Mutsuzum, Umutsuzum :(((

Cokkkooomeeelll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
50
0
46
İstanbul
Öncelikle herkese Merhaba Arkadaşlar,

Nereden başlasam nasıl başlasam bilemiyorum sanırım en baştan başlamak en mantıklısı..

22 Yaşındayım ve kendimi bildim bileli hep kilo sorunu yaşadım.. Ortaokul dönemlerimde bile kiloluydum genellikle kilom uzun bir süre 70-78 arasında oldu. Hep zayıflama çabaları içindeydim. Kendimi bildim bileli hep zayıflamam gerekiyordu. Özellikle annem bu konuda aşırı baskıcı.. Ben kilo aldıkça vücuduma iğrenir gibi bakışları hep beni rahatsız etti ve en sonunda kendimden soğudum.. 18-19 yaşına kadar bu şekilde mücadele edip durdum. Sonunda iş için İzmir'e gitmem gerekti. Orada ablamda kalıyordum. Ve kendisi ' ben lahana diyeti yapıcam istersen sen de benimle yapabilirsin ' dedi. Bunu derken hiçbir baskı, ima, zorlama yoktu. Hoşuma gitti ve neden olmasın dedim. Başladık ablamla diyete.. Boğazımı tuttum o kadar güzel uydum ki tam 13 kilo verdim. Kendimi tanıyamıyordum. Saçlarımı boyattım, tarzımı değiştirdim, bambaşka biri olmuştum artık.. O kadar mutluydum ki.. bütün bunlar 3 ay sürdü.. Sonra İzmir'de işim bitince İstanbul'a geri döndüm.. Aileme döneceğimi hiç söylememiştim. Onlar beni İzmir'e yollarlarken kilolu,uzun turuncu saçları olan bir kızları vardı. Döndüğümdeyse babam beni tanımadı.. Saçlarımı kestirip siyaha boyatmıştım ve artık zayıftım! Annem sevincinden ağlayacaktı neredeyse.. O yüz ifadeleri dün gibi aklımda.. Gel gelelim herşey böyle güllük gülistanlık geçmedi.. Bir süre sonra 'aman bundan sonra dikkat et sakın verdiğin kiloları geri alma, biraz göbek yapmışsın akşam sadece salata ye vs.' gibi konuşmalar başladı. Bilinçaltımda ne var bilmiyorum ama bunlar oldukça ben yemeye başladım. Mutsuz oldum yedim, mutlu oldum yedim, sevindim yedim , ağladım yedim.. Benim annem aktardan çıkmayan bir kadın 1 kilo alacak diye ödü kopar. Bütün gün bana zorla yok ödem çayı, detoks çayı, kiraz sapı suyu, lahana suyu gibi aklınıza gelebilecek binbir türlü şey içirmeye çalışır dururdu.. Derken derken ben verdiğim bütün kiloları son 1 yıl içerisinde fazlasıyla geri aldım. Geçtiğimiz yaz tam 89 kiloydum. Şimdi evleneceğim ve düğünüme 1,5 ay kaldı. 1 aydır parça parça diyetlerle 82 ye düştüm. Ama en az 10 kilo vermek istiyorum ki gelinliğimin içinde daha güzel görünebileyim.. Ancak son birkaç gündür yine bozmaya başladım. Sabahları börekler,poğaçalar,simitler.. Öğlenleri tatlılar, hamburgerler.. Ve kendime hakim olamıyorum. Resmen bünyem ben kilo verdikçe alayım diye bana savaş açıyor.. Durmak istiyorum duramıyorum.. Yiyorum sonradan pişman oluyorum keşke yemeseydim diyorum.. Bu sabah 2 tane peynirli simit yedim. Az önce de yerfıstıklı bir dilim pasta yedim kendimden nefret ediyorum. Yüzüme makyaj bile yapasım gelmiyor. Saçımı toplayıp işe geliyorum. Karnımı çekerek yürüyorum herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum. Bununla alakalı diyetisyene gitmeyi çok istedim. Ancak hep bir maddi yetersizlik oldu ya da ben üşendim. Şu anda da evimin eksikleri yüzünden dışarıya 5 kuruş harcayamıyorum. önümde çok az zamanım kaldı. Ve ben gerçekten kendimden nefret etmeye başladım. Etrafımda zayıf güzel kızlar gördükçe içim acıyor.. Kızlar lütfen bana yardım edin.. Biraz uzun oldu biliyorum ama herşeyi anlatmak istedim..

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler kk sizleri seviyorum

ahh ahhh bilirim canım bende aynı senin gibiyim isveç diyetini yapabilirsen dene derim canım ..ben yapamıyorum ilaç kullandığımdan değerlerimi düşürüyor,ben patates diyetine başladım 2 sene önce 1 haftada 5 kilo vermiştim ve uzun bir süre almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…