Mutsuzum hem de çok!

Soffa

Bu da geçer yâ hû..
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
20
42
3
Hayırlı geceler hayırlı cumalar herkese.. insan bazen çok bunalıyor tanıdığina değil yabancıya açmak istiyor konuyu.. kızlar kaynanamin altındaki daireyi yaptırıyoruz oraya tasinicaz çok mutsuzum 1.5senelik evliyim çocuğum yok çok istiyorum olmasını o da olmuyor şimdilik . Herşey üst üste geliyor bu aralar hiç iyi değilim.

Kayınvalideniz ile aranız nasıl?
Çocuk konusunda akışına bırakın biraz düzeniniz otursun biraz eşinizle güzel sakin vakit geçirin.
Elbet olur.
Çok yeni evlisin düzen oturması için yolun çok çok başındasın.
Pozitif düşün şu anın kıymetini bilin yaşayın işte.
Bugünler bir daha gelmiyor çünkü..

Neden taşınıyorsunuz oraya ? 1,5 yıllık ayrılık fazla mı geldi kocanıza?
Taşınmayın , yakmayın kendinizi evliliğinizi diyeceğim ama bu da zor görünüyor galiba.
Allah yardımcınız olsun.

Neden taşınıyorsunuz oraya ? 1,5 yıllık ayrılık fazla mı geldi kocanıza?
Taşınmayın , yakmayın kendinizi evliliğinizi diyeceğim ama bu da zor görünüyor galiba.
Allah yardımcınız olsun.
Evet çok ayrı kaldı ailesinden 10dk uzaklıkta oturuyorduk şimdi tam diplerine gidiyoruz .. ve ben normalde İstanbulda oturuyodum evlenince şehir değiştim hem gurbette hem de kv ne çok yakın oy oyyy ..

Kayınvalideniz ile aranız nasıl?
Çocuk konusunda akışına bırakın biraz düzeniniz otursun biraz eşinizle güzel sakin vakit geçirin.
Elbet olur.
Çok yeni evlisin düzen oturması için yolun çok çok başındasın.
Pozitif düşün şu anın kıymetini bilin yaşayın işte.
Bugünler bir daha gelmiyor çünkü..
Kv ile aram şimdilik iyi ama herşeye çok karışan bı tip enteresan huyları var diyelim telefonu acmadik evimize kadar yolladı kaynimi meram etmiş diye

Sanırım şu an iyi olmasını dilemekten başka yapacak bir şeyiniz yok.. karamsar düşünmeyin önyargısız başlayın her şeye.. bakarsiniz böylesi daha iyi olur..

Rabbime sığınıyorum başka hiçbir çıkış yolum yok.. imtihanimi küçültsun rabbim.. aslında çocuk konusunu da çok takıyorum kafama sanki olsa onunla oyalanirim gibime geliyor

Oraya taşınmak kaçınılmaz anladığım kadarıyla.
1) kesinlikle anahtar vermeyin
2)habersiz geldiğinde kapıyı açmayın bisure sonra arayın banyodaydim ,uyuyodum zil çaldı siz mi geldiniz falan diyin
3)siz de arayıp gidin
4)yemeklerinizi evinizde yiyin
5)gidip evinde boş boş oturmayın sadece işiniz olduğunda gidin
6)asla eşinize şikayet etmeyin,inada biner, sorun yaşarsanız kv ile özel halledin
7)çocuk istiyorsanız adetinizin 10. Ve 18. Günleri arasında gün aşırı ilişkiye girin ve kendinizi rahat bırakın ki orgazm olun. Orgazm kasılmaları spermleri yumurtaya taşır.ayrıca yerçekiminden faydalanın belinize yastık koyun yarim saat yatın. Eşinize ilişkiden yarım saat once yüksek kakao oranlı çikolata ve Türk kahvesi yedirip icirin. Eşiniz bol domates,havuç,nohut tüketsin. İkiniz de sürekli incir yiyin.siz özel olarak adetin ilk 10 günü çörekotu tüketin bala karistirabilirsiniz.
En olmadı ovulasyon testi alın.

Oraya taşınmak kaçınılmaz anladığım kadarıyla.
1) kesinlikle anahtar vermeyin
2)habersiz geldiğinde kapıyı açmayın bisure sonra arayın banyodaydim ,uyuyodum zil çaldı siz mi geldiniz falan diyin
3)siz de arayıp gidin
4)yemeklerinizi evinizde yiyin
5)gidip evinde boş boş oturmayın sadece işiniz olduğunda gidin
6)asla eşinize şikayet etmeyin,inada biner, sorun yaşarsanız kv ile özel halledin
7)çocuk istiyorsanız adetinizin 10. Ve 18. Günleri arasında gün aşırı ilişkiye girin ve kendinizi rahat bırakın ki orgazm olun. Orgazm kasılmaları spermleri yumurtaya taşır.ayrıca yerçekiminden faydalanın belinize yastık koyun yarim saat yatın. Eşinize ilişkiden yarım saat once yüksek kakao oranlı çikolata ve Türk kahvesi yedirip icirin. Eşiniz bol domates,havuç,nohut tüketsin. İkiniz de sürekli incir yiyin.siz özel olarak adetin ilk 10 günü çörekotu tüketin bala karistirabilirsiniz.
En olmadı ovulasyon testi alın.
Herşeyi çok güzel yazmışsıniz teşekkür ediyorum :) bu dediklerinizi uygulayacagim biraz motive oldum :))

Cocuk icin daha erken de.
Tasinmak cok buyuk hata olur. Ilerisini gorebiliyorum. Bir yerde patlak verecektir. Bunu esinle konusabilirsin.

TuZ falan serp ayakkabisina :KK70:
Hahaha 8-9 yaslarindaydim gazeteler hediye dağıtırdı bol bol. Bi gazete büyü kitabı vermişti ve orda evinize gelen istenmeyen kişi için ayakkabısına tuz dokun diyordu. Çocuk aklı işte kuzenimin halası engelli ve bizden çıkmazdı döktük tuzu 22 sene oldu bidaha gelmedi.
Geçenlerde teyzeme anlattım böyle yaptım görümcene diye meğer o kızmış bizim istemedigimizi bildiği için. Büyü müyü hikayeymiş

Herşeyi çok güzel yazmışsıniz teşekkür ediyorum :) bu dediklerinizi uygulayacagim biraz motive oldum :))
Bazen kaçınılmaz olana uyum sağlamak gerekir. Mutlu olmak istiyorsak elimizdekini ihtiyacımıza göre sekillendirebiliriz kolay gelsin.
Son bi madde daha eşiniz ve kv aynı ortamda iseniz güler yüzlü olun yalnızken çokta şaapmayın

Konuştum
Cocuk icin daha erken de.
Tasinmak cok buyuk hata olur. Ilerisini gorebiliyorum. Bir yerde patlak verecektir. Bunu esinle konusabilirsin.
Konuştum aslında fakat maddiyati ileri sürdü aslında beni zorla götürmüyor ama mecburuz .. kv karismasa sürekli müdahale etmese pek de sıkıntı yok ama işte bakalım 1ay kadar sonra tasinicaz artık ona göre yogrulucam kurallar koyucam

Bazen kaçınılmaz olana uyum sağlamak gerekir. Mutlu olmak istiyorsak elimizdekini ihtiyacımıza göre sekillendirebiliriz kolay gelsin.
Son bi madde daha eşiniz ve kv aynı ortamda iseniz güler yüzlü olun yalnızken çokta şaapmayın
Aslında normalde de çok güler yuzluyum kv ile hiç sorun yaşamadım inşallah da yasamam taktiklerinizi uygulayacagimmm :))

Siz baya bı tecrübeli konuşuyorsunuz :)

Back
X