mutsuzluktan geberiyorum

zaten flört döneminde hem ayrılalım yapamayız diyodu hem de bi taraftan gerçekten senden bi çocuğum olsun çok istiyorum diyodu.bi arkadaşta sölemiş zaten bunca ilgisizlik ne gibi sonuçlar doğurur hiç bilmiyorum.sevgiye,ilgiye,iki sohbete öyle çok ihtiyacım var ki.ama herkese ders olsun işte.yürümüyosa bişiler zorlamanın alemi yokmuş.zorladım evet şimdi çoook daha mutsuzum.

.....................................

Her erkek erkek olarak doğuyor da, her erkek adam olamıyor işte...

Sana verecek cevabım var da, ne terbiyem müsade eder ne de senin seviyene düşmek isterim...

Diyebileceğim tek şey: Umarım günün birinde evlenirsin de şu sorduğun soruyu bi başkası da eşine sorar. umarım..

ya siz varya kocanız tarafından doyuma ulaşmayan tayfadansınız daha ne diyeyim

sen matematikçi oldugundan eminmisin ? hayır türkçe okuman yazman yok gibide ,sitenın aını bir daha oku istersen ,yada yanında biri varsa ona okut ve hızla kaybol burdannnnnn

aydın06 sen hala burdamıısn kızlar banlayın şunuya

işte kısaca çocuklarıma iyi anne olur, benim de evimin işini görür hem güzel de, hazır hamile de evleneyim bari olayı. siz konuşmaya çalıştıkça ne diyor size yani ne gibi bir açıklaması var bebekle ilgilenmekten onunla oynamaktan onu düşünmekten sanki sizi unutuyor. hele ki şimdi bebeğinizin en şirin zamanları ben yine de bebekle alakalı olduğunu düşünüyorum ama önceki cümlelerimin de etkili olduğunu düşünüyorum. bir süre geri çekin kendinizi o konuşmadıkça siz konuşmaya çabalamayın illa ki durumun farklılığını görecektir bu farkındalık bile çok önemli.

bak bacım işine bak sana kemik tamadım yeter ya ne bu yeter gerçekten

terbiyesizzzzzzzzz seni ,burda kımse ıstemıyor defollll ne yüzsüzsünya kaç kere söledler sana burası bıızm yerımız diye adam gibi adam kendıne laf söletmez ıkıleee hadı ,hadiii hadiiii

yazmayın bencede konu sahıbınn konusu dagıldı ıyıceya

evet bende öyle düşündüm.mesela tekrar kilo alsam,normal insan kıvamına gelsem(inan ki çocuk gibi kaldım şu an aynaya bakmak bile istemiyorum o denli kötü durumdayım),tekrar yavaş yavaş kendimle ilgilenmeye başlasam,onla konuşmaya çalışmasam,hatta havalar düzeliyor dışarı çıkmama falan karışmaz zaten normalde,dışarı çıksam kızımı alıp şöyle süslenip püslenip.ben ona diyeceğimi dedim,ben bir kadınım ilgiye ihtiyacım var.gerisini o düşünsün,tabii ki kalkıp bi terbiyesizlik yapacak değilim.ama o ondan uzaklaştığımı düşünüp benimle ilgilenmeye başlarmı ki?

Hata yapmışsınız evet... Böyle bir durumda hatanın farkında olmakta kötüdür ya...
Çözümü var mıdır bilemem ama bi süre ayrı yaşamak iyi gelebilir.

ya siz varya kocanız tarafından doyuma ulaşmayan tayfadansınız daha ne diyeyim

iyi bi kızla beraber olacam en iyi pozisyon hangisidir söyle bakalım sen en çok nasıl yapılıyorsun

bak bacım işine bak sana kemik tamadım yeter ya ne bu yeter gerçekten

ucundan öp istersen

Pozisyon aramaya buraya mı geldin?
Senin beynini kuşa taksan hayvan ters uçar.

Umarım yakınların buradadır da onlar gösterir sana pozisyon.
Edepsiz herif.

Buradaki bütün kızlar bana üste cevap yazan ERKEK ÜYEYİ altta şikayet butonuna tıklayıp ERKEK ÜYE diye banlasın lütfen

Konu sahibi; bizim söyleyeceğimiz her şey senin canını yakacak... Sen baştan lades demişsin, sen en başta yenilmişsin ama hala yarışmaya devam etmişsin, üstelik kazanamayacağın baştan belli iken...

Zorla olmuyor, sen bunu yaşıyorsun. Daha ne kadar zorlayabilirsin bu ilişkiyi? Eşin de söylemiş bunu... Bebeğinin geleceğini düşünerek sağlıklı bi karar vermeni dilerim. Bu şekilde ona da zarar vereceksin.

bence kendinize bakmalısınız güzelleşip onu umarsamazsanız sizi kaybetme korkusuna kapılabilir. siz de onu umursamayın bakalım ne olacak.

süslenip püslenmek kendine bakmak tabi iyi fikir, bunu eşin için değil önce kendin için yapmalısın zaten o ayrı canım..
eşine ilgiye ihtiyacım var dediğinde aklından geçen şeyi çok iyi biliyorum , belki yüzüne bile söylemiştir: ben senle zorla evlenmedim, sen beni zorladın resmen bu evliliğe dicektir..
emin ol bakımlı da olsan dünyanın en güzel kadını da olsan baştan nasılsa öyle gider, ben bunları söylemek zorunda hissettim kendimiüzülerek de olsa..
sen kendi ayaklarının üstünde duran bi kadın ol ve çocuğunu güzel yetiştir, yarın bi gün bu adam seni bıraktığında(ki Allah göstermesin tabi ki ama her şeyi düşünmek lazım) elinde bi güvencen olsun, umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir canım

Son düzenleme:
Medeni kararlar alınmalı iki tarafında hayatını mahvetmemeli.. Medenice hem kendi hayatınızı sonrada çocuğunuzun hayatını düşünüp mantıklı kararlar alınmalı diye düşünüyorum.. Ama bekarken ayrılmayan evliyken nasıl ayrılır bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…