Sormak istediğim birşey var. Bir tartışmanızda sizi darp ettiğini ve evden kovduğunu yazmışsınız. O zaman nereye gittiniz. Ve bu tekrarladı mı
Çok ağır yaşadıklarınız. Allah yardımcınız olsun. Ama yavrunuz büyüdüğünde onun yanında tartışmalar olduğunda ona bunları yaşatmaya hakkınız olmadığını anlayacaksınız.
Benim evladım da en olmadık zamanlarda babam sana çok bağırıyor anne dediğinde ne yapacağımı şaşırıyordum. Hep söylüyorum algıları inanlmaz açık çocukların. Diğer odada bile sizi duyabiliyorlar. Başka şeyle ilgilenirken bile sizin ne yaptığınızı biliyorlar. Bu ortamda çocuk büyütmeye hakkımız yok.
Eşinizle adamakıllı konuşmaya çalışın. Kızınızı bu ortamda yetiştiremeyeceğinizi ve onun için herşeyi yapabileceğinizi anlatmaya çalışın. Çalışın diyorum çünkü bunun bazıları için o kadar kolay olmayacağını biliyorum.
Ben eşime bunları söylediğimde olup olmadık benim aklıma gelmeyecek şeylerle beni suçlardı. nerden bulurdu onca lafı, nasıl arka arkaya koyar da söylerdi.
sizin konunuzla birçok şeyi yaşadım yeniden. Onun için bu kadar uzuun uzun yazdım. Uzattım. Kusura bakmayın
rica ederim lütfen ben bunları duymak ne yapacağımı bilmek ve en önemlisi içimi dökmek için buraya yazdım aksine memnunum yazmanızda.
evdeydim çok istiyosan sen git dedim. darp öyle çok büyük darp değildi ama dayak değildi yani. daha sonra tekrarı olmadı. o kadar ağladım bir sürü laf ettim umrunda bile olmadı adamın. ondan sonra ara ara kavgalar oldu ama o boyutta değil. benim eşimde onuunla konuşmaya çalıştığımda beni suçlayacak ve haklı çıkcak bir sürü şey sayar.
çok net bi dille konuşmam gerek ve sakin olarak
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim tüm yorumları tek tek okuyorum, evet bi çoğunuzun dediği gibi bitti deme cesaretini şuanda gösteremiyorum. kızım için bazı şeylere karar vermeli ve harekete geçmeliyim bunu biliyorum. sanırım yine dediğiniz gibi önce benim kendime gelip silkinmem gerek. sonrasında gereken neyse yapmak. kızmın mama saati yedirmem ve oynamam gerek onla:))) gelicem yine
Eşiniz bence dengesiz..
Yani bire anı bir anına uymuyoo..
Sizi sert çıkışan bu adam bi anda size "seni seviyorum"da diyebiliyor demekk ki..
Çocuk olmasa evet çocuk var bence ani kararlar vermeyin..
Bende panik atak hastasıyım..
Ataklar gelince neler olabiliyor hepsini biliyorum 2 sene mücedale ettim..
Ama ne bilim yani kemdimle empati kurunca bana atak geldiğinde eşimin eli ayağına dolanırdı napcanı şaşırırdı 10 defa kontorl ederdi başımda beklerdi sakinleşmem için çabalardı..
Sizin eşiniz birde üstüne sizinle kavga ediyor
susmayı deneyin ben öyle yapıyorum..
susmayı öğrendim siz 1 laf söyleyince oda cvp veriyo ve tartışma oluyor kavgaya dönüyor..
Ben susyorum kitap okuyorum o da beni suskun görünce (alışık değil o halime bişiler yolunda değil anlıyor) sakin yaklaşıyor..
Çocuklar çabuk etkileniyor böle huzursuzluklardan umarım herşey düzelir..
bu dengesizlik ben bu hale getirdi zaten. diyorum ya herşey iyiyken bi anda iyi. herşey kötyken bir anda iyi. diğer bir sorunda ben iyiysem bizim evliliğimiz iyiymiş bana öyle diyo. e sen evlilik gibi ciddi bi durumu nasıl tek başına bana yüklersin. ben kötüysem kötü. varmı böyle bişey
eşim biraz önce aradı seni seviyorum dedi durduk yere, yazdıklarımı görmüş falan olabilir mi acaba? buraya girdiğimi falan biliyo. keşke okusa yorumları görse anlasa. sebep olur belki bişeylere
Yorumlari okurken buraya geldim kaldim. Devamini okumadan yazacagim bu sozunun uzerine. Askindan olse de yapma demez demissin, yaniliyorsun. Ayrilmak isteyen adam coktan ayrilirdi baksana bahanesi hazir. Sen bu adami baska turlu yola getiremezsin, ailene git. Bosan demiyorum, kendine gelmesi icin bir kac ay lazim sana. Asla ayrilamaz gorursun bak. Ailen de sabretsin, onlara donecegini soyle, vakte ihtiyacin oldugunu soyle.nasıl atsam ki bi garip hayatta yemez bunu. gideriz işlemleri yapar ve boşanırız. aşkından ölse tamam yapma demz.
merhaba kızlar, nerden başlasan nasıl anlatsam cidden bilmiyorum. ama kötüyüm. kötü giden bi evliliğim ve 1,5 yşında bi kızım var. 3,5 senelik evliyiz ondan öncede 1 sene'lik beraberlik. ve daha öncesi 2 sene patronumdu. ailesi beni istememişti. ama evlendik. ailesinide hiç sevmem zaten uzaktalar. her geldiğinde laf sokmaları falan bitmez. nefret ederim hepsinden. ve sanırım artık kocamdanda nefret ediyorum.
beni sürekli aşağılar,sürekleri beni bencillikle suçlar. çok çalışır gece 1-2-3 gibi eve gelir. yanlız son zamanlarda erken gelmeye başladı. 10-11 gibi. pazar günleri bile çelışır. ve ben dışarı çıkalım dedimğimde bıktım senin dışarı çıkma isteklerinden diye çıkışır. benim hiç bi istediğim olmaz. çok şükür madi durmumuz iyi. arabamız evimiz var. ehliyet sınavımı kazandım ama nerdeyse 1 senedir ehliyetimi almak için bekliyorum sebep paramız yok. alışveriş yapmam gerek yazlık bekliyorum. asla konuşamıyoruz. hemen kavga ediyoruz. zaten günde kaç saat görüyorum ki güzel gzel oturalım dimi mutlaka kavga edicek bişey bulur. kızım gerçekten çok yaramaz ve gündüzleri uyumuyor.sürekli ilgi bekliyor normal olarak ve huysuz bi çocuk. e öyle olunca evin işleri aksayabiliyor. bunlarla ilgili bana nutuk atıyoe saatlerce. bundan önceki tartışmamızda evden kovdu beni darp etti. ve bunlarım hepsi kızımın önünde oluyor. hepsini görüyor. en son tartışma sabah oldu. sigara kullanıyorum 2 paket sigara vardı evde ikisnide götürüyordu dedim alayım birini. vermem dedi nasılyani dedim aldım ben bir surat bir surat. neyse dedim gittim öptüm evden çıkıyordu. yanağını çekti öpmemem için. bende dedim git. üstüme yürüdü. sonra aradım dedim sana ne yaptım bunu yapıcak çingenesin sen dedi. bıktım bu adamın hakaretlerinden çingene az bile söylediği bi çok şryin yanında. dayanamıyorum tahammülüm kalmadı. daha anlatableceğim o kadar çk şey varki hangisini anlatayım. arkadaşlarımın yanında bile rencide ediyo beni. dayanamıyorum artık. mutsuzum sırf kızmın psikolojisi için boşanmalıyım belkide. herşeye şahit oluyor. babasının dizlerinden itip git diyor kavga ettiğimizde. bilmiyorum düşünemiyorum.
Yorumlari okurken buraya geldim kaldim. Devamini okumadan yazacagim bu sozunun uzerine. Askindan olse de yapma demez demissin, yaniliyorsun. Ayrilmak isteyen adam coktan ayrilirdi baksana bahanesi hazir. Sen bu adami baska turlu yola getiremezsin, ailene git. Bosan demiyorum, kendine gelmesi icin bir kac ay lazim sana. Asla ayrilamaz gorursun bak. Ailen de sabretsin, onlara donecegini soyle, vakte ihtiyacin oldugunu soyle.
merhaba kızlar, nerden başlasan nasıl anlatsam cidden bilmiyorum. ama kötüyüm. kötü giden bi evliliğim ve 1,5 yşında bi kızım var. 3,5 senelik evliyiz ondan öncede 1 sene'lik beraberlik. ve daha öncesi 2 sene patronumdu. ailesi beni istememişti. ama evlendik. ailesinide hiç sevmem zaten uzaktalar. her geldiğinde laf sokmaları falan bitmez. nefret ederim hepsinden. ve sanırım artık kocamdanda nefret ediyorum.
beni sürekli aşağılar,sürekleri beni bencillikle suçlar. çok çalışır gece 1-2-3 gibi eve gelir. yanlız son zamanlarda erken gelmeye başladı. 10-11 gibi. pazar günleri bile çelışır. ve ben dışarı çıkalım dedimğimde bıktım senin dışarı çıkma isteklerinden diye çıkışır. benim hiç bi istediğim olmaz. çok şükür madi durmumuz iyi. arabamız evimiz var. ehliyet sınavımı kazandım ama nerdeyse 1 senedir ehliyetimi almak için bekliyorum sebep paramız yok. alışveriş yapmam gerek yazlık bekliyorum. asla konuşamıyoruz. hemen kavga ediyoruz. zaten günde kaç saat görüyorum ki güzel gzel oturalım dimi mutlaka kavga edicek bişey bulur. kızım gerçekten çok yaramaz ve gündüzleri uyumuyor.sürekli ilgi bekliyor normal olarak ve huysuz bi çocuk. e öyle olunca evin işleri aksayabiliyor. bunlarla ilgili bana nutuk atıyoe saatlerce. bundan önceki tartışmamızda evden kovdu beni darp etti. ve bunlarım hepsi kızımın önünde oluyor. hepsini görüyor. en son tartışma sabah oldu. sigara kullanıyorum 2 paket sigara vardı evde ikisnide götürüyordu dedim alayım birini. vermem dedi nasılyani dedim aldım ben bir surat bir surat. neyse dedim gittim öptüm evden çıkıyordu. yanağını çekti öpmemem için. bende dedim git. üstüme yürüdü. sonra aradım dedim sana ne yaptım bunu yapıcak çingenesin sen dedi. bıktım bu adamın hakaretlerinden çingene az bile söylediği bi çok şryin yanında. dayanamıyorum tahammülüm kalmadı. daha anlatableceğim o kadar çk şey varki hangisini anlatayım. arkadaşlarımın yanında bile rencide ediyo beni. dayanamıyorum artık. mutsuzum sırf kızmın psikolojisi için boşanmalıyım belkide. herşeye şahit oluyor. babasının dizlerinden itip git diyor kavga ettiğimizde. bilmiyorum düşünemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?