- 13 Eylül 2016
- 2.882
- 5.857
- 158
it oğlu it diyene kadar siz hatalısınız, kusura bakmayın. adam size küfretmemiş, durup dururken de küfretmiyor, ani frende insanlık hali ağzından argo bi laf çıkabilir. çook normal. ama siz rahatsızsınız ve istemiyorsunuz diyelim, bunu söylemenin yolu bu değil. "tatlı dille uyardım" diyorsunuz ya, kardeşinin yanında tatlı dille uyarmak hiç tatlı olmuyor. annesi gibi duruyorsunuz. yalnız olduğunuz bi zamanda "ben hiç sevmiyorum duymayı ya, o zamanlarda bile kendini tut lütfen hele bi de kardeşin vardı yanımızda" desen o zaman tatlı olur. illa kardeşinin yanında kendinizi kötü hissettiğiniz için bir şey demek ihtiyacı duyuyorsanız "höh mustafa?!" gibi bir tepki verip şakaya vurabilirdiniz. anlardı.
sakızı falan uyarmanız. ne bileyim. adam cidden irrite olmuştur. haklı da.
it oğlu it diyince her şey değişiyor ama. onunla ilgili bir şey yazmadım çünkü zaten o da orda hatasını biliyordur, özür diler barışırsınız muhtemelen. barıştıktan sonra adamı tekrar rencide etmeyin, siz de hatalarınızı düzeltin diye yazdım. yoksa onun dediği çok ağır.
sakızı falan uyarmanız. ne bileyim. adam cidden irrite olmuştur. haklı da.
it oğlu it diyince her şey değişiyor ama. onunla ilgili bir şey yazmadım çünkü zaten o da orda hatasını biliyordur, özür diler barışırsınız muhtemelen. barıştıktan sonra adamı tekrar rencide etmeyin, siz de hatalarınızı düzeltin diye yazdım. yoksa onun dediği çok ağır.