Mutsuzum

Sadece evin içinde değil ailesinin yanında da bağırıyor, birden parlıyor oturup adam gibi konuşmak yok. Birşey söylesem suçlu oluyorum. alttan alsam içime atıyorum,kafama takıyorum. Gerçekten o cazgır kadınlardan değilim öyle olsam buraya konu açmazdım. Herkes öyle söylüyor evliliğin oturması o bu vs ama ne zaman düzelecek gerçekten merak ediyorum :/

Eşinin şiddet uygulaması kabul edilemez. Ama seninde ailesinin yannda paran çok herhalde demen şık değil. Orda olabilir de geçiştir. Evde canım boşver paramız boşa gitmesin de.
Karşılıklı sakin olmaya ihtiyacınız var bence.
Birde akşama kadar evliliğinizi düşünmeyin. Biraz zaman tanıyın başka şeylerle uğraşın.

Kesinlikle... bu benim analizim eşim daha olgunlaşamamış ve böyle devam ederse ne olacak bilemiyorum

Canım en az 6 sene gerekiyor. Bizim 3 sene oldu daha yeni birbirimize anlayışlı davranmaya başladık biz de hep kavga ediyorduk.hatta 1 ayrılık geçirdik bu sebeplerden dolayı. Evlilik kolay değil. Ama katlanamıyor ve çok mutsuzsan,ayrıl şimdiden daha geç olmadan.

Söyledim belki sinirle belki düşünmeyerek dilin kemiği yok ama kötü niyetle değil o an ağzımdan çıktı. Böyle konulara önem veriyorum kiradayız birikim yapmamız gerekiyor eşim de o gayret yok.

En çok ortada birşey yok ona üzülüyorum aldatma, ihanet, yalan olsa tamam diyicem çocuklar gibi yok mikser yok bilmem ne. Nasıl çözeceğimi de bilmiyorum çoğu arkadaş alttan al sakin ol diyiyor ben alttan alsam da o almıyor. Karşılıklı olmayınca olmuyor. Maşallah Allah bozmasın :)

Söyledim belki sinirle belki düşünmeyerek dilin kemiği yok ama kötü niyetle değil o an ağzımdan çıktı. Böyle konulara önem veriyorum kiradayız birikim yapmamız gerekiyor eşim de o gayret yok.
Erkekler bizden daha rahat böyle konularda.

23 yaşındayım çok mutsuzum. Mutsuz olma sebeplerimi ortadan kaldırmak için çabalıyorum. İnan bu hiç kolay değil benim şartlarımda. Daha 21 yaşında genceciksin. Mutsuz olduğun hayatı terk etme imkanın varken neden çekesin ki? Yerinde olsam sağlam bir rest çekerim. Boşanmayı göze alırım tabii. Baktım aynı tak sepeti koluna... Üniversiteye gidip meslek sahibi olup kendi hayatını kurmak için çok çok gençsin. Ömür böyle insanları ve mutsuzluklarını çekmek için çok kısa. Nereden mi biliyorum? 25 yılını aynı böyle biri için harcamış pişman bir kadından.

Zaten öyle olur :) biz olur olmadık o kadar boş şeylerden tartışıyorduk ki. Evdeki kedi yüzünden bile tartıştığımızı biliyorum. Ben kediyle çok ilgileniyorum diye kediyi vereceğini söylüyordu
Makinayı doldururken çok ses oluyor diye tartıştığımız oldu. Yani hatırlamadığım daha birçok saçma sapan sebepler. Bence kendine bir uğraş bul. Hayvan seviyorsan evine kedi almanı tavsiye ederim onu da sakinleştirir :)

Erkekler bizden daha rahat böyle konularda.
Kesinlikle
Evet doğru söylüyorsunuz çekmek zorunda değilim. Ama çabalıyorum oluru var mı bakıyorum. Belkide hiç düşünmeden açsam davayı pişman olucam. Belki şuan beklediğim bile hata. Bekleyip göreceğim umarım geç kalmışlık hissi yaşamam.
Hayvanları severim insanlardan ötürü :) ama eşim kabul etmez ki şimdi bir de onun için tartışmayalım ben daha çok benim değil de ikimiz için vakit geçirebileceğimiz birşeyler arıyorum belki terapi gibi birşey olur ne bileyim umut işte :)

İkinizde de yanlış var.Sen de biraz çocukça davranmışsın.Eşinin bu dengesizliğinin sebebi ne olabilir.Düşük ne sebebiyle yaşadınız? Eğer ondan kaynaklıysa psikolojisi bozulmuş olabilir.HAyır yok diyorsan,Allah'ın bir bildiği varmış diyeceğim.Çok çocukça davranışları çünkü eşinin de.

Seviyo musun eşini? Seviyosan bir şeylerin mücadelesini ver ikna et terapiye. Ama sevgi yoksa zaten saygı da yok gördüğüm kadarıyla devam etmenin hiçbir anlamı yok

Yaşın çok erken ömür bitmez böyle ve bu karakterle düzelmez çocuk felan olmadan ayrıl kurtul aksi halde ileride daha cok sorun yaşarsın

Bebeğin gelişimi durmuştu. Eşimin böyle olmasının düşükle bir alakası yok bekarken de böyleymiş huyu suyu. Tabi ben nişanlılık döneminde tanıyamadım belli etmedi.
Seviyo musun eşini? Seviyosan bir şeylerin mücadelesini ver ikna et terapiye. Ama sevgi yoksa zaten saygı da yok gördüğüm kadarıyla devam etmenin hiçbir anlamı yok
Aslında çok soğudum. Sürer mi bilmiyorum kırgınım galiba ve sevip sevmediğimi kestiremiyorum.
Yaşın çok erken ömür bitmez böyle ve bu karakterle düzelmez çocuk felan olmadan ayrıl kurtul aksi halde ileride daha cok sorun yaşarsın
İnşallah hayırlısı neyse o olsun

gezmen gençliğini yaşman gerekrken evlenmişsin ki eşinde sende olguninsanlar değilsiniz biribirinizi idare edecek yapı ikinizdede yok olamaz zaten bu yaşta ama karakter oturmadan yapılan her evlilik böyle sorunlu aileniz arkanızdaysa cocuk olmadan ayrılın

Sinir öfke denilince kendimi görüyorum benim de hiç ayarım yoktur mesela sinirlendiğim zaman uzerime gelinirse öfkenin şiddeti yüzde 500e çıkar. Eşinizi rahat bıraksanız o kadar üzerine gitmeseniz bu denli sıkıntı yaşanmaz aslında.

Ben en çok annenin tavrına takıldım.Evladımın bırak kolunu sıkmayı saçının teline rüzgar değdirecek bir adam ve ben anne olarak parlar söner o diycem.Olur mu böyle iş.Bu yapıcı olmak değil,bu bal gibi ezdirmek çocuğunu.
Tatlım benim kızma ama gerçekten yaşın küçük.Bazı şeyleri tecrübe ederek anlayacaksın.Ben sizde bir gelecek göremedim.Kocan öfke kontrolüyle ilgili tedavi olmazsa durum daha kötüleşebilir.Zarar görmenden korkarım.İnşallah her şey gönlünce olur.

Bebeğin gelişimi durmuştu. Eşimin böyle olmasının düşükle bir alakası yok bekarken de böyleymiş huyu suyu. Tabi ben nişanlılık döneminde tanıyamadım
O zaman durum daha vahim.Yaptıkları pek normal degil.Birazcık daha çocuk işi ertelenebilir gibi geliyor.Çünk akıllanmayacagı da ortada.

Daha öncede yazdım çoğu zaman alttan alıyorum fakat yine aynı artık kaldıramıyorum sanırım bardak taştı
Annem her zaman dile getiriyor arkamda olacağını. Ufak tefek şey olarak görüyor sanırım bu durumu ya da ben anlatamadım. Zaten bir daha olsun arkama bakmadan gidicem. Çok teşekkür ederim
O zaman durum daha vahim.Yaptıkları pek normal degil.Birazcık daha çocuk işi ertelenebilir gibi geliyor.Çünk akıllanmayacagı da ortada.
Eşimin ailesi,eşim çok baskı yapıyor çocuk konusunda ama ben istemiyorum. Sen kendini düzeltmeden çocuk istemiyorum diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…