendinide uzme ..

hiç bu konuda yorum yapmayın, konu açmayın
kendinize bir dünya oluşturun, kızınız ve siz olun sadece
onu umursamayın, plnlarınızı ona göre yapmayın, kendi istediğinizi alın, yapın gezin
sizi sindirmeye çalışıyor, sinmeyin
ama saldırgan da olmayın, bişey mi yapılacak mesela, şu yapılacak demeyin, ya kendiniz yapın, ya da yapamıyosanız ona söylemeyin, tamirci çağırın vs
yemeğinizi yiyin, sofraya gelmiyosa toplayın, çağırmayın bile

işe yarıyosa bu yarar
yaramıyosa zaten adam sizi gözden çıkarmış, alışın böyle böyle bu duruma
ama konuşmayın bu bahsi, sen benim umurumda değilsin i davranışalrınızla hissettirin

sabreden dervis muradina ermis... derler :)
sende sabret süphesiz ALLAH mukafatini verir...
diger arkadaslarin dedigi gibi canim al kizini cik dolas sordugu vakitde, hiiic öyle bir dolasdim hava aldik diye sakince cvp ver...
sakin ama tavir yapma ters tepki edebilir...

Son düzenleme:
Sizi simdi degil taa sevgiliyken gozden cikarmis. Hamilelikle bebekle filan ilgisi yok. En bastan bu is olmaz demis, yalvarip yakarip neredeyse zorla evlenmissiniz. Bundan baska nasil bir sonuc bekliyordunuz ki, anlamadim.
Bu yuzden aranizin hicbir zaman duzelecegini sanmiyorum. Benim tavsiyem aranizda konusup ne yapacaginiza karar verin. ya boyle ayni evde yabanci gibi yasarsiniz, ya da bosanirsiniz gibime geliyor.

Canım çocuğuna bu kadar düşkünde peki çocukla hep beraber parka, alışverişe falan gitmiyomusunuz. O zamalarda iletilimiz nasıl?

dışarı beraber çıkıyoruz aslında,hatta avm ye gittiğimiz zaman bak sende istediğin bişey varsa diyo,bende diyorum tamam biz gezelim sen de şu mağazaya git diyorum mesela,yok diyo benim girdiğim mağazaya falan benle giriyo benle çıkıyo,yemek falan yiyoruz çıktığımızda,ama öyle sohbet falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…