Mutsuzum Yalnızım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Merhaba arkadaşlar.. Bir saat öncesine kadar moralim çok iyi olmasa da idare ederdi.. Yaz geliyor artık nişanlar düğünler.. başlıyor mutluluklar diliyorum.. Ama insan bir doğru düzgün bişey yaşamayıp da mutlu olamayınca da üzülüyor.. Allah isteseydi olurdu bir hayır vardır diyorum ama bir yere kadar diyorum.. Üzüntümü önlemiyor. Hayatımda hiç gelinlik hayali, evlenme hayali kuran biri olmadım, okumaya odaklandım.. Zaten olacak olsa bişeyler olurdu. Şu an mesela arkadaşlar uzun süredir ders çalışıyorum, kpss yüksek lisans.. Yıllardır tatil yapmıyorum. Çok da daraldım.. Yazlığımız var ama en son bir yalnız gitmiştim. Hiç güzel olmadı yalnız tatil.. Kurslara, kültür turlarına gitmiştim daha önceden.. En son gittiğimde o da yalnız güzel olmadı.. Kısacası yalnız ve mutsuzum arkadaşlar ne yapayım bi akıl verin bişeyler söyleyin.
Teşekkür ederim..

Merhaba arkadaşlar.. Bir saat öncesine kadar moralim çok iyi olmasa da idare ederdi.. Yaz geliyor artık nişanlar düğünler.. başlıyor mutluluklar diliyorum.. Ama insan bir doğru düzgün bişey yaşamayıp da mutlu olamayınca da üzülüyor.. Allah isteseydi olurdu bir hayır vardır diyorum ama bir yere kadar diyorum.. Üzüntümü önlemiyor. Hayatımda hiç gelinlik hayali, evlenme hayali kuran biri olmadım, okumaya odaklandım.. Zaten olacak olsa bişeyler olurdu. Şu an mesela arkadaşlar uzun süredir ders çalışıyorum, kpss yüksek lisans.. Yıllardır tatil yapmıyorum. Çok da daraldım.. Yazlığımız var ama en son bir yalnız gitmiştim. Hiç güzel olmadı yalnız tatil.. Kurslara, kültür turlarına gitmiştim daha önceden.. En son gittiğimde o da yalnız güzel olmadı.. Kısacası yalnız ve mutsuzum arkadaşlar ne yapayım bi akıl verin bişeyler söyleyin.
Teşekkür ederim..
şu an senin yerinde olmak isteyen, bir sürü evli var:)

Kimse hayatından memnun değil.. Ama işte..

Yalnız olmayıp Bi o kadar da mutsuz olan nbir sürü insan var. Evet paylaşınca güzel oluyor bazı seyler haklısınız ama yakın arkadaslarınız, dostlarınız yok mu? Hepsini gectim yalnız tatile gitme fikri bana hep sıcak gelir, yaptımda gecmişte. Orada yeni arkadaslar edinip döndüm ayrıca. Neden sizde yapmayasınız? Sosyallesin ve anın keyfini cıkarın.

Sana şimdi yaşadıklarımı anlatsam tamam sustum dersin kuzum o yüzden zaman ve vakti varsa dert etme

Allah yardımcı olsun.. Hep başkalarını düşünmekten, hep yanlış anlaşılmasın da züğürt tesellisinden bıktım..

Yalnız olmayıp Bi o kadar mutsuz olan nbir sürü insan var ki. Evet paylaşınca güzel oluyor bazı seyler haklısınız ama yakın arkadaslarınız, dostlarınız yok mu? Hepsini gectim yalnız tatile gitme fikri bana hep sıcak gelir, yaptımda gecmişte. Orada yeni arkadaslar edinip döndüm ayrıca. Neden sizde yapmayasınız? Sosyallesin ve anın keyfini cıkarın.

Bazen diyorum şimdiden plan yapayım bu sene şuraya gideyim.. Sonra şurdan şuraya gitmeye halim olmuyor.. Zamanla azalıyor bu bişeyler yapmayı planlama isteği.

Allah yardımcı olsun.. Hep başkalarını düşünmekten, hep yanlış anlaşılmasın da züğürt tesellisinden bıktım..

Önceliklerin farklıysa yanlız kalmış olabilirsin, eşimle sevgiliyken bir iyi bir kötüydük evlencekmiyiz nolcak derken evlendik 9 ay sonra sağlık sorunları çıktı atlattık derken 4.5 sene sağlık sorunu tekrardan çıktı bugünüme elhamdülillah diyorum önüme bakıyorum bsxen şükrediyorum baxen unutuyorum.

Bende yalnızım o kadar yalnızım ki arkadaşım bile yok sadece okuma odaklıyım hazırlık yapıyorum. Hayatıma birini aldım evlenecektik nişan yapıldı olmadı psikopat çıktı bide ondan kurtulmaya çalıştım. Yalnız olmanın tek iyi yani var oda sana zarar verecek kimse olmuyor. Ama şunu söyleyim bu durumdan bende memnun değilim bir çözümü var mı onu da bilmiyorum bulamadım ben daha

• Beğen
Reactions: mb1
Bazen diyorum şimdiden plan yapayım bu sene şuraya gideyim.. Sonra şurdan şuraya gitmeye halim olmuyor.. Zamanla azalıyor bu bişeyler yapmayı planlama isteği.
Yasınız kac? 70 bile olsa, hayattan kopmayın. Heveslerinizi ertelemeyin. İçinizde birsey kalmasın bana sorarsanız. İleride evlenmek isterseniz de birlikte yaparsınız bazı seyleri ama bence yalnız cok daha güven tazeliyor. Yalnız basıma turla avrupaya gitmiştim. Ne kadar iyi hissettirdi anlatamam =)

Yasınız kac? 70 bile olsa, hayattan kopmayın. Heveslerinizi ertelemeyin. İçinizde birsey kalmasın bana sorarsanız. İleride evlenmek isterseniz de birlikte yaparsınız bazı seyleri ama bence yalnız cok daha güven tazeliyor. Yalnız basıma turla avrupaya gitmiştim. Ne kadar iyi hissettirdi anlatamam =)

Ben de Karadeniz ve Kapadokya'ya gittim.. Bir fotoğraf çektirmek için bile birine şunu çeker misin diyip durmak.. Ve sanki mutluymuşum gibi olmayı sevmedim.. Yalnız tatili seven çok.. Bana sürekli olarak uymadı..

Ben de Karadeniz ve Kapadokya'ya gittim.. Bir fotoğraf çektirmek için bile birine şunu çeker misin diyip durmak.. Ve sanki mutluymuşum gibi olmayı sevmedim.. Yalnız tatili seven çok.. Bana sürekli olarak uymadı..
Evet kişisel Bi tercih bu =)

Selfie çubuğu . Dalga geçmiyorum gerçekten.Bakkala giderken bile çocuk ne olacak diye 10 kez düşünüyorum.

Yalnız, otobüsle Avrupa seyahatine gidecektim nişanlanmadan önce.Kısmet olmadı.Şimdi dediğim gibi bakkala gitmek mesele.

Düşünüyorum evlenmeden de başka şikayetlerim vardı.Mutlu olmayı bilemiyoruz herhalde

Teşekkür ederim..

İşiniz var mı? :) Varsa sevinin. Sevgilim falan yokken biraz üzülüyordum. Hem işsizim hem yalnızım diye. Ama şimdi yalnız değilim de n’oluyor? Yaşadığım ilişki buruk hep :/ Kendime de zehir ediyorum erkek arkadaşıma da. Kafam hep kendimde, kendi geleceğimde, hayatımda.

Şöyle düşün, en azından yazlığınız varmış :D kültür gezisi yapıyorsun falan :)
Ayrıca sevgiliyle ya da evlenmekle emin olun ki yalnızlık gitmiyor. Hayatınızda sorunlar varsa kendinizle ilgili, yine yalnızsınız.

Anne, baba bile derman olamıyor da bazen elin oğlu mu derman olacak... :)

Zaman zaman insan bunalıyor, cok yanlış bir evliliktense yalnızlık daha iyi. Bak evlenmiş 10 kadından 1 tanesi halinden cok memnundur belki de degıldir.. Allah hayırlısını nasip etsın

Hemen evleneyim diye bir hedefim yok da bir tane aday adayı bile ufukta yok.. :)

Back
X