Mutsuzum

evlilikte tartışmaların ailelere yansıtılmasını hiç doğru bulmuyorum
evlenme olgunluğuna eriştiğinizi düşünüp evlendiğinize göre sorunlarınızı da halletmelisiniz
sizde eşinizi 'paran bol herhalde' diye dalgaya almışsınız
bu onun yaptıklarını hafifletmez ama sizde bence uslübunuza dikkat etmelisiniz

Sende de biraz hata var , fazla üstüne gitmişsin, eşinin huyuna göre biraz daha sakin davranmalısın ama kafana takılan şeyleri, canını sıktığı konuları sakince anlatmalısın, sakin bir zamanda.
Eşinde çok olgun değil belliki , ikiniz de cok yüz göz olmuşsunuz oyüzden. İstersen bir evlilik terapistine git , eşin istemese bile sen tek de olsa git , eşin hatalı tamam ama biraz acemilik var sende de, bence terapistin faydası olur, hemen evi terkedeyim diye düşünme bence. Biraz daha hem evliliğin hemde kişiliklerinizin oturması lazım gibi

yani evlilik zor helede ilk 3 senesi birbirinize alışmanız birbirnizi öğrenmenix zaman alıyor .Ama burda sanada iş düşüyor biraz sakin ol biraz eşinin hıyuna göre hareket et hepimizde sorunlar oluyor hemen hemen hergün sabırlı ol.çocuk içinse kesinlikle bazı şeyler rayıns otrmadan düşünme kaynana görümce leri karıştırma onlar boş maslesef Allah yardımcın olsun

Soylenecek tek seyi konunun başına aman bunu soylemeyin diye yazmissin zaten,
Haliyle.soylenecek bisey kalmamis, hadi kolay gelsin size.
Sadece başında yazdığım cümlenin dikkatinizi çekmesi. Yazmasaymışsınız da olurmuş

Belki yersizdi ama o an ağzımdan çıktı. Ailesinin yanında beni sürekli çocuk gibi azarlamasından bıktım çünkü

Fazla üstüne gitmedim bence evet o cümleyi kurmasam daha iyi olurmuş. Ama o aileme küfür bile ediyordu onun yanlışı benim doğrum olamaz elbette ama sabrım kalmadı

Çevremdeki herkes bu öğütle yaklaşıyor. Neden kimse herşey karşılıklıdır demiyor? Biz kadınlar nereye kadar alttan alacağız hiç bilmiyorum. Sağolun

Evet belki hiç evlenmesem şuan ki tecrübeye sahip olamayacaktım. Ama böyle nereye kadar gidecek ki? Zaten çocuk düşünmüyorum nasip işi ama olursa olan o bebeğe olacak bunun bilincindeyim.
Cocuk dusunmuyorum diyirsunuz ama düsuk yapiyorsunuz..
Yani korunmuyorsunuz sonra nasip isi diyorsunuz..
Onlemini alma sonra nasipmis ki oldu deme hic. Bu ne tutarsizlik.

Ayrica esini biraz daha taniyip gozlemleyebilidin.
Evlenince hersey ailelere yansitilmaz evet . fakat sizin de tavriniz yanlis. Bilerek daha da esinizin o yonunu korukluyorsunuz. Yok paran cok heralde... Eve gelince cocuk gibi azarlama beni demenden anlasildigi uzere.
Esinin de destek almasi lazim.

Sende de öfke kontrol sorunu var ki. Daha ilk satırda küçük yaşta evlenmissin diyenler yazmasın diye lafı sokmussun.
Hayatını kurmadan işin gücün olmadan evlenirsen bunların fazlasını yaşarsın. Ayrıca adam Mikser alacağım dediğinde senin cevabını kim verse olay çıkar bilgine.

Evliliği asla düşünmüyormuşsunuz, evlenmissiniz.
Çocuk istemiyormuşsunuz, hamile kalmissiniz.
Boşanmaya da aynı mantıkla yaklasirsiniz muhtemelen

Eşim kendini o aralar düzeltmişti tamam dedim bir daha olmaz herhalde. Zaten çocuk da çok istiyordu. O an oldu. Düşük yapınca bir kere daha anladım bebek için erken olduğunu zaten benim de sağlık sorunum var bu sebepten olmadı.

Hayir sadece yasiniz dikkatimi cekti, cocuk yasta yapilan evliliklerde bu sorunlarin yasanmasi kacinilmaz, ama yasimi karistirmayin diyince soylenecek soz kalmiyor.
Burada kalkıp yaşımı tartışacak olursak ohooooo. Ayrıca evet çocuk yaşta evlenmiş olabilirim demek ki ben bunu yaşayacakmışım nasip işi bu. Ben buraya derdimi yazmışım öneride bulunmayacaksanız boş yere tartışmanın bir manası yok ki

Evliliği asla düşünmüyormuşsunuz, evlenmissiniz.
Çocuk istemiyormuşsunuz, hamile kalmissiniz.
Boşanmaya da aynı mantıkla yaklasirsiniz muhtemelen
Evlilik evet düşünmüyordum okuyordum. Ama büyük konuşmamak gerekiyormuş demek ki. Ayrıca hamile kaldığım sırada eşim kendini düzeltmişti daha doğrusu ben öyle sanmıştım. Şimdi böyle olunca rahat 2 sene istemiyorum tabi o zamana evli kalırsak.

Bunun öfke kontrol sorunuyla ne ilgisi var ki? Sadece insanlarla uğraşmak istemiyorum. Burada ağzı olan pardon parmakları olan yazıyor çünkü

Demek ki bu sorunlari da yasayacakmissiniz nasip işi ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…