- Konu Sahibi umutsuzvaka27
-
.....................................
ya siz varya kocanız tarafından doyuma ulaşmayan tayfadansınız daha ne diyeyim
arkadaşlar konu sahibi olarak çok rica ediyorum cevap vermeyin şuna,siz yazdıkça yazıyor işte benim derdimde arada kaynıyor.gerçekten o kadar üzülüyorum ki,derdimi paylaşacak kimsem yok burası dışında.burdada insanlar kendi can sıkıntılarını geçirmek için saçmalıyorlar ya.inancımı güvenimi kaybediyorum tamamen.
Ben öperim nerdeKonunu kaynatmak istemezdim özür dilerim :26: Şu nonoşu boşverelim, Kazen abisi gelir de öper onu birazdan nasıl olsa...
Bacım sen daha benimle tanışmadınnbak bacım işine bak sana kemik tamadım yeter ya ne bu yeter gerçekten
zaten flört döneminde hem ayrılalım yapamayız diyodu hem de bi taraftan gerçekten senden bi çocuğum olsun çok istiyorum diyodu.bi arkadaşta sölemiş zaten bunca ilgisizlik ne gibi sonuçlar doğurur hiç bilmiyorum.sevgiye,ilgiye,iki sohbete öyle çok ihtiyacım var ki.ama herkese ders olsun işte.yürümüyosa bişiler zorlamanın alemi yokmuş.zorladım evet şimdi çoook daha mutsuzum.
Ben öpmicem benim bi abim var çok tatlı o öpsün müucundan öp istersen
bak bacım işine bak sana kemik tamadım yeter ya ne bu yeter gerçekten
işte kısaca çocuklarıma iyi anne olur, benim de evimin işini görür hem güzel de, hazır hamile de evleneyim bari olayı. siz konuşmaya çalıştıkça ne diyor size yani ne gibi bir açıklaması var bebekle ilgilenmekten onunla oynamaktan onu düşünmekten sanki sizi unutuyor. hele ki şimdi bebeğinizin en şirin zamanları ben yine de bebekle alakalı olduğunu düşünüyorum ama önceki cümlelerimin de etkili olduğunu düşünüyorum. bir süre geri çekin kendinizi o konuşmadıkça siz konuşmaya çabalamayın illa ki durumun farklılığını görecektir bu farkındalık bile çok önemli.
kızlar burayı arkadaşımdan duydum ve hemen paylaşmak istedim sıkıntımı sizlerle.önce biraz gezindim forumda sanırım biraz tepki alacağım ama olsun ne yapabilirim.kendim ettim kendim buldum.
eşimle 1 yıldır evliyiz.5 sene flört ettik ama bu 5 sene içinde eşim benden ayrılmayı çok denedi.anlaşamıyoruz,edemeiyoruz diyordu.seviyormusun diye sorduğumda seviyorum ama sevgi yetmez demişti.neyse sonuç olarak hep ağladım yeri geldi yalvardım onsuz yapamayacağımı düşünüyordum çünkü.5 yıl içerisinde eşimle birliktede oluyorduk.aslında benim ilk erkek arkadaşımdı.ve ilk birlikteliğimizde o bana zorla sahip oldu.yapmayacağım demişti ama yaptı.neyse aranızda o duruma kadar gelmeseydin diyenleriniz olur.herkesin kendi tercihi işte.yanlış yaptığımı tabii ki kabul ediyorum.sanırım benim bu yalvarmalarımda da hep bunu düşünüp vicdan mı yaptı ne o da bırakmadı beni.ama hep kötü davrandı bana.ilgisiz,sevgisizdi bana karşı.şimdi düşünüyorumda neden çektim bütün bunları.keşke zamanında dönüp arkamı gidebilseydim o ayrılalım dediğinde ama yapamadım işte.
sonra 5.yılımızda ben hamile kaldım.tabii ki asla bebekten vazgeçmeyeceltimçböyle bir hata yaptıysam arkasında duracaktım.eşim bunu bildiği için mi bilmem aldırmanı istemiyorum bebeği dedi.aldırmam zaten dedim.1 ay 2 ay 3 ay 4 ay geçti.hiç bişey yapmadı.hani evlenelim lafı bile geçmedi.en son dayanamadım kız kardeşini aradım anlattım durumu.o da hemen evlenin dedi.abisini aradı.eşimde iyi tamam bizimkilerle konuş bişiler yapalım dedi.(bu arada kimse onu zorlayamaz)
neyse evlendik.kızım doğdu dünya tatlısı.eşim kızımızı çok seviyor.benden daha çok ilgileniyor.ama benim yüzüme bile bakmıyor.tek kelime konuşmuyor.hatta yanımda bile yatmıyor.her gece yanıma gelir yatar diye bekliyorum gelmiyor.gelsin sarılıp uyuyalım diye dualar bile ediyorum.ama yok.çok mutsuzum diyorum.ben sana yıllarca söyledim yapamayız edemeyiz diye ama sen beni hiç takmadın diyor.
anlayacağınız mutsuzluktan gebriyorum.bağıra bağıra ağlamak istiyorum.
ya siz varya kocanız tarafından doyuma ulaşmayan tayfadansınız daha ne diyeyim
iyi bi kızla beraber olacam en iyi pozisyon hangisidir söyle bakalım sen en çok nasıl yapılıyorsun
bak bacım işine bak sana kemik tamadım yeter ya ne bu yeter gerçekten
ucundan öp istersen
evet bende öyle düşündüm.mesela tekrar kilo alsam,normal insan kıvamına gelsem(inan ki çocuk gibi kaldım şu an aynaya bakmak bile istemiyorum o denli kötü durumdayım),tekrar yavaş yavaş kendimle ilgilenmeye başlasam,onla konuşmaya çalışmasam,hatta havalar düzeliyor dışarı çıkmama falan karışmaz zaten normalde,dışarı çıksam kızımı alıp şöyle süslenip püslenip.ben ona diyeceğimi dedim,ben bir kadınım ilgiye ihtiyacım var.gerisini o düşünsün,tabii ki kalkıp bi terbiyesizlik yapacak değilim.ama o ondan uzaklaştığımı düşünüp benimle ilgilenmeye başlarmı ki?
Medeni kararlar alınmalı iki tarafında hayatını mahvetmemeli.. Medenice hem kendi hayatınızı sonrada çocuğunuzun hayatını düşünüp mantıklı kararlar alınmalı diye düşünüyorum.. Ama bekarken ayrılmayan evliyken nasıl ayrılır bilemiyorum.Konu sahibi; bizim söyleyeceğimiz her şey senin canını yakacak... Sen baştan lades demişsin, sen en başta yenilmişsin ama hala yarışmaya devam etmişsin, üstelik kazanamayacağın baştan belli iken...
Zorla olmuyor, sen bunu yaşıyorsun. Daha ne kadar zorlayabilirsin bu ilişkiyi? Eşin de söylemiş bunu... Bebeğinin geleceğini düşünerek sağlıklı bi karar vermeni dilerim. Bu şekilde ona da zarar vereceksin.
Buradaki bütün kızlar bana üste cevap yazan ERKEK ÜYEYİ altta şikayet butonuna tıklayıp ERKEK ÜYE diye banlasın lütfen
Buradaki bütün kızlar bana üste cevap yazan ERKEK ÜYEYİ altta şikayet butonuna tıklayıp ERKEK ÜYE diye banlasın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?