yeditepeistanbul
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ocak 2017
- 36
- 12
- 3
- 31
- Konu Sahibi yeditepeistanbul
-
Nefret değil ama çok kırgınım. Unutmak için yetmiyor sankiHayırlısı buymuş deyip kabullenmeyi de öğrenmeli insan bazen. Çünkü bu hayatta her şey insan için. Sevseydi 8 aydır dönerdi. Artık ondan nefret etme zamanın gelmiş de geçiyor, bak hayatını mahvetti işte. Nefret et.
8 ay geçti ilk günkiler gibi değilim ama sevgim hala aynı derecede yoğun. 8 ay uzun süre değil mi korkuyorum hep böyle gidecek diyeZaman dertlerinin dermanı olacak merak etme.Şimdilik sadece sabır
8 ay değil 8 sene bile gidebilir üzgünüm8 ay geçti ilk günkiler gibi değilim ama sevgim hala aynı derecede yoğun. 8 ay uzun süre değil mi korkuyorum hep böyle gidecek diye
Evet saanki bir gün bana dönecekmiş de ben onu beklemeliymişim gibi hissediyorum. Sanki araya mesafeler ve zaman girdikçe beni sevdiğini anlayacakmış gibi boş ve saçma hayalletim var. İster istemez elimde olmadan bekliyorum galiba dönsün diyeDöneceğine dair bir umudun var mı? O umut bitmeden senin de çektiğin acı bitmez. Öncelikle Bunun geri dönüşü olmadığına tamamen bittiğine inandır kendini. Zor kısmı atlasmissin onsuz yaşamayı öğrenmişsin umudunu da bitir. Gerisi gelir zaten.
Evet haklısın. Az sabırlı ve iradeli olabilsem belki yoluna girexek her şey. Ben unutmamak için çabalıyorum adeta. Ne bilim ondan haber alamadığım gün çok kötü hissediyorum.Sen onu unutmak silip atmak istemedigin icin bu haldesin unutmak istesen unutursun ama istemiyosun ve emin ol seni sevmiyo senin onu sevdigin gibi yuzsuz gibi davranip takibe almada cocugu boyle yaptigindanda unutamazsin unutmak iste akisina birak arama sorma sevmiyo seni besbelli birsey bu
Iste önce bu durumu bitir hiç umudun olmamalı. Zaten dönecek olan sekiz ayda döner birşeyler yapardı.Evet saanki bir gün bana dönecekmiş de ben onu beklemeliymişim gibi hissediyorum. Sanki araya mesafeler ve zaman girdikçe beni sevdiğini anlayacakmış gibi boş ve saçma hayalletim var. İster istemez elimde olmadan bekliyorum galiba dönsün diye
ben de erkeklerin seviyorum ama ayrılmamız lazım triplerini çok absürt buluyorumDesteğinize çok ihtiyacım var. İlk aşkım ilk sevdiğim ilk sevgilim beni terk edeli 8 ay oluyor. 2 yıl süren ilişkimizin sonunda artık sevemiyormuş beni. Bunu açık açık söylemedi ama ima ediyor anlıyorum. Sevse gitmezdi zaten..iki yılın ardından Sevlmemek çok ağrıma gidiyor. Gecelerim gözyaşlarıyla geçiyor. Gün geçtikçe ayrılık acısı daha da artıyor sanki.. Ya başkasını severse korkusu doluyor içime. Ben gerçekten çok üzülüyorum. Sabredemiyorum kendimi onun kapısını çalarken buluyorum. O ise kapıdan kovuyor ya da cevapsız kalıyor. Ama en sonunda ne yapsam dönmüyor, sevmiyor. Sahte hesaplarla takip ediyorum onu. Beğendiği gönderilerde belki bana dair bir şey bulurum diye.. Uzak kalamıyorum ondan daima elim telefonda yazma isteğş geliyor. 8 aydır böyle.. Karşıma yeni birileri çıkıyor onu unutamadığım ve hala sevdiğim için diğerlerine de şans veremiyorum.Belki ne var bu kadar büyütecek ne acılar yaşıuor insanlar diceksiniz bana. Biliyorum. Ama o benim için sadece sevgili değildi. Ailesiz büyüdüm ben paramparça bir ailede onca güvensizliğe rağmen yalnızca ona güvendim, onu ailem bildim. Yaralarımı gösterdim ona. Şimdi yapayalnızım. Onsuzum. Kendimi güçsüz ve yorgun hissediyorum. Bir daha kimseyi sevemeyecek güvenemeyecek oluşuma da üzülüyorum. hiç dönmeyecek demi bana? Ben hep üzgün mü olucam peki? Bir de beni terk ettikten sonra alkole başlamış. Sapıtmış. Seni çok üzdüm ben de bu yüzden mutsuz yaşayacağım diyor. Evlensem bile kötü biri olacak bu diyo ben hak etmiyorım iyi bi hayat. Senden çaldıklarımı ödeyemem diyor. Sen hiçbir zaman anlamicaksın neden üzüldüğümğ diyor. Sevmiyorum diyo sonra da seni sevmediğim bi an olmadı diyor. Çok yoruldum
Çok çok doğru dedin. Gerçekten de bekarlığın tadını çıkarmak istiyor. Kendi ağzıyla fırlamayım ben artık uzak dur benden diyor. Ben o iki sene tanıdığjm insan nereye gitti inanamadığım için böylw uzun sürdü ama haklısın çok haklısınben de erkeklerin seviyorum ama ayrılmamız lazım triplerini çok absürt buluyorum
bence tamamen sizdeki örnek de şu ayrılayım günümü gün edeyim azıcık evlenmeden bekarlığın tadı çıksın
alkol de alırım kızlarla da gezerim sonra yine evlenrim ya yaşım daha genç nasılsa
sonra da ara ara vicdan yapıp kızın da ahını aldım tüh
ama aynen devam adamın içinde onu yaşamak var çünkü engel olamazsın...
bence artık yas aşamasını netleştirip üzüntünü yaşayıp onu unutma vakti 3 ay yas için çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?