Mutsuzum

IrResistibLe_

seni sevmiyorum artık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.761
3.459
48
Selamlar 31 yaşında 8,5 yıllık evliyim bir evladım var 4,5 yaşında eşimle görücü usulü evlendik (evlenmeyi hiç istemedim ) Düğünümü yarım yamalak yaptılar eşyalarım alınmadı vs vs 8'5 yıl içinde eşim ne eşya alabildi ne de bir birikim yapabildi ve sürekli az az ailesine para yedirtti şimdi para yönetimi yapamadığı için aylık 1500 tl borç ödememiz gerekiyor ben kıstıkça aman canım dikkat et dedikçe harcadı borçları zamanında ödemedi verme dedim ailesine para verdi en son kardeşine kefil olmuş ödememiş vs vs şimdi bende çalışıyorum aylık 1050 tl ye sanayide dün işten çıkarıldım ve eşim bana karşı tepkili ona göre ben bencil ve tembelmişim sırf beni mecbur bırakmak için bana istemediğim halde telefon aldı ikinci el al dediğim halde tansiyon ve insülin direncim var ve anksiyete bozukluk şimdi tek istediğim boşanmak ama ailem istemiyor bi çocukla ve bir çok sağlık sorunuyla nasıl olacak bilmiyorum eşimse boşanmam diyor deliriyor ağlıyor yalvarıyor sarılıyor

Bence bosaninca sagligin saha iyi bile olabilir. Stres cok buyuk faktor.
Boşanmak için birikime ihtiyacım var ama tüm aldığım para gidiyor ailem kesinlikle istemiyor evli olduğumu bilmelerine rağmen sözlü tacize uğruyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Boşanmak için birikime ihtiyacım var ama tüm aldığım para gidiyor ailem kesinlikle istemiyor evli olduğumu bilmelerine rağmen sözlü tacize uğruyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Bu sartlarda birikim yapamazsin ki zaten anca bosaninca yaparsin. Diger faktorleri birak da seviyor musun ona bak. Seviyorsan kocana oyle bir ayar ver ki anasindan kardesinden para alip kapatsin borclari.

Birikim yapamadığınız için mi boşanmak istiyorsunuz.
Boşanmadan şartlarınızı düzeltemez misiniz?

Bu sartlarda birikim yapamazsin ki zaten anca bosaninca yaparsin. Diger faktorleri birak da seviyor musun ona bak. Seviyorsan kocana oyle bir ayar ver ki anasindan kardesinden para alip kapatsin borclari.
Sevip sevmediğimden emin değilim yorgunum tek bildiğim bu artık ailesine para vermiyor çünkü para Yok zor geçiniyoruz artık onunla uyumuyorum en son cinsellik sırasında istemiyorum artık deyip yatakta bıraktım ama o hala beni sevdiğini bugünlerin biteceğini söylüyor

Ailesin borcunu size ödetmek için çalışmanızı beklemesi yanlış. Ama bir yandan da o borç bitmeden sizin sorunlar düzelmeyecek gibi
Israrlı olmadı mı eşiniz ailesine karşı ? Yuvayı yıkmayı düşünüyorsunuz sonuçta
Çok konuştu eşim ama maalesef

Ailene çok kızdım. Evladın senin ya. Evlendirince ana babalıktan da feragat etmediniz ya. Çocuklarının mutsuzluğunu bilerek, görerek, istemiyoruz, gelme, boşanma, çekeceksin mecbur, diye zırvalayan ana babaların olduğunu bilmek, içler acısı gerçekten...

Hatta işten çıkarıldım diye annesi eşimle konuşmuyor puan

O zaman sende çalışmayacaksın bunlar alışmış yemeye. Yedirmeyen olmayacak diye konuşmuyordur. Sen para getirmezsen güya zor zamanlarından nasıl alacak oğlundan para.

Çalışma evde para trafiğini sen yönet. Madem eşin boşanmak istemiyor yeni kurallar koy. Borç bitene kadar gerekirse sık dişini.

Bende iş aramamaya karar verdim
O zaman sende çalışmayacaksın bunlar alışmış yemeye. Yedirmeyen olmayacak diye konuşmuyordur. Sen para getirmezsen güya zor zamanlarından nasıl alacak oğlundan para.

Çalışma evde para trafiğini sen yönet. Madem eşin boşanmak istemiyor yeni kurallar koy. Borç bitene kadar gerekirse sık dişini.

Back
X