• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum

Pink20170

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
147
52
48
27
İy akşamlar arkadaşlar... Şimdiden konuma yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim sorun kocam biz dün akşam çok saçma bir nedenden kavga ettik bugün kocam beni hiç aramadı akşam eve geldiğinde de hiç konuşmadı sadece oğlumla ilgilendi ( daha bebeğim 6aylık) daha sonra da mutfağa gidip kendine kahvaltılık bişeyler çıkarıp onları yedi benimde bu durum çok gücüme gitti sanki seninle yemek yemek istemiyorum der gibi benim getirdiğimi yeme der gibi geldi bana bende şuan oğlumu alıp yatak odasına geldim uyuyacam (tabi uyku tutarsa) bebeğimle ilgileniyorum sizce kocamın bu dengesiz tavırlarını nasıl umursamaya bilirim :KK43:

Niye birbirinize karşı triplesiyosunuz ki
Öncesinde ne yaşandı böyle durduk yere olmadı herhalde

Sebebr bagli.. trip atmis bunda garip bisey yok. Yemezse yemesin cokta tin

Niye birbirinize karşı triplesiyosunuz ki
Öncesinde ne yaşandı böyle durduk yere olmadı herhalde
Öncesinde dün beni ne kadar seviyorsun diye sordu bende oğlum dan sonra en çok seni seviyorum dedim aynı soruyu bende ona yönelttiğimde bana önce oğlumu abimide oğlum kadar seviyorum daha sonrada seninle eşit ablamı ve diğer erkek kardeşimi dedi abisinin eşinide benden %50daha az sevdiğini söyleyince bende kayış koptu çok üzüldüm ve dayanamayıp ağladım hayatımı paylaştığım adam beni bir çok kişiden daha az seviyo daha sonra bunları söyleyince çocuk çocuk davranma biraz büyü dedi bende başka bişey demedim dünden beri böyleyiz

Fazla önemsemişsiniz, evli olsun olmasın her çift arasında oluyor böyle şeyler.
Benim getirdigimi yeme der gibi ne demek. Kafanızda kurmayın. Eşseniz kim getirdi kim yedi konuları çok gereksiz

Böyle durumlar her evde her evlilikte olur eğer sürekli olan bir durum değilse ve siz sırf adam size bir gün trip yapmış diye çok mutsuzsanız hayattan çok şey bekliyorsunuz demektir.
Hayır canım bizim genelimiz böyle başkaları yüzünden de evimizde mutlu olamıyoruz 1 gün iysek bir hafta kötüyüz

Öncesinde dün beni ne kadar seviyorsun diye sordu bende oğlum dan sonra en çok seni seviyorum dedim aynı soruyu bende ona yönelttiğimde bana önce oğlumu abimide oğlum kadar seviyorum daha sonrada seninle eşit ablamı ve diğer erkek kardeşimi dedi abisinin eşinide benden %50daha az sevdiğini söyleyince bende kayış koptu çok üzüldüm ve dayanamayıp ağladım hayatımı paylaştığım adam beni bir çok kişiden daha az seviyo daha sonra bunları söyleyince çocuk çocuk davranma biraz büyü dedi bende başka bişey demedim dünden beri böyleyiz
Evet gerçekten ikiniz de çocuk çocuk konusmussunuz

Eşinizle sevgi muhabbeti basit bile görünse verdiği cevaplar gercek hisleri ise üzülüp tepki göstermekte haklısınız.Şiddet konusuna gelince ciddi bir çözüm bulmanız gerekiyor siz bu kadar değersiz değilsiniz lütfen kendi değerinizin farkında olun siz insansınız!!!

Back
X