Mutsuzum 😔 😣

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Herkese iyi bayramlar 💐🍬
Herkese iyiyim diyipte mutsuzum...
Hiçbirşeyden keyif alamıyorum biraz olsun içimi döksem diye konu açtım.
İçimde kocaman bir acı, gözlerimde dolu dolu yaşlar, ağlayamıyorum.
Ağız dolusu gülmeyi özlüyorum, hayat çok kötü geliyor,,, :KK43:
Bazen diyorum uyutsalar beni bi kaç yıl sonra uyansam. Hayat enerjim hiç yok 😣😣 içimde fırtınalar kopuyor. Herkes soracak sebebini biliyorum ama içimdeki mutsuzluk okadar uzun ki okadar satır yazacak gücüm yok gibi. Bunları yazıp biraz içimi dökmek istedim. Hepiniz sağlıklı kalın.

Korona sürecinde evde miydiniz??

Ben ağlamaklı olmasam da acayip bunalmış durumdayım, sürekli bir sıkıntı var içimde.Sosyal hayata geri dönünce geçecektir.

Mutsuzluğunuzun belirli bir sebebi varsa bunu paylaşmazsanız kimse yardımcı olamaz maalesef.

Tek söyleyebileceğim aslında hayat o kadar kısa ki sınanmadan anlamıo insan..Umarım bu konuda kimse de sınanmaz.Sağlığınız yerindeyse her şey hallolur.Sıkmayın canınızı.

Korona sürecinde evde miydiniz??

Ben ağlamaklı olmasam da acayip bunalmış durumdayım, sürekli bir sıkıntı var içimde.Sosyal hayata geri dönünce geçecektir.

Mutsuzluğunuzun belirli bir sebebi varsa bunu paylaşmazsanız kimse yardımcı olamaz maalesef.

Tek söyleyebileceğim aslında hayat o kadar kısa ki sınanmadan anlamıo insan..Umarım bu konuda kimse de sınanmaz.Sağlığınız yerindeyse her şey hallolur.Sıkmayın canınızı.
Çok teşekkür ederim 🙏

Bende 3 gündür depresif bir hava icerisindeyim.Şöyle bir bakıyorum ama sebenini bulamıyorum.Umarım evde olduğum icindir.Sende kendini toparla yaz derdini belki çözümü bulunur. :cry:

Konu sahibi merhaba ,
Nedenlerinden bahsederseniz belki yardımcı oluruz.
Diğer türlü yazıklarımızı çok farazi kalacak ( her şey geçiçidir, kişisel gelişime özen göster, meditasyon yap gibi telkinler mesela ):KK15:

Back
X