• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum çünkü...

Universitede dengesiz ce duzensiz beslenmeden 71/kg ya kadar cikmistim.Boyum 170 ama 71 kg baya iri yari gorunuyordum 42-44 beden giyiyordum. Zamanla verdim,azmettim.Evlendigimde 55 kg dum.Su anda bir cocuk annesiyim 3 aylikda hamileyim 56 kiloyum.Bunlari yazmamin sebebi, bi donem insanlarin fazla kilosu olabiliyor.Duzenli beslenme,yuruyus ve azimle kurtuldum.Umitsizlige kapilmayin.Allah kolayliklar versin.

Böyle ısmarlama diyet tavsiye etmeyelim bence herkesin bünyesi ve kilo alma sebebi farklı size faydalı olan onda ise yaramayabilir ama sizi de tebrik ederim verdiğiniz kilo miktarı gerçekten büyük basari
Benimki sadece bi öneri, fayda gördüğüm şeyi tavsiye ediyorum. Diyet yapacak kişi ne olduğunu araştırır öyle başlar heralde, mantıklı olan bu zaten.

Bende su an rejimdeyim. Şöyle söyleyim 168 boyum var evlenirken 52 kiloydum. İki ay geçti 62 kiloyu gördüm ve ne ara olduğunu bile anlamadım derken hamile kaldım ve hamileliği tamamladığımda 85 kiloydum. Yani bir yılda 33 kilo almıştım. Doğumda sadece 5 kilom gitmişti ve sütüm olmadığından emzirerek de vermedim maalesef. Aradan iki yıl geçti geçen ay 66 kiloydum dedim artık bu iş bitsin. 55 olana kadar durmak yok. Eskiden rejime girince hemen herkese ilan ederdim. Şimdi öyle yapmadım. Sende yapma kimseye rejimdeyim deme. İkram edilenlere Can'ının istemediğini söyle bu sayede rejim psikolojisine girmezsin birde instagram kullanıyorsan perisoko diye bi kadın var onu mutlaka takip et

Evet arkadaşlar mutsuzum çünkü çok kilo aldım gerçekten çok şişmanım üniversiteye başladım ve kendimle barışık değilim. 95 kiloyum, 166 boyum var... 44 beden giyiyorum... Kilo vermem gerektiğinin farkındayım ben de . Ama verene kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. of
Keske tek dert bu olsa hayatta takma boşver olur gider

Evet arkadaşlar mutsuzum çünkü çok kilo aldım gerçekten çok şişmanım üniversiteye başladım ve kendimle barışık değilim. 95 kiloyum, 166 boyum var... 44 beden giyiyorum... Kilo vermem gerektiğinin farkındayım ben de . Ama verene kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. of

bi rahatsızlığın yokken sadece kendi zevkin için yiyorsan yemeyi bırakacaksın
spor yapacaksın
başka yolu yok bence.
çok kilolu olmak hem sağlıksız hem de senin özgüvenini zedeleyebilir.
gencecik kızsın istediğini alıp giymek, rahat hareket etmek varken neden uğraşmayasın kilo vermek için?

Benimde kilo vermem gerekiyor boyum 162 kilom 85 benden düşündün bedenin gayet iyi 44 beden. Ben 46-48 giyiyorum zayiflamam lazimm:(

Karatay diyeti yap.Ben 10 günde 2.5 kg verdim ve internetten leslie hareketleri var kendine uygun olanını bul.Açlık seker krizlerine girerdim,karatayla günde 2 öğün yiyorum acıkmıyorum da.. Tavsiye ederim...

bende 158 boyunda tahmini 80 kiloyum eşim sorun etmiyor ama etraftan işte kapılardan geçemiyorsun gibi sözler duyuyorum 2 hamilelik yasadım ilk bebegimi kaybettim depresyon dayım vs.

Bende su an rejimdeyim. Şöyle söyleyim 168 boyum var evlenirken 52 kiloydum. İki ay geçti 62 kiloyu gördüm ve ne ara olduğunu bile anlamadım derken hamile kaldım ve hamileliği tamamladığımda 85 kiloydum. Yani bir yılda 33 kilo almıştım. Doğumda sadece 5 kilom gitmişti ve sütüm olmadığından emzirerek de vermedim maalesef. Aradan iki yıl geçti geçen ay 66 kiloydum dedim artık bu iş bitsin. 55 olana kadar durmak yok. Eskiden rejime girince hemen herkese ilan ederdim. Şimdi öyle yapmadım. Sende yapma kimseye rejimdeyim deme. İkram edilenlere Can'ının istemediğini söyle bu sayede rejim psikolojisine girmezsin birde instagram kullanıyorsan perisoko diye bi kadın var onu mutlaka takip et
bende evlendigimde 50 kiloydum şuan 80 85 varım galiba tartılmadım emzirirken kilo veremedim malesef bende dikkat ediyorum ama eşim dışında kilo veriyorsun diyen yok ki elbiselerim artık bollaşıyor falan biraz çevre de önemli

bende 158 boyunda tahmini 80 kiloyum eşim sorun etmiyor ama etraftan işte kapılardan geçemiyorsun gibi sözler duyuyorum 2 hamilelik yasadım ilk bebegimi kaybettim depresyon dayım vs.
Aynen bende ilk bebeğimi kaybettim daha 1 ay oldu kilom fazlaydi 96 kilodaydim verdim simdi 84 geliyorum gitmedi bi turlu.. İkinciyr hamile kalabilmek için 58-60 olmam lazimm :KK43: hadi beraber baslayalimm olurmu

Aynen bende ilk bebeğimi kaybettim daha 1 ay oldu kilom fazlaydi 96 kilodaydim verdim simdi 84 geliyorum gitmedi bi turlu.. İkinciyr hamile kalabilmek için 58-60 olmam lazimm :KK43: hadi beraber baslayalimm olurmu
olur özelden mesaj atsam olur mu

TAMAM baslayalım canım özelden mesaj atamadım zaten çokta önemli degil şey benim baskül yok evimde diyet gruplarına girecektim ama haftalık kilo bildirimi yapılması gerekiyormuş galiba giremedim

Seninle ayni durumdayim 2 yilda 30 kilo aldim su an 91 kiloyum. Iki hafta önce spor salonuna yazildim kesinlikle siddetle hunharca tavsiye ediyorum hemen sen de git yazil.

Bunu su sebepten söylüyorum aynen senin gibi insan icine cikamiyordum dügünlere bayramlara toplantilara hic bir yere katilmiyordum, cunku eski tanidiklarim beni gördüklerinde o şok olmus bakislari varyaaa depresyon sebebi.
Ilk olarak biraz bogazimi tutmayi denedim ama cok istahli oldugum icin o sekilde beceremedim zor geldi.
Simdi spora gidiyorum sabah bebegimi anneme birakiyorum, yeni insanlar tanidim cok da zevkli spor yapmak bosu bosuna korkmusum yapamam diye. Ve en güzeli de baslarda yapamadigim hareketleri simdi daha rahat yapabiliyorum daha hareketli oldum o eski miskinligim kalmadi pek :)

bende evlendigimde 50 kiloydum şuan 80 85 varım galiba tartılmadım emzirirken kilo veremedim malesef bende dikkat ediyorum ama eşim dışında kilo veriyorsun diyen yok ki elbiselerim artık bollaşıyor falan biraz çevre de önemli
Boşversene çevreyi onlar kötüyü söylemekte ustadır. Hele bi düş 60 lara bak bakalım zayıflamışsın demiyorlar mı

Back
X