Mutsuzum, üzgünüm ne zaman geçecek?

yeditepeistanbul

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
36
12
3
31
Desteğinize çok ihtiyacım var. İlk aşkım ilk sevdiğim ilk sevgilim beni terk edeli 8 ay oluyor. 2 yıl süren ilişkimizin sonunda artık sevemiyormuş beni. Bunu açık açık söylemedi ama ima ediyor anlıyorum. Sevse gitmezdi zaten..iki yılın ardından Sevlmemek çok ağrıma gidiyor. Gecelerim gözyaşlarıyla geçiyor. Gün geçtikçe ayrılık acısı daha da artıyor sanki.. Ya başkasını severse korkusu doluyor içime. Ben gerçekten çok üzülüyorum. Sabredemiyorum kendimi onun kapısını çalarken buluyorum. O ise kapıdan kovuyor ya da cevapsız kalıyor. Ama en sonunda ne yapsam dönmüyor, sevmiyor. Sahte hesaplarla takip ediyorum onu. Beğendiği gönderilerde belki bana dair bir şey bulurum diye.. Uzak kalamıyorum ondan daima elim telefonda yazma isteğş geliyor. 8 aydır böyle.. Karşıma yeni birileri çıkıyor onu unutamadığım ve hala sevdiğim için diğerlerine de şans veremiyorum.Belki ne var bu kadar büyütecek ne acılar yaşıuor insanlar diceksiniz bana. Biliyorum. Ama o benim için sadece sevgili değildi. Ailesiz büyüdüm ben paramparça bir ailede onca güvensizliğe rağmen yalnızca ona güvendim, onu ailem bildim. Yaralarımı gösterdim ona. Şimdi yapayalnızım. Onsuzum. Kendimi güçsüz ve yorgun hissediyorum. Bir daha kimseyi sevemeyecek güvenemeyecek oluşuma da üzülüyorum. hiç dönmeyecek demi bana? Ben hep üzgün mü olucam peki? Bir de beni terk ettikten sonra alkole başlamış. Sapıtmış. Seni çok üzdüm ben de bu yüzden mutsuz yaşayacağım diyor. Evlensem bile kötü biri olacak bu diyo ben hak etmiyorım iyi bi hayat. Senden çaldıklarımı ödeyemem diyor. Sen hiçbir zaman anlamicaksın neden üzüldüğümğ diyor. Sevmiyorum diyo sonra da seni sevmediğim bi an olmadı diyor. Çok yoruldum

Son düzenleme:
Hayırlısı buymuş deyip kabullenmeyi de öğrenmeli insan bazen. Çünkü bu hayatta her şey insan için. Sevseydi 8 aydır dönerdi. Artık ondan nefret etme zamanın gelmiş de geçiyor, bak hayatını mahvetti işte. Nefret et.

Nefret değil ama çok kırgınım. Unutmak için yetmiyor sanki

Zaman sadece zaman. Ve dua. Ve inanç. Ve istek. Unutmayi iste, gözünde büyütme sevmissin sen sevdiğin için senin için kıymetli olmuş o kişi. Hayatta herşey unutuluyor inan bana. Şurada ne hikayeler yazıldı okundu. Insanların günlükleri gibi. Arada aç oku herkesin hayatında oluyor böyle şeyler, geçiyor. Seninki de geçecek yeter ki inan ve iste.

Döneceğine dair bir umudun var mı? O umut bitmeden senin de çektiğin acı bitmez. Öncelikle Bunun geri dönüşü olmadığına tamamen bittiğine inandır kendini. Zor kısmı atlasmissin onsuz yaşamayı öğrenmişsin umudunu da bitir. Gerisi gelir zaten.

Sen onu unutmak silip atmak istemedigin icin bu haldesin unutmak istesen unutursun ama istemiyosun ve emin ol seni sevmiyo senin onu sevdigin gibi yuzsuz gibi davranip takibe almada cocugu boyle yaptigindanda unutamazsin unutmak iste akisina birak arama sorma sevmiyo seni besbelli birsey bu

Allah sabır versin insanın içi yanıyor gmeyecek bişey yok bu hayatta Rabbim herşeyin sabrını verir elbet

Evet saanki bir gün bana dönecekmiş de ben onu beklemeliymişim gibi hissediyorum. Sanki araya mesafeler ve zaman girdikçe beni sevdiğini anlayacakmış gibi boş ve saçma hayalletim var. İster istemez elimde olmadan bekliyorum galiba dönsün diye

Evet haklısın. Az sabırlı ve iradeli olabilsem belki yoluna girexek her şey. Ben unutmamak için çabalıyorum adeta. Ne bilim ondan haber alamadığım gün çok kötü hissediyorum.

Iste önce bu durumu bitir hiç umudun olmamalı. Zaten dönecek olan sekiz ayda döner birşeyler yapardı.

Ben de onu diyecektim. Özellikle erkek arkadaş fazla dramatize etmiş sen de onun yolundan gideyim deme.

Peki ya evlenip ilk aylarinda bosansaydin yada evlendiginde seni sevmeyen bi adamla yasamaya tahammul edebilir miydin ?bu yonden bak sevgi olmadan olmaz hep bi umut diyorsun fakat koskoca 8 ay olmus hayatini yasayip gelse bile miden alir mi ?
Kendini ona sartlama evet cektigin aci gayet normal cok iyi anliyorum ama ustunde durma kendine aktiviteler bul emin ol gececek ve sen yeni bir hayata basladiginda unuttugunda o kopek olacak sindiremeyecek o zaman ego tatmin sirasi sana gelicek ve tiksineceksin.

Bu ne ya türk filmi gibi?Neden bıraksın sizi çok kötü bi hayatı olacak olsa inanıyo musunuz buna yıl 2017 artık.

Gururunuzu hatırlayın yazmayın aramayın düşünmeyin ve unutun.Al yazmalım dizisi çekmiyosunuz ki onda bile emek veren kazanmıştı.Bu ilişkiye emek vermeyen ve sizi sevmeyen bi adam için kendizi harap etmeye gerek yok

ben de erkeklerin seviyorum ama ayrılmamız lazım triplerini çok absürt buluyorum
bence tamamen sizdeki örnek de şu ayrılayım günümü gün edeyim azıcık evlenmeden bekarlığın tadı çıksın
alkol de alırım kızlarla da gezerim sonra yine evlenrim ya yaşım daha genç nasılsa
sonra da ara ara vicdan yapıp kızın da ahını aldım tüh
ama aynen devam adamın içinde onu yaşamak var çünkü engel olamazsın...
bence artık yas aşamasını netleştirip üzüntünü yaşayıp onu unutma vakti 3 ay yas için çok...

Çok çok doğru dedin. Gerçekten de bekarlığın tadını çıkarmak istiyor. Kendi ağzıyla fırlamayım ben artık uzak dur benden diyor. Ben o iki sene tanıdığjm insan nereye gitti inanamadığım için böylw uzun sürdü ama haklısın çok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…