mutsuzum kendimi anlatamiyorum..:'(

Kullandığınız tanımı hiçbir açıklama haklı çıkarmaz. Bırakın bu tek taraflı ahlak anlayışını. Ne demek yani, bu durumda eşinden önce başkasıyla olan bütün kadınlar hayat kadını öyle mi sizin açınızdan. Eşiniz kadının geçmiş yaşantısını biliyormuş, bile bile evlenmiş. Bu durumda eğer eşinizin eski karısı hayat kadını gibiyse, eşiniz de hayat kadını gibi olanlara düşkün demekdir. İnsanları kafanızda, başkalarının anlattıklarıyla yargılamayın. Ya da sırf sizin yaşam tarzınıza uymuyor diye onlara çeşitli sıfatlar yakıştırmayın. Evlenmişler, bir çocukları olmuş, boşanmışlar... Umarım bu cümleleri ya da benzerlerini o minicik çocuğun yanında da kurmuyorsunuzdur annesi için. Sizin şu an probleminiz yalnız olmanız ve yalnızlık nedeniyle de eşinizin eski ilişkisini kafanıza takmanız. Bence bununla mücadele edin. Çıkın kendinize arkadaşlar edinin. Arkadaşlarınız sizi üzerse de bu sizin probleminiz olsun. On yaşında değilsiniz, kendi hatalarınızı yapmak en doğal hakkınız. Kocaman kadınsınız. Ben üzülüyorum diye arkadaşlarımla görüşmeme izin vermiyor ne demek... Böyle saçma şey mi olur. Ya da en azından bir kursa falan kaydolun bari. En azından faydali birşeyler öğrenirsiniz. Evde oturup oturup sürekli kendi kendinizi kurmaktan daha iyidir.

Canım ya şu an gerçekten çok kafam karıştı. Eşin nerde hata yapıyor sen neyi kafana takıyorsun hepsi karışmış (
Eğer eşinin eski evliliğini kabullendiysen ve o da zaten eski eşini sevmiyorsa ve ayrılıp seni severek evlendiyse daha hala neden geçmişi sorgulayıp kendini mutsuz etme çabasındasın? bence mutsuz olman için hiç bi sebep yok sen kendi kendini yoruosun evliliğine de yansıyo

Evet ben kendi kendimize yoruyorum canım ama esimde bunaltıyor beni suan bütün herşeyi benim duzeltmemi istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…