mutsuzum kendimi anlatamiyorum..:'(

Sürekli kol kola aşkım canım cicim boğar zaten en azından beni boğar..dediğiniz doğru insan arkadasa ihtiyaç duyuyor bevet eşimi eşime şikayet edemem..oyle zordayim ki gece olsun uyuyim istiyorum sadece..

Ben gerçekten hayat kadınlarına bile oyle hitap edilip bakılmasına bile kızarım ama eğer tanisaydiniz bilseydiniz ananlarsınız beni..amacım terbiyesizlik yapmak degil..ki evet bende boaanabilirim hayatta herşey insanoğlu icin bunun bilincindeyim ama şöyle ornekliyim biz bi gün eşimle kavga ettim bu konu icin eşim sabah ise gitti bi arkadaşı hayırdır demiş esimde kavga ettik malum sebepten demiş arkadaşı ise oğlum eşinin gonlunu al biz sana evlenme dedik o nasil biri sen nasıl birisin denkmiydi sana bak kacincisin sen onun icin git karının gönlünü al demis

insan boşanırım nasılsa diye niye evlenir,boşanmayı düşündüğü birinden niye çocuk yapar.:44:

bir de niye arkadaşım beni ağlatsın,en fazla üzüntüsüne ortak olmak için ağlarım.başka türlü arkadaşım olmaz zaten

Sürekli kol kola aşkım canım cicim boğar zaten en azından beni boğar..dediğiniz doğru insan arkadasa ihtiyaç duyuyor bevet eşimi eşime şikayet edemem..oyle zordayim ki gece olsun uyuyim istiyorum sadece..

Bu çözüm değil ki..
Uyandığında aynı hayata uyanacaksın.
Eşine bu ihtiyacını anlat ve izin verdiğin bu eksik yaşamı değiştir..

Esimede kiziyorum niye yaptın diyorum ama benim eşim o dönemlet zaten sadece cinsel arzularını düşünüyormus..inanın suan eşimden tiksinaim ben artık bu konudan ötürü aglamk iştemiyotum bende bi insanim ya...bende onun namusunn bekçisi değilim ki bu ülkede kerhaneler varsa oraya düşen kadinlarimiz degil o kadınları kullanan erkekler pislik...huzur mutluluk yok bana bu hayatta galiba :'(

anladığım kadar asıl problem eski eş.sanırım bazen kıskançlık giriyor araya.arkadaşlarınızla görüştürmemesi de tuz biber üstüne bolca.
o artık se nin eşin.geçmiş geçmiştir.bek ne güzel bi gün geçirdik demişsin.adam seni mutlu etmesini biliyor.herkesin bi geçmişi var mutlaka.sen geleceğe bak.sen geleceğisin,diğer kadın geçmişte kalmış.arkadaş konusuna gelince evlilik ilerledikçe aşılır diye düşünüyorum

emin ol ki evde çok bunaldığın ve tek olduğun için bunlar beynini kemiriyor

tatlım arkadaşlarınla görüşmediğin içinmi üzgün ve mutsuzsun yoksa eski eşiyle bi boşlukta boşandı beni sevmiyor diye düşünmektenmi mutsuzsun anlamadımki

Sarhoş bi gecede olmuş iciyomus..aldirmak istemiş kdin yalanla dolanla aldirtmamia

Evet asıl sorun eski eş kiskanmakaa bizim yasntimiz suan onu kiskndiyor eşimin bana yaptıkları falan cunku benle yaşadıklarının binde birini yaşamamış...beni delirten kocamın onada dokunmuş olması aynı evi paylaşmış olması hiv sağlıklı bi düşünce degil ama ben bazen eşimle sevişmek bile iştemiyirum bu konulardan otturu

tatlım yapma nolur ya...o artık senin.kalbi de senin bedeni de senin hatta beyni de senin.yapma lütfen.bu sadece evliliğini baltalar.sakın sakın ha bunu da eşine söyleyip aklınd aolmayanı adamın kafasına sokma.o snei tercih etti.sana eşim dedi namusum dedi.zorla kimse onu senin yanında tutmuyor.onun istediği sensin ve adam sana eşim demiş seni seçmiş.eğer o daha iyiy olsaydı onu sevseydi hala onun yanında olurdu.kendini eşinin kollarına bırak.huzur bulmaya bak.

emin ol ki evde çok bunaldığın ve tek olduğun için bunlar beynini kemiriyor

Galiba evet biara hiç aklıma getirmiyordum bu iki gündür yine aklımda eşim gelicek yüzüm beş karış Olucak ...bi düşüncelee içindeyken hiç bişey yapasim gelmiyor

Çok örselenmiş bir ilişki. Eski eşle konuşup, sorular soracak kadar neden yüzgöz oldunuz. Daha önce evlilik yapmış biri ile evlenmeye kesin karar verdiyseniz geçmişteki kadını-onların ilişkilerini ömrünüz boyunca kendinizinkiyle kıyaslayacaksınız demektir. Bunu bile bile evlenmiş olmanız gerekirdi.

İnanirmisin bilmiyorum ama eşim ilk kez beni sevmiş ki 32 yaşında biz ilk kez başbaşa kaldığımızda heyecandan ölecekti diye korktuk doktora gidicektik kalbi cikicak gibi attı..bi evlilik yapmış hayatına sayamadigi kadar çöl kadın girmis..ben eşimi cok seviyorum mutlu olmak istiyrm :'(

mutlusun zaten.hep bunlar şeytan vesvesesi.dur şimdi bildiğin dualardan oku.Rabbim kalbine ferahlık versin.hzuur için huzursuzluk arama.seni seven bi eşin var.ne güzel sağ.birazdan eve gelecek.boynuna sarıl onu sıcak bi şekilde karşıla

Bile bile evlendim evet ama bu kadar takacagim aklıma gelmezdi..pskologa bile gitmeyi düşünuyrm artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…