- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
4 kez okudum..anlayınca cevap yazcam..1 dak..
''Arkadaş edinmeme eşim izin vermiyor'' öyle mi :44:
O ne demek öyle yahu :26:
En doğal insani haklarınızdandır paylaşmak-konuşmak-anılar biriktirmek. Ne hakla mani olur, bu fırsatı nasıl verirsiniz ?
Ve kendimi ifade edemiyorum iyice asalaklara döndüğümu hissediyorum bu yaşadıklarım beni acayip yipratti..kısaca demek istediğim ben kocamın eski yaşantısını artık düşünmek istemiyrm bana herşeyiyle anlattı cunku ama içim içimi yiyor
gelecegı gençler,gecmısı yaslılar dusunur..
sanane olan olmuş..sen ısıne bak,kocanı sev..
Merhaba arkadaslar..ben cok mutsuzum suan görüştüğüm hiç arkadaşım yok eşim izin vermiyor ve zaten çoğu arkadasimda şehir dışında eşim arkadaşlarımla gorusturmuyor cunku haklı ben kimseyi kiramam hayır diyemem o yüzden en yakın arkadasum dediğim insandan bile cok büyük darbeler yedim..arkadasimda esimde dostumda kocam...burayada üye oldum sizlerle paylaşıp akıl almak icin..ben çalısmiyrm okuyorum ve tekrar uni sınavına gireceğim..ben eşimin ikinci evliligiyim..1 tane evladi var 4 yaşında çocuk beni öz annesinden daha cok seviyor yanımdan gitmek istemez.eşim biz evlenelim diye cok çaba sarf etti ağladı kapimda yattı vs..artı bütün geçmişini en ince detaya kadar bilirim eski evliligide oyle ki keza eski esinefe sordum bana bütün anlattıklarını oda onayladı..yani yalan yok...ama kadın şeytan gibi..kocam onunla birseylere kızıp evlenmiş bosanmasida herkes tarafından beklenen birseymis...sorum su ki bi dönem atmıştım kafamdan ama yine depreşti o kötü düşünceler kendimi sorgularken buluyorum eskiyi ve mutsuzum evliligimefe yansiyo bu durum...eşimin onu hiç sevmediginden eminm hayat kadını gibi bi kadın zaten aracı olan arkadaslarida o zihniyetle tanıştırmış..eşim bosanirim diye başka biseye kızıp bu kadınla evlenmis...suan bu satırları yazarken bile agliyrm bana yalvaririm akıl verin ben artık bıktım bu düşüncelerden
Eşiniz başka bir şeye kızıp hiç sevmediği hayat kadını gibi olan bir kadınla evlenmiş.
Siz bunu tescil etmek için kadına sormuşsunuz, kadında onaylamış.
Eşiniz size çok aşık, sizle evlenebilmek için kapınızda yatıp ağlamış.
Ama arkadaş edinmenize müsaade yok.
Şimdi bu dediklerinizin arasında hangi yanını tutsam diğer yanı elimde kalıyor. :44:
Problem ; eşinizin hem şeytan gibi hem de hayat kadını gibi olan eski eşini kıskanmanız mı? Yoksa eşinize inanmamanız mı?
Eşinizin sizin kapınızda yatacak kadar size aşık olması mı?
Arkadaş edinmeniz konusunda sizi manipüle etmesi mi? :44:
Eski eşi problemse bunun için yapacak bir şey yok. Zaten bunu bilerek, kabullenerek evlendiniz. Değil mi? İnanmıyorsanız ona, güvenmiyorsunuzdur da. Ya da altında başka bir şey mi var bunun?
Aşık olması zaten problem değildir sanmam.
Arkadaş edinmenizse evet bu bir problem. Neden istemiyor arkadaş edinmenizi? Çok mu kıskanç kendisi? Kendisinin arkadaşları var mı? Varsa sizinde olmalı, bunu ona söyleyiniz.
Arkadaş edinmeme degil arkadaşlarımla tek gorusturmez onlar bize gelsin diyor...cunku benim arkadaşlarımdan ötürü cok agladigima şahit oldu ben kimseye hayır diyemem kimseyi kiramam..esimde keza insanları kiramamz evlenmesi bile başka mahlukatlari dinleyip kışlasından ötürü olmus
Arkadaşlıklarda da üzmeler, ikırmalar olur doğaldır..
Eksisi olduğu gibi artıları çok. Bu nedenle insan dosta ihtiyaç duyar değil mi?
Çok merak ediyorum seni ağlatıyorlar diye arkadaşlarınla görüştürmeyen eşin,
seni hiç kırmıyor mu, ağlatmıyor mu?
Öyleyse helal olsun ne diyim..:26:
Canım sen eski kadını mı kıskanıyorsun, yoksa nasıl böyle bir adam ile evlendim diye kendine me kızıyorsun? Nedir sorun tam olarak? Eşin kaç yaşında?
Boşverin geçmişi, siz önünüze bakın..
Eski mevzuları düşünüp düşünüp ,kendinize etmeyin..
Bak eski eşinden olan çocuğu bile, seni kendi öz annesi gibi sevip benimsemiş..
Kocanda seni seviyor ve kıskanıyor ki arkadaşlarına karışacak laf ediyor. Yani bu durum aslında yanlış ama içini rahatlasın diye olumlu tarafından bakmanı söylüyorum..
Suan ınan hiç bir şekilde sorunumuz yok maddi sıkıntılar dışında yani...var elbet görüştüğüm bi kaç arkadaşım ama mesafeli..biz birbirimizi sadece eski evliliği konusunda kırdık yani ben onu kırıp bunalttim suan tam o günleri atlatmisken yine başa sarmak iştemiyrm
Önceki eşiyle evlenmesi mi :26:
Karşısındaki kırılmasın diye, hayır diyemiyorum diye evlenilir mi ki
Bu mantıkta, bu düşünceyle siz karı-koca ömür geçiremezsiniz, başkasının aklıyla neden hareket eder ki bir insan :44:
Eğer bi bayan hiç tanımadığı bir adamı bir gün bi ortamda görüp iki gün sonra yalan bi bahaneyle evine çağırıp yatiyosa bu kadın bedenini kullanan bi asagiliktir..kadinada sen böyle böyle yaptın mi dedim evet dedi kadına daha bur sürü şey soledim ve inanın herşeye evet dedi o beni aldatiyoduda dedi ama bn evlenince düzelir sandım dedi nikahta ruh gibiydi dedi dedi de dedi yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?