- 13 Ocak 2019
- 99
- 66
- 3
- 32
- Konu Sahibi Smrblksr10
-
Mümkün değil adam ailesinden kopamıyorDuzelir insAllahtasinsaniz olmaz mi?
Aynen öyle ana baba kahrı cekılıyomusda el ağır geliyomus. Evet var beni tutanda o yaYagmurdan kacarken doluya tutuldun yani. Cocuk var mi?
Mümkün değil adam ailesinden kopamıyor
Eger calismiyorsan ve cocuguna bakacak biri varsa gir bir ise calis. Olmadi kenara uc bes kurus at, biraz guvencen olsun. Boyle yasamak zorunda degilsin. Cocugun icin katlaniyor olabilirsin ama annesi mutsuzken bir cocugun mutlu olmasi mumkun mu?Aynen öyle ana baba kahrı cekılıyomusda el ağır geliyomus. Evet var beni tutanda o ya
Bunu ona yıllardır soruyorum. Paşam karı kıza gitmesin elinin altında sex objesi olsun diye mi aldın beni?Ne diye evlenip sizin basinizi yakmis madem.
Birikim yapmaya calısıyorum bebeğim küçük henüzEger calismiyorsan ve cocuguna bakacak biri varsa gir bir ise calis. Olmadi kenara uc bes kurus at, biraz guvencen olsun. Boyle yasamak zorunda degilsin. Cocugun icin katlaniyor olabilirsin ama annesi mutsuzken bir cocugun mutlu olmasi mumkun mu?
Canim brnim ya sen onlarin arasina karis belki yakinlik istiyorladrartık anltmaktan yoruldum...
Kendimi anlatmaya calısmaktan ifade etmekten yoruldum.. koca kişisi işten geç gelir çalışma saatleri yoğun.. erken geldiği zamanlar hoop ailesinde maç izler çay içer(aynı binadayız). Ben yıllardır tek başıma yemek yemekten yoruldum. Benimde bir gün kahvaltı sofram iftar sofram olur mu sizin sıradan günlük hayatınızda yaptığınız gibi.. ailesinin yanında kayınpederimin bana kendimi böcek gibi hissettirmesinden yoruldum.. ailesini baş üstü beni ayak üstü etmesinden yoruldum. Bekarken amam babamdan cektim ailem olsun dedim evlendim yine olmadı. Olmayınca olmuyor demekki. Mutsuzum be.. ölünür mü mutsuzluktan?
Keşke zamanında kaçsaydım cocuk var 5 yıldır evliyim. 5 senedir ölmedim mutsuzluktan.. kanser gibi bu evlilik gün geçtikçe bitiriyor beniSeninle evlenmek için mi evlenmiş yani?! Uzun sürmeden arkana bakmadan, çocuk olmadan kaç..
Keske cocuk yapmadan once biraz dusunseydin. Bu adamdan baba olur mu hicBirikim yapmaya calısıyorum bebeğim küçük henüz
Çok denedim ya hala öyleyim inerim evlerine yeriz içeriz gülerim şakalar yaprım asla saygısızlık etmedim ama sevemediler beni bir türlüCanim brnim ya sen onlarin arasina karis belki yakinlik istiyorladr
Baba olmadan baba olur sanıyosun işte içine girmeden anlamıyosunKeske cocuk yapmadan once biraz dusunseydin. Bu adamdan baba olur mu hic
Yine tüm evlenmeyi dusunenlere seslenisle başlayacağımartık anltmaktan yoruldum...
Kendimi anlatmaya calısmaktan ifade etmekten yoruldum.. koca kişisi işten geç gelir çalışma saatleri yoğun.. erken geldiği zamanlar hoop ailesinde maç izler çay içer(aynı binadayız). Ben yıllardır tek başıma yemek yemekten yoruldum. Benimde bir gün kahvaltı sofram iftar sofram olur mu sizin sıradan günlük hayatınızda yaptığınız gibi.. ailesinin yanında kayınpederimin bana kendimi böcek gibi hissettirmesinden yoruldum.. ailesini baş üstü beni ayak üstü etmesinden yoruldum. Bekarken amam babamdan cektim ailem olsun dedim evlendim yine olmadı. Olmayınca olmuyor demekki. Mutsuzum be.. ölünür mü mutsuzluktan?
İnanın bunu defalarca denedim sakince kendimi nasıl hissettiğimi anlattım. Anladı hak verdi defalarca. İki gün sonra hoop ben aşağı iniyorumYine tüm evlenmeyi dusunenlere seslenisle başlayacağım
Asla kurtuluş olarak görmeyin evliliği ,evlilik içinde olduğunuz durumlardan kaçış yolu değildir
Siz de lütfen eşinizle sakince suclamadan konuşun davranışlarının size ne hissettirdiği hakkında .asla sesinizi yükseltmeyin unutmayın siz yukseltirseniz karşınızdakinin de ses telleri var siz suclardaniz karşınızdaki de suçlar o yüzden en iyi teknik davranışların size hissettirdikleridir.
Bunu dilr getir en basta yani ilk seneler bende oyle his ediyordum sonra bir gun hepsini cagirdim konustumda konustum suan sikinti yok kuzum olabilir hrrsey zamnla rayina oturur. Birde soyle duaun seni sevselerde sevmeselerrde sen evlendin kanina karistn bu yuzden kimseyi tinlama balimÇok denedim ya hala öyleyim inerim evlerine yeriz içeriz gülerim şakalar yaprım asla saygısızlık etmedim ama sevemediler beni bir türlü
Sizin hayatınız nasıl çalışıyor musunuz ?İnanın bunu defalarca denedim sakince kendimi nasıl hissettiğimi anlattım. Anladı hak verdi defalarca. İki gün sonra hoop ben aşağı iniyorum
Çalışmıyorum bebeğim var küçük. Doğru söyluyosunuz kendime bi hayat geliştirsem bu kdar takılmam belki.Sizin hayatınız nasıl çalışıyor musunuz ?
Eşinizinle bundan başka sorunlar yaşıyor musunuz?
Belki siz de eşinizden bağımsız bir sosyal hayat geliştirmelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?