• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum

Şiddet uyguluyorsa, isterse hayatının merkezi yapsın, dünyayi önünüze sersin fark eder mi?

Sizi koyduğu sıradan ziyade şiddet sorununu halledin,once kendiniz sonra evladıniz için.

Öncesinde dün beni ne kadar seviyorsun diye sordu bende oğlum dan sonra en çok seni seviyorum dedim aynı soruyu bende ona yönelttiğimde bana önce oğlumu abimide oğlum kadar seviyorum daha sonrada seninle eşit ablamı ve diğer erkek kardeşimi dedi abisinin eşinide benden %50daha az sevdiğini söyleyince bende kayış koptu çok üzüldüm ve dayanamayıp ağladım hayatımı paylaştığım adam beni bir çok kişiden daha az seviyo daha sonra bunları söyleyince çocuk çocuk davranma biraz büyü dedi bende başka bişey demedim dünden beri böyleyiz
Eşiniz 5 yaşında mı insanları sevgi sırasına koymuş? Hey Allahım ya.

Severek mi yoksa görücü usulü mü evlendiniz?Bi de annenizin önemsemediğini söylediniz annenizde babanızdan şiddet görüyor muydu?

tatlim senin eşinde sevgi problemi var.insan hic ogluyla abisini esit sever mi cok sacma geldi. bir de o ne demek ya ablamida senle ayni filen siddeten bahsediyorsun birde yeni evlimisiniz siz ?merak ettim.

Merhabalar size danışmak istediğim bi konu var eşimle 10 yıldır bi görüşme sürecimiz oldu ilk zamanlar eşinin bi mesleği yoktu 4 yıllık evliyiz şuan kendisi astsubay ve bunun inanılmaz stresli bi meslek çok sık izin görevlere gidiyor ve bu görevlerde internetten bulduğu numaraları arayarak cinsel sohbetler kuruyor bunu döndükten sonra da yapmaya başladı bi kaç defa yakaladım ve bu durumu kendine hakim olmamasıyla açıklıyor psikolojik buhranda aynı zamanda 4 yıldır da tüp bebek tedavisi görüyoruz ve sonuç hep olumsuz bu da evliligimizi çok etkiledi ben paronayak oldum ve uyuduğunda sürekli telefon karıştırıyorum sizce ne yapmalıyım yardımcı olun kafayı yicem

Öncesinde dün beni ne kadar seviyorsun diye sordu bende oğlum dan sonra en çok seni seviyorum dedim aynı soruyu bende ona yönelttiğimde bana önce oğlumu abimide oğlum kadar seviyorum daha sonrada seninle eşit ablamı ve diğer erkek kardeşimi dedi abisinin eşinide benden %50daha az sevdiğini söyleyince bende kayış koptu çok üzüldüm ve dayanamayıp ağladım hayatımı paylaştığım adam beni bir çok kişiden daha az seviyo daha sonra bunları söyleyince çocuk çocuk davranma biraz büyü dedi bende başka bişey demedim dünden beri böyleyiz
Az önce ne okudum ben. Karı koca işsiz misiniz ne boş muhabbet çeviriyorsunuz. Eltinizin annesini de sizi sevdiğinin %12si kadar seviyi muymuş ve onun karesi kadar dayısını....

Merhabalar size danışmak istediğim bi konu var eşimle 10 yıldır bi görüşme sürecimiz oldu ilk zamanlar eşinin bi mesleği yoktu 4 yıllık evliyiz şuan kendisi astsubay ve bunun inanılmaz stresli bi meslek çok sık izin görevlere gidiyor ve bu görevlerde internetten bulduğu numaraları arayarak cinsel sohbetler kuruyor bunu döndükten sonra da yapmaya başladı bi kaç defa yakaladım ve bu durumu kendine hakim olmamasıyla açıklıyor psikolojik buhranda aynı zamanda 4 yıldır da tüp bebek tedavisi görüyoruz ve sonuç hep olumsuz bu da evliligimizi çok etkiledi ben paronayak oldum ve uyuduğunda sürekli telefon karıştırıyorum sizce ne yapmalıyım yardımcı olun kafayı yicem
Siz niye konu içine konu açtınız bilmiyorum ama böyle adamlara çocuk yapılmaz.

İy akşamlar arkadaşlar... Şimdiden konuma yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim sorun kocam biz dün akşam çok saçma bir nedenden kavga ettik bugün kocam beni hiç aramadı akşam eve geldiğinde de hiç konuşmadı sadece oğlumla ilgilendi ( daha bebeğim 6aylık) daha sonra da mutfağa gidip kendine kahvaltılık bişeyler çıkarıp onları yedi benimde bu durum çok gücüme gitti sanki seninle yemek yemek istemiyorum der gibi benim getirdiğimi yeme der gibi geldi bana bende şuan oğlumu alıp yatak odasına geldim uyuyacam (tabi uyku tutarsa) bebeğimle ilgileniyorum sizce kocamın bu dengesiz tavırlarını nasıl umursamaya bilirim :KK43:
Sessizlikte guzel bir cevaptir. O konusursa bir sey sorarsa konusun. Sakin surat ywpmayin sitemde etmeyin. Evde sessiz kalin.

Ya bu konular cok manasiz geliyor bana
Seviyor sevmiyor eselemeyin seven belli eder zaten soylemesine gerek yok
Bide siralama yaptiriyorsunuz sonra uzuluyorsunuz
Yanlis anlama uzmek icin soylemiyorum
Bu tur muhabbetlere girmeyin huzurunuzu kacirmayin

:oha: Evliliğiniz tam bir saçmalık demeden duramayacağım! Bir bebeğiniz var ve siz bunları mı dert ediyorsunuz?

De bosver gitsinnn...ben boyle durumlarda eger bana trip atiyorsa esim,onun en sevdigi yemegi yaparim hatta az yaparim oturur oglumla yeriz ve o da gorur..anlar o zaman tek basina yemek yemenin ne oldugunu.cok sukur artik oyle seyler yapmiyor kus olsak bile yemegi bizimle yer...kocaniza da sasirdim dogrusu hic insanin es,yenge ve kardes sevgisi ayni derecede olur mu?bence siz once oglum deyince size inat oyle soylemis olabilir...

De bosver gitsinnn...ben boyle durumlarda eger bana trip atiyorsa esim,onun en sevdigi yemegi yaparim hatta az yaparim oturur oglumla yeriz ve o da gorur..anlar o zaman tek basina yemek yemenin ne oldugunu.cok sukur artik oyle seyler yapmiyor kus olsak bile yemegi bizimle yer...kocaniza da sasirdim dogrusu hic insanin es,yenge ve kardes sevgisi ayni derecede olur mu?bence siz once oglum deyince size inat oyle soylemis olabilir...
Sanmıyorum benim ki hal ve hareketleriyle de belli ediyor onları daha çok sevdiğini

İÇERİ GEÇİP KENDİNİZE güzel bir yemek hazırlayın ona da bır tabak koyun kendinizede çağırın ama ısrar etmeyın sadece yemek hazır diyiverin gelmezse bir güzel yiyiverin...

Ne kadar çocukça konuşmalar, seni ablamla kardeşimle eşit seviyorum, abimin karısından yüzde 50 fazla seviyorum. Bu nasıl bir konuşma allah aşkına.

Canim 40 gün göreve giden astsubay duymadım hiç
En fazla 20 gün sürer
Kendisi bordo berelide dEğil sanırım bence konu aç asker esleri yardimci olur

Back
X