mutsuzum hemde çok

rica ederim lütfen ben bunları duymak ne yapacağımı bilmek ve en önemlisi içimi dökmek için buraya yazdım aksine memnunum yazmanızda.

evdeydim çok istiyosan sen git dedim. darp öyle çok büyük darp değildi ama dayak değildi yani. daha sonra tekrarı olmadı. o kadar ağladım bir sürü laf ettim umrunda bile olmadı adamın. ondan sonra ara ara kavgalar oldu ama o boyutta değil. benim eşimde onuunla konuşmaya çalıştığımda beni suçlayacak ve haklı çıkcak bir sürü şey sayar.
çok net bi dille konuşmam gerek ve sakin olarak

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim tüm yorumları tek tek okuyorum, evet bi çoğunuzun dediği gibi bitti deme cesaretini şuanda gösteremiyorum. kızım için bazı şeylere karar vermeli ve harekete geçmeliyim bunu biliyorum. sanırım yine dediğiniz gibi önce benim kendime gelip silkinmem gerek. sonrasında gereken neyse yapmak. kızmın mama saati yedirmem ve oynamam gerek onla:))) gelicem yine

Son düzenleme:

İnşallah konuştuğunuzda ne demek istediğinizi anlar. Anlamıyorum ben böyle adamları. Evde huzurlu yaşamak varken bunca mutsuzluğa neden sebep olurlar. İnsan için hayatta huzurla çoluk çocuğuyla yaşayacağı bir evden daha önemli ne olabilir ki? O istemediği için çalışmaktan bile vazgeçen, eşini mutlu etmek için alttan alan bir eşe ve pırıl pırıl dünyalar güzeli bir evlada sahip bir insan neden durduk yere bu kadar gergin olur? Sorun çıkarmak için uğraşır.
Evlenecek olanlara tavsiyem aile çok önemli. Sizin durumunuz da bunu gösteriyor. İyi ebeveyenleri olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı ne olursa olsun mutlu olacağı insanla evlenmesine destek olurlar ve sizin mutluluğunuz için çabalarlardı. Her geldiklerinde sorun çıkarmak yerine. İnsan evladının mutlu olması için herşeyi yapmalı

Size bir tavsiyem olacak. Önce ne olursa olsun çalışmak konusunda onu ikna etmekle başlayın işe. Bunun için diretin ve çalışın. Böylece kendinize daha çok güveneceksiniz. Hem hiçbirşey için alttan almanıza gerek kalmayacak hem de daha sosyalleşecek psikolojiniz düzelecektir. Çocuğunuzu da iyi birine emanet edin ya da kreşe verin. Çok küçük olabilir yaşı ama benim çocuğum da sizinki kadar başlamıştı kreşe. Söylenenlerin aksine çok da iyi oldu onun için. Zaman zaman temposu için onun adına üzülsem ve vicdan azabı çeksem de hayata daha güçlü başladığını görmek mutlu ediyor beni. Arkadaşlarıyla çok nezih bir ortamda vakitit geçiriyor çocuğum. Sorunlardan uzak, oyun oynayarak, öğrenerek büyüyor.
Sizin başarılarınızı görerek belki de eşiniz kendine çeki düzen vermesi gerektiğini, sizin kendi başınıza ayakta kalabildiğinizi görerek çok amiyane tabirle elinin altında olmadığınızı görecektir. Eğer hâlâ çabalamıyorsa da zaten sizin emeklerinize yazıktır bu adamla ömür geçirmek.
Ona muhtaç değilsiniz ve bunu anlaması gerekiyor

ben de diğer aradaşlar gibi işe geri dönmeniz ya da başka iş bulmanız gerektiğini düşünüyorum, hatta başka yerde çalışmaya ikna edebilecekseniz, tamamen yapmanız gereken bu. o zaman her şeyin bir nebze de olsa düzeleceği inancındayım. umarım her şey yoluna girer ve prenses de huzur dolu bir evde büyür..

Merhaba

Kısa yazmaya çalışayım.

Eşinizin öfke kontrolü konusunda ciddi sıkıntıları olduğunu düşünüyorum. Aynısından bende de var malesef %100 hatalı olduğu bir konuda bile üste çıkmayı da başaracak kadar ağzı laf yapar( bunda avazı çıktığı kadar bağırmasının ve benim konuşmak istemememin de payı büyük tabi )Ben eşimi bi şekilde psikiyatra götürmeye ikna ettim ve yaklaşık 1,5 yıldır ilaç kullanıyor. Öfkelenince tepkiler aynı ama öfkelenme sıklığı azaldı. Daha haklı gerekçeler için kavga ediyoruz artık. tabi bu aşamaya gelene kadar ben çoook acı çektim.

Dİğer arkadaşlar da değinmiş. Kesinlikle iş hayatına tekrar dönün. Ben 2,5 aylık anneyim. İzinliyim şu anda ve kafayı yemek üzereyim. Ne olursa olsun sizi meşgul eden ve para kazandıran bir işiniz olsun.

Eşinizle verdiği tepki ne olursa olsun polemiğe girmeyin, tartışmanın büyümesine engel olun. Bunu minik meleğiniz için yapın. Şimdiden güvensiz ve şiddetin kanıksandığı bir ortamda olduğunu hissetmesin. O sizin hazineniz...

Allah hakkınızda hayırlısını versin...

Fikrini açık net dile getir
Böyle bir insanla hayat geçmez,hayat senın hayatın,güzel bir yavru vermiş Allah sana.
Ailenin yanına gttiğinde o sana soracakları sorular birsüre snr gececek sen de huzurlu bır sekılde hayatına devam edeceksın
ayrılırsan da tüm haklşarını almaya bak,nafaka tazmınat vs
Allah gonlunu feraha cıkartsın

iş konusunda çok haklısınız biran önce bişeyler yapmam gerek evde oturmak çok fena hele çalışmaya alışık biri için. muhasebeciyim ama aynı zamanda güzellik uzmanlığı yapmıştım. ustalık belgemi almak istiyorum onun yüzünden bile tartıştık geçenlerde. ama bunu yapıcam inşallah.

eşim biraz önce aradı seni seviyorum dedi durduk yere, yazdıklarımı görmüş falan olabilir mi acaba? buraya girdiğimi falan biliyo. keşke okusa yorumları görse anlasa. sebep olur belki bişeylere

Eşinin değişeceğini sanmıyorum ahlak olarak huysuz ancak büyük felaketler yaşaması gerek ki huzurun değerini bilsin

Eşiniz bence dengesiz..
Yani bire anı bir anına uymuyoo..
Sizi sert çıkışan bu adam bi anda size "seni seviyorum"da diyebiliyor demekk ki..
Çocuk olmasa evet çocuk var bence ani kararlar vermeyin..
Bende panik atak hastasıyım..
Ataklar gelince neler olabiliyor hepsini biliyorum 2 sene mücedale ettim..

Ama ne bilim yani kemdimle empati kurunca bana atak geldiğinde eşimin eli ayağına dolanırdı napcanı şaşırırdı 10 defa kontorl ederdi başımda beklerdi sakinleşmem için çabalardı..

Sizin eşiniz birde üstüne sizinle kavga ediyor

susmayı deneyin ben öyle yapıyorum..
susmayı öğrendim siz 1 laf söyleyince oda cvp veriyo ve tartışma oluyor kavgaya dönüyor..
Ben susyorum kitap okuyorum o da beni suskun görünce (alışık değil o halime bişiler yolunda değil anlıyor) sakin yaklaşıyor..

Çocuklar çabuk etkileniyor böle huzursuzluklardan umarım herşey düzelir..

bu dengesizlik ben bu hale getirdi zaten. diyorum ya herşey iyiyken bi anda iyi. herşey kötyken bir anda iyi. diğer bir sorunda ben iyiysem bizim evliliğimiz iyiymiş bana öyle diyo. e sen evlilik gibi ciddi bi durumu nasıl tek başına bana yüklersin. ben kötüysem kötü. varmı böyle bişey

senin üstüne yıkıp kolaya kaçıyo iyi ol iyi olim
Olur mu öle şey seninde moralin bozuk olduğu sinirli olduğun zamanlar olucak ki panik ataksın çok feci bişi bu büyük bişi yani
Rabbim sabır versin arkadaşım..

eşinin kötü birisi olduğunu düşünmüyorum, iş yerinde elemanlara sürekli fırça atan biriyse aynı enerjiyide eve taşıyo olabilir,
bence bu tarz iş adamlarında oluyo, evde klasik eski model, he canım he hayatım diyen bi kadın arıyolar
huyuna gitçeksin, çünkü anlaşılan o sesin huyuna gitmicek
gündelik olayları boşver, gündelik laflarını havlu meselesi gibi... görmezden duymazdan gel
büyük bi mesele olursa da yazarak suçlayıcı olmadan derdini anlat mail falan at
bunlara rağmen olmuyosa belki sözüne değer verdiği bi büyüğünü araya sokabilirsin
ama darp olayı olmamış ya... o olaydan sonra güzel bi ders almalıydı

panik atak çok zor Allah yardımcın olsun...
inşallah eşin düzelirde yuvan kurtulur canım benım..
diyecek birşey bulamıyorum....

eşim biraz önce aradı seni seviyorum dedi durduk yere, yazdıklarımı görmüş falan olabilir mi acaba? buraya girdiğimi falan biliyo. keşke okusa yorumları görse anlasa. sebep olur belki bişeylere

görmüş olabilir:) eğer görüyorsada ayağını denk alsın beyfendi
yoksa bukadar bayanla baş edemez valla:)

nasıl atsam ki bi garip hayatta yemez bunu. gideriz işlemleri yapar ve boşanırız. aşkından ölse tamam yapma demz.
Yorumlari okurken buraya geldim kaldim. Devamini okumadan yazacagim bu sozunun uzerine. Askindan olse de yapma demez demissin, yaniliyorsun. Ayrilmak isteyen adam coktan ayrilirdi baksana bahanesi hazir. Sen bu adami baska turlu yola getiremezsin, ailene git. Bosan demiyorum, kendine gelmesi icin bir kac ay lazim sana. Asla ayrilamaz gorursun bak. Ailen de sabretsin, onlara donecegini soyle, vakte ihtiyacin oldugunu soyle.

kızınızı ve kendinizi bu kadar mutsuz etmeyin.
ailenizle paylaşın bu durumu ve boşanın bence

aşkından ölsede yapmazı iş avukata falan giderse dönmez anlamında söylemiştim. elbette ayrılsa ayrılır çoktan. ama sorun yorulmuş olmam ve onun bunu görmemesi.

belkide ailesinden etkileniyodur. benimde tanıdığım bazı insanlar var çok severken birden bire nefret edenler bilmiyorum nekadar doğru ama büyü yapılmış diyolar sonra hocalara gidiyolar adamlar gerçekten düzeliyo sende bi git istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…