Mutsuzum Yalnızım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hemen evleneyim diye bir hedefim yok da bir tane aday adayı bile ufukta yok.. :)

hemen hemen aynı durumdayım ben de , bı ısım var sukur, yuksek lısansım devam edılıyor sayılır. Yaza yaklaştıkca düğün dernekler basladı, ınsan uzuluyor , kalabalıklardan ınsanlar kacıyor, kacmak ıstıyor. Cok takılma, sağlıgın sıhhatın yerındeyse aılen yanındaysa senden ıyısı yok. Boyle dıyınce bı anlamı olmuyo farkındayım, hayırlısı de bırak.

• Beğen
Reactions: mb1
Bazen bende çok bunalıyorum. Psikologa falan gitsem biraz içimi döksem diyorum ama sırf keyfimden o kadar para vermek israf geliyor. Keşke tanımadığım birine böyle üç beş saat içimi döksem konuşsak diyorum. En sonunda yoldan çevireceğim birini ama sonra başıma iş almayayım diyorum devir kötü malum:halay:

Bazen bende çok bunalıyorum. Psikologa falan gitsem biraz içimi döksem diyorum ama sırf keyfimden o kadar para vermek israf geliyor. Keşke tanımadığım birine böyle üç beş saat içimi döksem konuşsak diyorum. En sonunda yoldan çevireceğim birini ama sonra başıma iş almayayım diyorum devir kötü malum:halay:

Ben de düşünüyorum.. Hatta gidersem şunları şunları söyleyim diye düşünüyorum. Ama gitsem sadece bu değil ki bir sürü başka şeyleri de anlatmak gerekecek. İçimi dökme değil de akıl danışmak için belki..

Şuan demekki tamda oan değişiklik zamanı. Alışkın olduğumuz yaşadığımız hayat bizi olumsuz düşüncelere götürüyordu. Kolları sıvama zamanı gelmiş. Eğitimin için harcadığın vakti günlük iş saatı gibi ayarla ve geri kalan zaman için bir faaliyet düzenle. Değişim yapmanın sinyallerini almışken bunada ihtşyaç duyarken faaliyete geçir derim. Eski bir arkadaşını yada bir akrabanla sözleş yada ailenden biri tut kolundan götür bir cafeye bir rahatlamayla başla. Neye çabalarsan onun sonucunu alırsın. Eğitim ve sosyallik de bunu yap. Anladığım kadarıyla sosyal hayatını çok ihmal etmişsin. Ve bunun biraz eksikliğini hisseder olmuşsun 😘

• Beğen
Reactions: mb1
Nekadar güzel ve komik ifade etmişsin duygularını. 🥰❤️

Merhaba arkadaşlar.. Bir saat öncesine kadar moralim çok iyi olmasa da idare ederdi.. Yaz geliyor artık nişanlar düğünler.. başlıyor mutluluklar diliyorum.. Ama insan bir doğru düzgün bişey yaşamayıp da mutlu olamayınca da üzülüyor.. Allah isteseydi olurdu bir hayır vardır diyorum ama bir yere kadar diyorum.. Üzüntümü önlemiyor. Hayatımda hiç gelinlik hayali, evlenme hayali kuran biri olmadım, okumaya odaklandım.. Zaten olacak olsa bişeyler olurdu. Şu an mesela arkadaşlar uzun süredir ders çalışıyorum, kpss yüksek lisans.. Yıllardır tatil yapmıyorum. Çok da daraldım.. Yazlığımız var ama en son bir yalnız gitmiştim. Hiç güzel olmadı yalnız tatil.. Kurslara, kültür turlarına gitmiştim daha önceden.. En son gittiğimde o da yalnız güzel olmadı.. Kısacası yalnız ve mutsuzum arkadaşlar ne yapayım bi akıl verin bişeyler söyleyin.
Teşekkür ederim..
tatil yapacak bi arkadaşınız yok mu?

Konularinin %90 i hep ayni minvalde.Yalnizlik,hayat esinin olmamasi vs.
Bu kadar yogunlastikca ters tepiyor iste.
Bir sal kendini.Olacagi varsa zaten olacak.
Kafan buna yogunlastikca ve olmadikca daha uzuluyorsun kendini.

Tamam evliyim mutluyum cocugum.var ama inan ki esin seni anlamadiginda veya ilgisiz kaldiginda alip basini gidesin geliyor anca mutfaga kadar gidebiliyosun ikinci universiyte okuyrm ama kesmiyor beni alio basima gezio tozmak istiyrm ama olmuyo iste markete bile gidecek istek olmuyo icimde 😅😅uykusuzlukdan insan ayaga kalkamiyr:anne::anne::anne:

Sizi anlıyorum yalnızlık zor evlenenler , mutlu evliliği olanlar bile zor diyor ama ancak yaşayan bilir hisleriniz. İnşaallah hayırlı , iyi bir kısmetiniz olur

Burada açtığım konudan sonra interneten tatil arattım inşallah Eylül ayına tatile çıkıyorum.. :) Siz de gitmek isteyenler erken rezervasyonla birkaç gün de olsa tatil ayarlayın. İnşallah güzel bi tatil olur.

Back
X