Merhaba arkadaşlar. Desteğe ihtiyacım var ben de mantık evliliği yapanlardanım ve mecbur kaldım buna çünkü ailem sorunluydu ve üzerimde evlenmem için baskı vardı o ya da başkasıyla yani bilirsiniz belli yaşa gelince evlen git der gibi.. Eşimle mutsuzum onu ilk gördüğümde çok efendi geldi bana dışarıya karşı halen öyledir sorunum şu ki bu adam bana saygı duymuyor beni eşi gibi görmüyor ikimizde belki bşrbirimizi fazla sevmiyoruz ama inanın ki hep ben çaba gösteriyorum hep ben gider sarılırım öperim yanaklarından kıymetimi bilmiyor herşeye kanat ediyorum yine de yaranamıyorum dün gece dedim ki sevmediğin biriyle devam etmek zorunda olduğun için benle evlisin değil mi dedim eh devam etmeliyim dedi yani evet ama devam etmek zorundayım dedi bu adamla bir ömür geçirmek zor elaleme karşı çok cömrrt bana cimri bir de çorbayı kendine fazla koymuşsunun tasasını bile yapar bana ruhum yoruldu içimden bişey yapmak gelmiyor ama ailem de cahil napıcam bilmiyorum evlilik böyle olmaz sabah benimle birlikte olmakitedi ve istemediğimi söyledim bu 2. Kez oluyor soğudum adamdan mesela alışveriş yapayım derim sen işini bilirsin der hemen kendini koyar benimde üstümde başımda yok v.s artık yoruldum 2014 ten beri evliyiz ama doğru düzgün Hiç muglu anım yok eve gelir ya tv ya pc ya da telefon benim yüzüme bile bakmaz zor dostum zor bu adamla çok zor