Mutsuzum olacak gibi değil

dramatik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
141
21
98
Merhaba arkadaşlar. Desteğe ihtiyacım var ben de mantık evliliği yapanlardanım ve mecbur kaldım buna çünkü ailem sorunluydu ve üzerimde evlenmem için baskı vardı o ya da başkasıyla yani bilirsiniz belli yaşa gelince evlen git der gibi.. Eşimle mutsuzum onu ilk gördüğümde çok efendi geldi bana dışarıya karşı halen öyledir sorunum şu ki bu adam bana saygı duymuyor beni eşi gibi görmüyor ikimizde belki bşrbirimizi fazla sevmiyoruz ama inanın ki hep ben çaba gösteriyorum hep ben gider sarılırım öperim yanaklarından kıymetimi bilmiyor herşeye kanat ediyorum yine de yaranamıyorum dün gece dedim ki sevmediğin biriyle devam etmek zorunda olduğun için benle evlisin değil mi dedim eh devam etmeliyim dedi yani evet ama devam etmek zorundayım dedi bu adamla bir ömür geçirmek zor elaleme karşı çok cömrrt bana cimri bir de çorbayı kendine fazla koymuşsunun tasasını bile yapar bana ruhum yoruldu içimden bişey yapmak gelmiyor ama ailem de cahil napıcam bilmiyorum evlilik böyle olmaz sabah benimle birlikte olmakitedi ve istemediğimi söyledim bu 2. Kez oluyor soğudum adamdan mesela alışveriş yapayım derim sen işini bilirsin der hemen kendini koyar benimde üstümde başımda yok v.s artık yoruldum 2014 ten beri evliyiz ama doğru düzgün Hiç muglu anım yok eve gelir ya tv ya pc ya da telefon benim yüzüme bile bakmaz zor dostum zor bu adamla çok zor

Bu pek evlilik değil farkındasın değil mi ? Yani aranızda evlilik Yok aynı evin içinde birbirinize katlanıyorsunuz sadece. Ne kadar böyle devam edeceksin ki işin Yok mu

Evet zor ama zamanla duzelmesini beklemekten baska cikar yolun yok gi i gorunuyor.
Bosanmayi dusunuyorsan da kendine ayri ev tutup ailenden ayri yasacaksin ailemin yanin da rahat edemem diyorsan

Bu arada ben de sinirle seni sevmiyorum dedim gözğnden yaşlar döküldü beni hiç mi sevmedin diyor beni sevdiğini söylüyor kafamı da karıştırıyor

Çokta mantıklı bir mantık evliliği olmamış sizinki
Eğer sevmiyorsanız dünyanın en iyi adamı olması lazım ki mantık evliliği olsun
Ne diyim Allah aranızdaki muhabbeti sevgiyi arttırsın inşallah , yoksa çok zor çekilmez , seven insanlar çekemiyor bazen

Eşin konuşulacak biri mi? İçindekileri döksen ne tepki verir sence?

Bu kisiyle bir omur geciremezsin ki. Şimdi bosanmasan yillar sonra yine bosanmak isticen belki o zaman da is isten geçmiş olcak.

Çocuklarımın babası olarak hayal edemiyorım onu malesef çünkü çok sığ ve aşık değilim sevilmwyi de haketmiyor bazen tatlı biri ama onun dışındabana yaklaşımı malesef eşi gibi değil konuşuyorum çok konuştum şimdiye kadar zaten değişmiyor ilk evlendiğimizde yatağa vile gelmiyordu yatmak için tv başında uyuyordu yani kaba bana karşı

Çok canı gönülden yaklaştım ama bi egoau var yani bencil kendini ğstğn görüyor bana saygısızlık uapıyor ama ben bişey yaptığımda hemen saygılı ol hakaret etme vs filan diyor

Çocuklarımın babası olarak hayal edemiyorım onu malesef çünkü çok sığ ve aşık değilim sevilmwyi de haketmiyor bazen tatlı biri ama onun dışındabana yaklaşımı malesef eşi gibi değil konuşuyorum çok konuştum şimdiye kadar zaten değişmiyor ilk evlendiğimizde yatağa vile gelmiyordu yatmak için tv başında uyuyordu yani kaba bana karşı

Yaa zoraki evlendirilmis gibisiniz ben anlayamadim oyle bi durum mu var?

Bence eşin duyguları ile savaş içinde
egosuna tutunmuş yaşıyor
genellikle böyle insanlar değişmezler

Ne diye sevmediğiniz biriyle evlendiniz ki? İnsan yeri geliyor sevdiklerine zor tahammül ediyor.

Allah yardımcınız olsun.

Allah razı olsun evet ya biraz da zoraki evlendik gibi oldu ikimizin de yaşı gelmişti

Önce iş bul,kötü iyi deme çalış,biraz birikim yap.bu süre içerisinde eşininiyice gözlemle ,konuş sakince anlat derdini çabala biraz yürümesi için.olöuyorsa da biriktirdiğin paranla kendine küçük de olsa bir ev tut boşan gitsin.
zor gününde yanında olmayan ailenin de dediklerine kulaklarını tıka.bu hayat senin ve tekrarı yok.
En en en önemlisi korun.evliliğin düzene giemeden bebek yapma.

Yaş geldi diye evlenilir mi ya gönül bağın olmadığı biriyle evlenilir mi evlilik bu demek mi yani ben diyeyim allah akıl fikir versin tez zamanda sağlıklı bir düşünce yapısına sahip olursunuz inşallah

Kesinlikle çok haklısın bu twmbelliği bırakıp dil öğrenmem de lazım olacak gibi değil yoksa çekwmiyorum artık

Arkadaşım ailem baskıcı işim yok ne yapayım ya o olmazsa bu olacaktı bilip bilmeden yargılama lütfen böyle konuşacaksan yorum yapma senin küstahca yorumunu şstemiyorum

Back
X